• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
Maşallah ne güzel net çıkmış makineleri güzel çekiyor demekki bende 7+5 de gittim resimden bile anlaşılmıyor
Canım ben 7 haftalıkken gittim net birşey demediler cihaz iyi değil dedi bugün tam 8 haftalıktı içim rahat etmedi özele gittim

Kizlar merhaba ben tam 2 aylık hamileyim yan tarafa yatınca ağrım oluyor karnimda neden acaba rahatsız oluyorum sırt ustude yatamıyorum sürekli uyanıyorum ne önerirsiniz niçin böyle yan yatınca ağrım oluyor

Kızlar 9+2 deyim. Uzun zamandır idrara sıkışıklık durumu yaşamıyorum. Su da içiyorum ama öyle baskı yapan bir durum yaşamıyorum hiç. 5. Haftalarda yaşadım bi kaç gün bir daha da olmadı.Sizlerde durum nasıl? Güncel programlarda sıkışıklık yaşadığım dönemde olduğu yazıyor çünkü.

Ben de pazartesi kürtaj oldum 1 hafta kadar devam ediyor belirtiler demir antibiyotik kullanıyorsanız o da bulantı yapar
Sizede çok geçmiş olsun çarşamba öğlen kürtaj oldum, ilk gün normal 2 gün hiç kanama olmadım sonra da normal oldum adet gibi 2-3 ped değiştirdim
Şuanda böyle sildikce gelen bir kanamam var normal mi bu çok korktum kötü oldum panik mi yapıyorum anlamadım
Zaten psikolojik olarak iiyi değilim

Kızlar ne zamandır takip edemiyorum ailecek hastayız 2 cocuk ben eşim çok kötüyüz valla bi de 1 haftadır midem ağzımda istifra etmiyorum ama hep mi bulanır bi mide hicbisi yapamaz oldum kıvranıp duruyorum evin içinde yemesem olmuyor yesem olmuyor napcam ben yaa midem öyle bi şiş ki sanki 6 aylik bebek var midemde

Back
X