• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    136
Bol su iç, leblebi, muz, ve Türk kahvesi dene. Ben öyle toparlamıştım, umarım iyi gelir.
Aşı bende ağrı dışında bir yan etki yapmadı, 2 günde geçti, umarım senin ki de kolaylıkla geçer.
Sağ ol canım. Muz toparlıyor diyor günde 2 tane yiyorum ama o da bana mısın demedi. Türk kahvesi deneyeyim bir de. İnşallah çok teşekkür ederim

Sağ ol canım. Muz toparlıyor diyor günde 2 tane yiyorum ama o da bana mısın demedi. Türk kahvesi deneyeyim bir de. İnşallah çok teşekkür ederim
Kahveyi yemeyi dene, bir tatlı kaşığı kadar uzerine de birkaç damla limon sık biraz kötü oluyor yerken ama iyi geliyor. Su ic üzerine hemencik. Umarım çabucak geçer 🙏🏻

Karın için darsa belki ondan oluyordur canım bebiş sıkıştırıyordur benim şuan aktif zıplıyor ben uyurken de böyle zıplıyorsa nasıl uyanmıyormuşum hayret ettim
Büyük ihtimal plsenta nın aşağıda olması diye düşünüyorum canım, birde ben hapşırırken kasıklarım da anlık Bi acı oluyor sizde de oluyor mu acaba

Büyük ihtimal plsenta nın aşağıda olması diye düşünüyorum canım, birde ben hapşırırken kasıklarım da anlık Bi acı oluyor sizde de oluyor mu acaba
Oo o uzun zamandır oluyor bende. Hapşurmadan önce bacaklarımı karnıma çekmezsem yandım. Gerçekten çok acıyor canım. 😅

Merhaba arkadaşlar inşallah ben de mayıs annesi olacağım ama iki gün önce öğrendiğim bir durumdan dolayı canım sıkkın. Sizlerden fikir almak istedim bilgim olmayan bir konuydu. Benim sağ tarafımda hafif bir sızı vardı ben bunu idrar yolu enfeksiyonuma bağladım ama yine de meraktan bir ürolog a muayene oldum. Ve sağ böbreğimde 14 mm civarında büyüme olduğunu öğrendim, zamanla büyürse ve sancı, ağrı çoğalırsa bu da sanırım erken doğumu tetikliyormuş. Büyümeyi engelleyen bir tel yerleştiriyorlarmış tabi onunda çok konforu yok galiba. Öğrendiğim günden beri moralim bozuk. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı?
Canım benim sızı yok ama detaylı ultrason da doktor sağ böbreğimin biraz büyüdüğünü söylemişti, gebelik de sağ böbrek büyümesi olabiliyor muş. Umarım hicbişeye gerek kalmadan zamanında doğurursun bebişini 🙏

Kizlar merhaba kalçasına ağrı sancı giren var mı bel tutukluğu gibi benim 3 gündür var yoruldukca artıyor bir de gogsumden 3-4 oldu aralıklarla sarı sıvı geliyor gelen var mı

Kizlar merhaba kalçasına ağrı sancı giren var mı bel tutukluğu gibi benim 3 gündür var yoruldukca artıyor bir de gogsumden 3-4 oldu aralıklarla sarı sıvı geliyor gelen var mı
Sıvı gelmesi yaşamadım, ama olabildiğini duymuştum. Silip bırakmak gerekiyormuş, daha çok gelmemesi için.
Aşırı yorgunluk yaşadığım ya da ağır temizliği yapmaya çalıştığım zamanlarda oluyordu. Dinlenmeden geçmedi, doktor magnezyum vermişti bir de.
Şimdi sirt ustu yattığımda ya da ayakta uzun sure kaldığımda oluyor. Bundan sonra da olur gibi, ağırlaşıyoruz yavas yavas. 🥲

İyi haftalar herkese, iki gündür ishal karın ağrısı yaşıyorum :( enfeksiyon var sanırım yarın test vericem çok fenalardayım. Tetanozu da yaptırcam yarın çok sıkıntı yaşayan oldu mu hasta filan oldunuz mu tetanoz sonrası ?
Geçmiş olsun canım. Ben aşı olduğum gün hafif ağrı oldu.Sonrasi çok rahattı. Senin de kolay geçer umarim

Kızçeler herkese merhaba, Şimdi daha önce yaşayan varsa aynı durumu bilgi almak istiyorum, tedirginim :(

Geçen hafta detaylı ultrasona girdim 22+4 haftalık gebeyken. Doktor tüm organlarını inceledi kalp, bağırsak , mesane, dalak , böbrek ne varsa. Her şeyini ölçtü kol, bacak, kafa, göğüs, burun kemiği. Tüm değerlerin normal olduğunu söyledi ama ense katlantısını 5-6 kez dönüp dönüp ölçtü. Ense katlantısı sınır değeri 6mm olduğu ama bizim 6.1-6.3mm arasında çıktığını söyledi. Bunun down belirtisi olabileceğini fetal dna veya amniyosentez ile netleştirilebileceğini söyledi. Ama tüm değerlerimiz normal hiç bir organında anormal durum yok, 2li tarama testi temizdi risk çok düşüktü sonradan çıkabilr mi dediğim de olabileceğini söyledi. Detaylı ultrason zamanı buna benzer şeyler yaşayanlar var mı durum nedir ne yaptınız merak ediyorum :( 1 haftadır uyku uyumuyorum düşünmekten :( Fetal dna testi yaptrıdım sonuç bu hafta sonu çıkacak :(
Umarım sonucu çok iyi gelecektir 🙏🏻 Olumsuz bir durum olsa En baştan kendini belli ederdi diye düşünüyorum . Bol dua edip sakin kalmaya çalışın 🙏🏻

Benim ilk gebeligimde 30. Haftalar civarı gelmişti. Hormonal dedi Dr ama uzun sürmedi akıntı. Kalça ağrısı benim çok yoruldugum zamanlarda oluyor. Sağlıkla hepimizin gebelik süreci tamamlanır umarım🙏🏻

Back