Benim kızıma benziyo aynı kızınBu bir başarı hikayesidir ellemedim biraz bağırdı çağırdı uyudu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızıma benziyo aynı kızınBu bir başarı hikayesidir ellemedim biraz bağırdı çağırdı uyudu
Sabaha kdr yine saat basi uyandik en uzun uykum 2 saatti. Kocam da horladi durdu onu da yataktan aticaktm bebek agliyo adam horluyo. Sabah 8de en son uyandi bu cocuk dedm aldi goturdu sagolsn altini degistirmis fln ama hep cigliklari geliyo bebegin ben de guya uyuyorm. Bizim bebegin bi cigligi var neseden mi sikilmadan mi anlamiosn bilmeyen neseden saniyo ama aslnda sikiliyo. Neyse getir artik dedm emzirmemisim meger o da ac ztn sonra emzirirken yine uyuyakaldi ben de baktm orda uyumaya devam edicek cektm memeden yataga yatirdm tabi ki uyandi. agulamaya basladi hic uyumaya niyeti yok gibiydi ben de bir iki pispisladm uyuyacak gibi degil yatagina biraktm kalktm. Esime cattim bi spermle baba oldn bedavadan ebeveynlik dedm bisey yaptign yok dedm o da bana kufretti. Sonra gttm icerde agladm agladm sakinlestm bebek de mizirdanmaya basladi tekrar gectm yanina seve oksaya pispislayarak kucagima almadan uyutabildm. Tam dalabilmis degil ama yaninda bekliyorm. Ne kdr daha boyle uykusuz devam edebilirim bilmiorm.
Yaaa ne tatlıBenim kızıma benziyo aynı kızın
Bız ankara unıversıtesınde Ömer Erdeve ye gıdıyoruz. Kızımda gec baslamıstık ama oglumda dogduktan sonra basladık hemenMerhaba güzel anneler,ankarada çocuk dr tavsiyeniz var mi
Liv hospital Süleyman KalmanMerhaba güzel anneler,ankarada çocuk dr tavsiyeniz var mi
Benim ki de 17 günde 400 gram almış her ay 1 kilo alcaklar sanıyodum benBilmiyorum sağlık ocağına 8 nisanda gitmişim aslında 8 mayısta gitmem gerekirdi ama en azından 20 günde aldı mı almadımı onu gördm. Çünkü çiş sayısı azaldı.
T tulperde benm oğlum da gece saat başı uyanıyor. Ih ıh diyor aynı senin oğlun gibi. Nedendir bilmiyorum ellerini yüzüne getirip yapıyor birde. Rahat mı edemedi diyorum çünkü kucakta da yapıyor pozisyon değiştiriyrm. Yataktada düz yatıyosa yan yatırıyrm bazen öylede uykuya devm ediyor
Bız ankara unıversıtesınde Ömer Erdeve ye gıdıyoruz. Kızımda gec baslamıstık ama oglumda dogduktan sonra basladık hemen
istediğinizde ulaşabiliyor musunuz , tel.ile meselaLiv hospital Süleyman Kalman
Biyeri ağrıyor olabılırmi ? Nie ağladıkı bızımkıde gerçi bu ara öyle sebebsiz aglıyor salla babam salla beyaz gürültüyle iftarı yaptık smdı uyuttum ancaKızlar bebeğim uyuycam diye yıktı ortalığı ya. Yavrum iç çeke çeke ağladı en sonunda yoruldu uyudu kaldı. Neden böyle oluyo nerde yanlış yapıyorum çok üzülüyorum gerçekten
Ninni söylüyorum konuşuyorum oğlum yok uyutmıycam kucağımdasn diyorum sakinleşmiyoBiyeri ağrıyor olabılırmi ? Nie ağladıkı bızımkıde gerçi bu ara öyle sebebsiz aglıyor salla babam salla beyaz gürültüyle iftarı yaptık smdı uyuttum anca
Vallahi benım oğlanda sadece bunda uyuyor sallayarak beyaz gürültüyle smdıki hali besıkte sallanmayı sevmıyor yatar pozisyonu az bunda dik sallıyorum pusettekı gibi yatar pozisyona alıyorum biz zaten bütün gün bunun üstünde denesenNinni söylüyorum konuşuyorum oğlum yok uyutmıycam kucağımdasn diyorum sakinleşmiyo
Her ay 1 kilo alırsa yaşına girince 17 kilo olur annem nasıl taşınır öyle olursaBenim ki de 17 günde 400 gram almış her ay 1 kilo alcaklar sanıyodum ben
Vallahi benım oğlanda sadece bunda uyuyor sallayarak beyaz gürültüyle smdıki hali besıkte sallanmayı sevmıyor yatar pozisyonu az bunda dik sallıyorum pusettekı gibi yatar pozisyona alıyorum biz zaten bütün gün bunun üstünde denesen
Benımki 1kılo almıs bu ay .Benim ki de 17 günde 400 gram almış her ay 1 kilo alcaklar sanıyodum ben
ondan olabılır dik oluyor yanlardan al bitane geç değil hala cok pahalı degıl zaten 200 300lira bısey eahat edersınBizim anakucağı dik olmuyor. Onun için sevmiyor galiba . Yatar gibi sıkılıyor
Damaklarını ov belkı damakları acıyordur. Canı yanmasa bıseyı olmasa ağlamazkı o kadarKızlar bebeğim uyuycam diye yıktı ortalığı ya. Yavrum iç çeke çeke ağladı en sonunda yoruldu uyudu kaldı. Neden böyle oluyo nerde yanlış yapıyorum çok üzülüyorum gerçekten