2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bir de yakınında annesi kardeşi vs yanına gidip gelen birileri olanları kıskanıyorum.Ben ilkinde de bunda da yalnızım.kiymetini bilin valla
Benim yakınımda ama insan alışıyor bu seferde yalnız kalmak istemiyorsun. Hamile kaldığımdan beri nerdeyse her akşam bizdelerdi kardeşlerim. Temizlik onlarda, yemek eşimdeydi. Çamaşır bile asamıyordum deterjan kokusu midemi kaldırıyordu. İşe gidip geliyordum sadece

Aynısından beende de var kesınlıkle gunduz onun ustunde degılse uyumuyor demekkı rahat anakucagı

Benimki de sadece anakucağında uyuyo gündüz ama gerçek anakucağında
Ya o kadar imreniyorum ki böyle oyun halısında, anakucağında falan oyalanan bebeklere, benim oğlan gece saat başı uyandığı yetmezmiş gibi bütün gün de kucağımda, kollarım pert oluyor hele bi de eşimin evde olmadığı günler akşamı zor ediyorum çok yorgunum ve dayanamıyorum artık, arkadaşın dediği gibi keşke benim de anam bacım yakınımda olsaydı kv ye bile razıyım arkadaşlar bakınız bu bir dramdır

ondan olabılır dik oluyor yanlardan al bitane geç değil hala cok pahalı degıl zaten 200 300lira bısey eahat edersın
Benim anakucağı da dik olabiliyor öyle tam 90 derece değil ama hafif arkaya yaslanık, oğlanı koyunca kafayı kaldırıyor çünkü o kafa hiçbir yere yaslanmayacak illa dikecek durmuyor o yüzden hiçbir yerde

Bu oğlAn oturtmuyor beni.dün zorla yatağa koydum çamaşır katladım. Al beni al diye çırpınıp durdu, çığlık ata ata. Bir şey olur mu. Öyle mık mık yapsa dursa. Üzülüyorum o haline
Esnek sling deneyebilirsin benim çocuk durmasaydı almayı düşünürdüm bi yandan işini yaparsın bi yandan çocuğu taşırsın

Çocuğun uyku düzenini oluştur o zaman rahat edersin akşam 9 da yatır sabah kalksın o ara kendine vakit ayırırsın öğlen zaten 3 kere toplam 3 saat uyuyor yemek temizlik o ara yapsan tamam yani ben öyle yapıyorum gece içim rahat etmiyor bi kere kalkıp doyuruyorum o kadar .onun dışında çocuk uyanık olduğunda mecbur bütün vaktim onunla geçiyor kahvaltıda oyun halısına akşam yemeğinde anakucagında oyalanıyor bu şekilde oturtabildim düzeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…