• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
Evet gittim 2 kez, çok şükür herşey yolunda elhamdulillah. Senin süreç nasıl geçiyor😍
Çok sevindim maşallah 🧿 biz de iyiyiz çok şükür göğüs hassasiyetim bitti bı korktum gibi ama internette kötü bir şey olmadığı yazıyordu Çarşamba kontrolumuz var inşallah iyi geçer 😍

Selammm Eylül Anneleri :KK200:

Eki Görüntüle 3542416

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKTAHMİNİ DOĞUM TARİHİCİNSİYET
@seklla31101/09/25
@gixmooo1032303/09/25
@topraktonlari27103/09/25
@karadag0626104/09/25
Reginaphalange2 Reginaphalange2 26105/09/25
@fatmaa_26106/09/25
julettae julettae 29305/09/25
@ftkz36106/09/25
@cetty23114/09/25
@saedgr26214/09/25
@Aylaqq115/09/25
Niqu Niqu 36217/09/25
@gozdehanim233517/09/25
Tmd2020 Tmd2020 34220/09/25
H halefem 34221/09/25
@zeyyy12328121/09/25
@Mevsimm3429224/09/25
@Sehrazatogretmen36224/09/25
@Ozlenenhanim127/09/25
Benide ekleyin lütfen. Yaş 23. 2.çocuk. Sat 29.12.2024

Kızlar 9+2 deyim. Uzun zamandır idrara sıkışıklık durumu yaşamıyorum. Su da içiyorum ama öyle baskı yapan bir durum yaşamıyorum hiç. 5. Haftalarda yaşadım bi kaç gün bir daha da olmadı.Sizlerde durum nasıl? Güncel programlarda sıkışıklık yaşadığım dönemde olduğu yazıyor çünkü.
Ne güzel rahatsınız tadını çıkarın. Her saat idrarım geldiği için deliksiz bir uyku uyuyamıyorum bir aydır… çoook su içiyorum aşırı susuyorum sanırım ekstra emzirdiğim için. Bu kadar su istemese vücudum tuvalete gitmiyordum böyle. Dayanıyorum artık mecbur

Kızlar ben dün dışarda pide yedim bütün gece karnım ağrıdı şişti halzsizlik mide bulantısı hiç iyi değildim. Şimdi daha iyiyim ama sol tarafımda bir sızı var. Acili aradım kanama yoksa gelme sorun yoktur dedi. Ama acaba zehirlendim de bebeğime bir şey mi oldu? Sizce doktora gideyim mi onları dinlemeyip siz olsanız ne yapardınız

Kızlar günaydın
tabloya sat sütununu da ekledim. bulabildiklerimi güncelledim.
yine eklenmek, güncellenmek isteyen olursa yazın düzelteyim :KK36:

Yok zararlı değil ama kimisi eldivensiz ellemeyin bebekte iz çıkar diyor
kendin mi doğradın :)
Ben bunu denedim biliyomusun kayınvalidem dedi ilk cocugumda ciğere dokunup vücudunun bir yerine dokunursan iz cikar dedi yok artık anne ne alaka deyip hafifce bel kısmıma dokundum wallahi oğlumun belinde az bişe leke var 🤣 büyüdükce minnacık kaldı ama oldu yani ben batıl inanç diye düşünmüştüm ne alakaysa gerçektende iz çıkıyor Allah'tan küçük dokunmuşum🤣

Ben bunu denedim biliyomusun kayınvalidem dedi ilk cocugumda ciğere dokunup vücudunun bir yerine dokunursan iz cikar dedi yok artık anne ne alaka deyip hafifce bel kısmıma dokundum wallahi oğlumun belinde az bişe leke var 🤣 büyüdükce minnacık kaldı ama oldu yani ben batıl inanç diye düşünmüştüm ne alakaysa gerçektende iz çıkıyor Allah'tan küçük dokunmuşum🤣
Bi arkadaşımın ablasıda denemiş. iz çıkmış :D
bunun bi bilimsel açıklaması da var hatta şimdi bulamadım :D
banada çilek yerken söylemişlerdi. elini sürme diye , sanırım yanlışlıkla sürdüm. kızımın belinde kırmızı leke çıktı şimdi geçti tabi :)

hamileyken denemeyin :D

Bi arkadaşımın ablasıda denemiş. iz çıkmış :D
bunun bi bilimsel açıklaması da var hatta şimdi bulamadım :D
banada çilek yerken söylemişlerdi. elini sürme diye , sanırım yanlışlıkla sürdüm. kızımın belinde kırmızı leke çıktı şimdi geçti tabi :)

hamileyken denemeyin :D
Oğlumda çok çilek yedimm gerçekten göbeğinin üstünde çilek gibi kızarıklık bir iz var 😍 ciğer yemedim dokunmadım şükür yoksa ciğer deneyenlerin de et beni gibi izler çıkıyormuş bence dikkatli olun risk almayın

Oğlumda çok çilek yedimm gerçekten göbeğinin üstünde çilek gibi kızarıklık bir iz var 😍 ciğer yemedim dokunmadım şükür yoksa ciğer deneyenlerin de et beni gibi izler çıkıyormuş bence dikkatli olun risk almayın
evettt çilek yapıyor gerçekten
ben yedim ama kayınvalidem yapmıştı sağolsun
ne olur ne olmaz

Back
X