2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Aynı çığlık bizde de var. Güler gibi aslında kızıyor. Ben diyorum yapma kızıyor. Eşim de gülüyor sanıyor.

Merhaba kızlar.Kocalardan dert yanmissiniz.Hepsi aynı deyim anlayın artikben beklentimi minimuma indirdim.Boyle rahatım.Cok bunalırsam ativeriyorum kucağına gece gündüz.Benimki de kızım doğduktan sonra oğluma aşırı ilgi göstermeye başladı kıskanmasın diye güya.Isine geliyor tabi bebekle uğraşmaktan ise oglanla pes oyna bisiklet sür top oyna.Biraz ipin ucunu kaçırdı çocuğun ayarları değişti.Hep istediğim olsun istiyor.odevlerini yazar koyardım önüne yapardı.simdi on kez söyletiyor.ben de esime kızıyorum bu konuda.bebekten değil de 9 yaşındaki oğlum yüzünden tartışıyoruz.Neyse ki anladı çok şükür.Simdi düzeltme derdindeyiz.Hallolur insallah.

Benim ki de 17 günde 400 gram almış her ay 1 kilo alcaklar sanıyodum ben

Kızlar bebeğim uyuycam diye yıktı ortalığı ya. Yavrum iç çeke çeke ağladı en sonunda yoruldu uyudu kaldı. Neden böyle oluyo nerde yanlış yapıyorum çok üzülüyorum gerçekten

Ayy kavunun suyundan yedirdim cocuga hahahaha cok komık emdırdım biraz kavunu hep benımı emcek ayol

Kızlar bebeğim uyuycam diye yıktı ortalığı ya. Yavrum iç çeke çeke ağladı en sonunda yoruldu uyudu kaldı. Neden böyle oluyo nerde yanlış yapıyorum çok üzülüyorum gerçekten
Biyeri ağrıyor olabılırmi ? Nie ağladıkı bızımkıde gerçi bu ara öyle sebebsiz aglıyor salla babam salla beyaz gürültüyle iftarı yaptık smdı uyuttum anca

Ninni söylüyorum konuşuyorum oğlum yok uyutmıycam kucağımdasn diyorum sakinleşmiyo
Vallahi benım oğlanda sadece bunda uyuyor sallayarak beyaz gürültüyle smdıki hali besıkte sallanmayı sevmıyor yatar pozisyonu az bunda dik sallıyorum pusettekı gibi yatar pozisyona alıyorum biz zaten bütün gün bunun üstünde denesen

Eklentiler

• 504E1435-5D21-49E0-A9E4-F2CD3A927EDE.jpeg
    99,1 KB · Görüntüleme: 50

Bizim anakucağı dik olmuyor. Onun için sevmiyor galiba . Yatar gibi sıkılıyor

Damaklarını ov belkı damakları acıyordur. Canı yanmasa bıseyı olmasa ağlamazkı o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…