• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aa 😂 beş parmağın beşi bir değil maalesef 😂😂😂😂😂😂
Biraz da ailede gördüğüyle canım. Benim eşimin tarafının bütün erkekleri böyle. Beni istemeye geldiklerinde abisi boş fincanları topayıp mutfağa götürmüştü ilk orda aa dedim 🤣🤣 kv öyle yetiştirmiş hala evine gittiğimizde kv evini de temizler eşim 🤣

Yani onlara sorsak onlar da bizde bi şey bulur tabi, benimki çok konuşuyosun der halbusem ağzım var dilim yok 🤪
Ben onu bunu bılmem mutlu ailelerın cocuklarıda mutlu oluyor mutlu büyüyen cocuk kendını gerçekten belli edıyor şımarık demiyorum şımarık cocuk farklı Elimden geldıgınce mutlu olmaya çalısıcam bi laf var kan kussam kızılcık şerbeti içtim derim . Cocuklugu insanın hayatı herşeyi . Birde geçen bi arkadaş geldi cocugu 2yasında sürekli aglıyor sebebsiz yere bizimkidemi böyle olucak dedim eşime nie ağladıgı bıle belli degıl yani sürekli herşeyi aglayarak istiyor anlam veremedım anneside ben yaptım onu öyle sürekli hayır olmaz dedım dıo cocuk hayır deyınce dahada aglamaya baslıyor 😂 allahım biz babam hayır deyınce donumuza işerdık 😂😂

Biraz da ailede gördüğüyle canım. Benim eşimin tarafının bütün erkekleri böyle. Beni istemeye geldiklerinde abisi boş fincanları topayıp mutfağa götürmüştü ilk orda aa dedim 🤣🤣 kv öyle yetiştirmiş hala evine gittiğimizde kv evini de temizler eşim 🤣
Hey maşallah 🧿 benim babamda öyledir ama eşim malesef değil illa söylemem lazım. Yetiştirme gerçekten çok önmli. Kayınvalideme gene sinir oldm 😂

Maşallah canım da benim de şikayet ettiğim yönleri var elbet, herkes dört dörtlük olamaz sonuçta. Biz akdenizliyiz 🤣 Mersinli
Benim eşimde Adana doğumlu ama asıl Vanlılar. Ben trabzon 😄 13 yaşına kadar Adana da büyümüş, istanbula gelmiş. Sadece temizlik yapmıyor ama evde uzun süre olmayacaksam yapıyordu. Onun arkasından eve döndüğümde ben yine temizliyordum 🤣 benim derdim şu mesela 1 saat baksa ben bir işimi görsem evde ya da pazar günü sabah alsa baksa ben biraz uzun uyusam. Kendi işi olduğu için istediği saatte gidiyor işinin durumuna göre. Gerçi eşimde çok geç uyuyor 3-4-5 gibi. Benim kadar anca uyuyordur

Bence insanın içinde olacak. Eşimin babası bir bardak suyu almaz mutfaktan. Ama eşim eve misafir gelse çayını verir servis yapar. Yemekli misafirse yemekte yapar 🤣 ben evlendiğimden beri doğru düzgün ne yemek yaptım ne de kahvaltı hazırladım. Ama temizlik çamaşır hep bendeydi 🤪🤪

Kendi kendine mi uyuyor kız gece 🤣

Yatağına o saatlerde bırakıyorum yerini yurdunu bilsin🤣🤣🤣 tabi öncesinde alt değisiyor,pijamalar giyiliyor tummy time yapiliyor sonra loş ışık emzirme pışpış sesi agzina emzik doğru yatak 🤣🤣🤣 bende yanındayim elini tutuyorum uyuyacagi zaman bazen 20 dk da bazen 2 saatte daliyor
Maşallah maşallah nazar deymesin eşin nereli bida evlenırsem o taraflardan alayım adami 😂 bızımkı karadeniz 😂

Benim kocamda yapar herseyi yönlendirilmeye ihtiyac duyduğu anlar var elbet ama kimse mükemmel değil.Made in Trabzon🤣🤣🤣🤣

Ben odadan cikinca cayim hazır,oğlan uyumus ,mutfak toplanmis netflixte son bölüm acik olur🤣🤣 yani onu bile acmak zaman kaybı zamani efektif kullanmak lazim🤣🤣🤣🤣
Uyuduktan sonra mutfak topluyorum önce 🤣 sonra dinlensem mi, iş mi yapsam, şahsi işlerimi mi halletsem uyusam mı diye biraz düşünüyorum 🤣🤣 kocaya vakit ayırmak seçeneklerde yok bile 🤣🤣

Yatağına o saatlerde bırakıyorum yerini yurdunu bilsin🤣🤣🤣 tabi öncesinde alt değisiyor,pijamalar giyiliyor tummy time yapiliyor sonra loş ışık emzirme pışpış sesi agzina emzik doğru yatak 🤣🤣🤣 bende yanındayim elini tutuyorum uyuyacagi zaman bazen 20 dk da bazen 2 saatte daliyor

Benim kocamda yapar herseyi yönlendirilmeye ihtiyac duyduğu anlar var elbet ama kimse mükemmel değil.Made in Trabzon🤣🤣🤣🤣
2 saat yatakta ağlamadan duruyor mu öyle 😲 benmki gözünü açtığıyla bağırarak ağlaması bir anda, hiç şöyle biraz uyumasam da en azından uzansam yok 🤣

2 saat yatakta ağlamadan duruyor mu öyle 😲 benmki gözünü açtığıyla bağırarak ağlaması bir anda, hiç şöyle biraz uyumasam da en azından uzansam yok 🤣

Aguluyor konusuyor tepiniyor sonra hareketler yavaşlıyor uykuya geçiyor.Çogu zaman ağlamıyor ama 2 saat uykuya gecme süresi her zaman olmuyor tabi ki bazen çok cabuk oluyor.Gün içindeki davranışlar gece uykusunu etkiliyor.

Odadan uyumuyor diye çikarsam daha da uyumuyor onu da denedim 🤭🤭yüksek sabırla loş odada 2 saat kolay deggil ama en son kazanan ben oluyorum🤣🤣🤣

Bilmiyorum sağlık ocağına 8 nisanda gitmişim aslında 8 mayısta gitmem gerekirdi ama en azından 20 günde aldı mı almadımı onu gördm. Çünkü çiş sayısı azaldı.

T tulperde benm oğlum da gece saat başı uyanıyor. Ih ıh diyor aynı senin oğlun gibi. Nedendir bilmiyorum ellerini yüzüne getirip yapıyor birde. Rahat mı edemedi diyorum çünkü kucakta da yapıyor pozisyon değiştiriyrm. Yataktada düz yatıyosa yan yatırıyrm bazen öylede uykuya devm ediyor
Galiba sen ben ve T tulperde ninki bu ara saatbasi uyaniyor. Iyice aliskanlik etti. Benimki epeydir boyle ama sanki sizinki daha yeni basladi. Ben bu sekilde dayanamayacagm icin uyku egitimi vermeyi denicem. Haftaua 4 aylik oluyorz ama bu haftadan deniyorm biseyler. Sebat edicem artik 1 ay 2 ay bi sekilde yaparz. Bi de benimkinin dis cikardigini iddia ediyor annem dislerini kasiyinca bi durdu hosuna gider gbi sanki kabariklik da var diyo. Benim 4 aylikken cikmis cunku o yuzden bunun da erken cikcak diye dusunuo ama cocugn hicbiseyi bana benzemio ki

Bu bir başarı hikayesidir 😂😅 ellemedim biraz bağırdı çağırdı uyudu 💃💃💃

Eklentiler

• IMG_20220428_143343.jpg
    IMG_20220428_143343.jpg
    161 KB · Görüntüleme: 67
Galiba sen ben ve T tulperde ninki bu ara saatbasi uyaniyor. Iyice aliskanlik etti. Benimki epeydir boyle ama sanki sizinki daha yeni basladi. Ben bu sekilde dayanamayacagm icin uyku egitimi vermeyi denicem. Haftaua 4 aylik oluyorz ama bu haftadan deniyorm biseyler. Sebat edicem artik 1 ay 2 ay bi sekilde yaparz. Bi de benimkinin dis cikardigini iddia ediyor annem dislerini kasiyinca bi durdu hosuna gider gbi sanki kabariklik da var diyo. Benim 4 aylikken cikmis cunku o yuzden bunun da erken cikcak diye dusunuo ama cocugn hicbiseyi bana benzemio ki
Diş çıkarma olayı öyle ama anne babaya benzermis benim eşim geç çıkarmış k.v öyle söyledi ben 4 aylıkken çıkmış bizimkide dişlerini kasıyor bana da dediler diş diye 😂 bu arada benim kız baba kopyası ama nerde saçma birşey var bana çekmiş güneşte hapşırıyor devamlı en az 3-4 defa hapşırıyor ard arda keşke yüzü gözü benzeyeydi birazda 😂

Benm oğlumda diş etleri kaşınıyor kaşıyınca rahatlıyor çünkü. Bizim saat başı uyanma gece yarısından sonra başlıyor. Tetagil aldım deneyim rahatlar belki.

Back