Önemseyip böyle durumlarınızı paylaşıyorsunuz ya gerçekten çok sevap işliyorsunuzCanım bende kurtaj olmustum aynı senin gibi hic adet olmadan hamile kaldım sorunsuz bi gebelik geçirdim şimdi kızım 3 yaşindabenim bebegimin kalp atışinı 7 haftalıkken duymuştuk 6 haftalıkkende gitmistim duyulmamıstı 1 hafta sonra gel demisti doktor oyuzden bu gebeligimde garantiye alip 8 haftalikken gidicem
Çok korkuyorum bu boş gebelikten felan sürekli kötü seneryolar kurmaktan bıktım 6+2 de 23 bindi betam Yinede bekliyorum zaman geçmesiniBence tam 7+1 da gidebilirsiniz. kesenin gördüğünüzdeki boyuna göre bebek olmuşmuştur kalp atışları da belli olur diye düşünüyorum. Tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirlerGaranti olsun diyosanız da bir hafta sonra
İçini ferah tut iyi düşün. Boş gebelik çok nadir görülen bir olayken sağlıklı gebelik bir o kadar fazla ama insan en kötü ve en düşük ihtimale yöneliyor hep. Psikolojini bu yönde rahatlat büyük ihtimali düşün. gebelikte gerçekten stres yönetimi çok önemli:)Çok korkuyorum bu boş gebelikten felan sürekli kötü seneryolar kurmaktan bıktım 6+2 de 23 bindi betam Yinede bekliyorum zaman geçmesini
Her doktor aynı açıdan yaklaşmayabiliyor çalışmalar tamamlanmadı ama inaktif aşının yapılması taraftarı çoğu gebelerde covıd hiç istenılmeyen bir durum çok ağır sonuçları olabılıyor Allah korusun fayda zarar meselesi biraz aslında hamılelık sonuna kadar izole edebılıyor olsam kendımı belkı bende olmazdım ama bu şartlarda çok zor olmak istiyorumBenim doktorum hamileler üzerinde yapılmış çalışmalar yeterli değil o yüzden önermiyorum aşı olma dedi
Amin inşallah hepimiz duyarızİnşaAllah Cuma günü gidip duyacağım nasipse bende. Baktım 28 Mayısda gitmişim duymamıştım kese görmüştü sadecehamile günlüğün yok şuan kaç haftadasın tam
Kesenizin boyutu kaç acabaBen 6+0 da keseyi yeni gördüm
Ya benim iç çamaşırım ten rengiydi anlamadım akıntımı kanamamı yoksa akıntımı silindim ama peceteye hic bisi gelmedi daha sonra defalarca lavaboya çıktım ama hic gelmedi yani anlamadım o bi lekelenmemiydi yoksa normal akıntımk cözemedim benBenim 1 haftadır kahverengi akıntı şeklinde ilk başlarda silince sadece peceteye geliyordu.Daha sonra az az iç çamaşırımıda batırmaya başladı.arada kahverengi den kırmızı yada dönüyordu.Dün Dr kesenin etrafında kanama alanı var dedi bol su iç ağır iş yapma dinlen dedi .progestan fitil verdi birde
Çok teşekkür ederimBende duymadım 6. Haftada canım geç döllenme olabiliyor endişlenme güzel düşün bizde dua edelim senin için
Canım bende bugün gittim kese var bebek yok dedi 2 hafta sonra tekrar gideceğim son adet tarihim 17 nisan ama onu değiştireceğiz dedi doktor 2 hafta sonra kalp atışı duyduğumuzda çünkü adet haftamla aynı gitmiyor pko dan dolayı seninde bu tarz bir durum vardır benceÇok korkuyorum bu boş gebelikten felan sürekli kötü seneryolar kurmaktan bıktım 6+2 de 23 bindi betam Yinede bekliyorum zaman geçmesini
Olmadı canım yine mol gebelikmis 8.defa benim yumurtalarimda genetik sorundan dolayı kaynaklanıyor galiba Dr da öyle söyledi yarın universite de alincak pataloji genetik tahliller yapilcak kese ve bebeğe dair birşey yok vezikul taneleri ve kan toplamış rahim Dr artık sen hamile kalma dedi olmuyor çünkü hepinizin bebeğini rabbim sizlere bağışlasın sağlıklı kucağımıza alirsiniz inşallah
Benim hic camasima gelmedi heo oecetede gordum. Kanama givi degil de kahverengi gibiydiKızlar size bisey sorucam kanamanız oldugunda sadece iç çamaşırınıza mı gelmis oluyor yoksa silindiğinizde mutlaka peçeteye geliyomu?
Benim ilk hamileliğimde kahverengi çamur gibiydi çamaşırıma da geliyordu peçeteyede geliyordu pet kullanıyordum ve bayağı ağrım vardı ama kan gibi değildi kahverengi çamurdu bildiğinKızlar size bisey sorucam kanamanız oldugunda sadece iç çamaşırınıza mı gelmis oluyor yoksa silindiğinizde mutlaka peçeteye geliyomu?
Benim öncrki gebeliğimde fetal akrani teşhisi kondu canım beyin gelişimi olmadı bebeğin ve kürtaj olmak istemedm ama ertesi gün de kalbi durdu kürtaj oldm o yüzden yüksek doz folik asite başladık tedavi öncesi bunda aynısını yaşamam inş çnkü genetik bir şey yokKan degeriniz aşırı dusuk degilse folbiol dozu cok yuksek gelebilir. Yuksek doz folik asit önerilmiyor. Genelde 400 en cok 1000 mikrograma kadar oneriliyor, folbiolde 5 mg yani 5000 mikrogram var. Ama kan degeriniz cok dusuk diye doktor verdiyse bilemiyorum tabi
Kaç haftalık hamilesiniz? Büyük ihtimalle lekelenmedir. Benimde peceteye sildiğim zaman kırmızı kan gibi değil belli belirsiz kahverengi geliyor.Buradaki çoğu arkadaşımız gibi bundan kaçışımız yok galiba Dr bana çok yoğun ağrılı olurasa vakit kaybetmeden gel dedi.Az ve kahverengi lekelenmeleri çok fazla önemsemiyorlarYa benim iç çamaşırım ten rengiydi anlamadım akıntımı kanamamı yoksa akıntımı silindim ama peceteye hic bisi gelmedi daha sonra defalarca lavaboya çıktım ama hic gelmedi yani anlamadım o bi lekelenmemiydi yoksa normal akıntımk cözemedim ben
Ya ben mi dikkat etmemistim noluyo bilmiyorm ama kizimda da Kadinlar Kulubindeydim hep paylasirdik bu kadar cok kanama sikayeti okudugumu hatirlamiyorum. Simdi ben de de iki durup bi durup leke oluyor hayirlisi Allahtan. Bugun progestron igne oldum haftaya da digeriNedir bu kanamalar ya şimdi yine geldi ap açık kırmızı doktor bişey olmaz dediği için rahatım inş ööledir
7 haftalık hamileyim ya bencede normal bi akıntıydı ama o kadar belli olmadı ki cunku kanama olsa dedigim gibi illaki gelirdi peçeteye vs diye düsünitorumKaç haftalık hamilesiniz? Büyük ihtimalle lekelenmedir. Benimde peceteye sildiğim zaman kırmızı kan gibi değil belli belirsiz kahverengi geliyor.Buradaki çoğu arkadaşımız gibi bundan kaçışımız yok galiba Dr bana çok yoğun ağrılı olurasa vakit kaybetmeden gel dedi.Az ve kahverengi lekelenmeleri çok fazla önemsemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?