- 7 Şubat 2024
- 614
- 541
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.541
Amin canım inşallah.Kendimize dua ederken artık hem size hem deelfida39 'a dua edeceğim. İnşallah hepimizin uzatmaları kabul olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah.Kendimize dua ederken artık hem size hem deelfida39 'a dua edeceğim. İnşallah hepimizin uzatmaları kabul olur.
Amin canim benim i sallah cok ihtiyacimiz varKendimize dua ederken artık hem size hem deelfida39 'a dua edeceğim. İnşallah hepimizin uzatmaları kabul olur.
Canimsin amin hepimizin evlatlari adiyla yasasin insallahHiçte alakasız değil gayette güzel olmuş isim canım adıyla yaşasın minnoş inşallah![]()
cok hizli aliosun 30 kilo alirsn d3diler beni uzdu manyaklarrrAy şaka gibi maşaallah pek birşeyin yokki ne obezi cok şaşırdım yaa![]()
Ben 24 kilo aldim 2.de. üstelik asla da aşırı yemedim bazen sebepsiz hamilelik ödemide oluyor insan alıyor üzme sen kendinicok hizli aliosun 30 kilo alirsn d3diler beni uzdu manyaklarrr![]()
Ben de 1 yıl yanimda yatırdım park yatak en geniş olanı tercih ettim bazıları dar oluyor enden ona dikkat edebilirsin.Kizlar ben oda yapmiycam yanima alacagim park yatagi buyukmu tercih etmeliyim sizce 1 yil kadar oda dusunmuyorum ne diyorsunuz
Ölçüsü nedir sizin kullandığınızın acaba? Memnunsanız markasını da söylerseniz güzel olur :)Ben de 1 yıl yanimda yatırdım park yatak en geniş olanı tercih ettim bazıları dar oluyor enden ona dikkat edebilirsin.
Memnun kaldinmi canim markasi neydi bnde 1 yil yanimda dusunuyorum sonra oda planliyorum gardolabimda yer ayirdm ama besik hala muallakta karar veremedimBen de 1 yıl yanimda yatırdım park yatak en geniş olanı tercih ettim bazıları dar oluyor enden ona dikkat edebilirsin.
Benim de bazen dokununca acı oluyor canım, normal diye düşünüyorumKızlar meraba göbek deliğinin yanına doğru bazı yer dokununca acıyor ara ara sizde de böyle oldugu olmuşmuydu?
Ben de normal diye düşündüm de bazen acıdıgı yerler de değişiyorBenim de bazen dokununca acı oluyor canım, normal diye düşünüyorum
Bende böyle Bi durum olmadı canım ama başka doktorun da fikrini al derim ve bol bol dinlen, Rabbim in elinde herşey onun koruduğunu hicbişey korumaz stres yapmaKızlarrrr merhaba deneyimlerinize ihtiyacım var hastaneden geliyorum 7 haftalık hamileyim bebek henüz canlanmadı benim hesaplarıma göre daha küçük 1.5 aylık olacak ama doktorlar son adet tarihini baz alıyor
Kese ortada düşük riski var dedi çok korkuyorum duphaston verdi yardımcı olur musunuz daha önce böyle bir şey yaşayan var mı bir hafta sonra tekrar gideceğim (bu arada kese 17 mm)sancım kanamam yokEki Görüntüle 3542650
Bebişin yerine göre değişkenlik gösteriyor olabilir canım, hergün bişey çıkıyor zaten insan ister istemez endişeleniyorBen de normal diye düşündüm de bazen acıdıgı yerler de değişiyor
İnşallah rabbim herkesin dileğini versinBende böyle Bi durum olmadı canım ama başka doktorun da fikrini al derim ve bol bol dinlen, Rabbim in elinde herşey onun koruduğunu hicbişey korumaz stres yapma
Evet aynen öyleBebişin yerine göre değişkenlik gösteriyor olabilir canım, hergün bişey çıkıyor zaten insan ister istemez endişeleniyor
Amin canımİnşallah rabbim herkesin dileğini versin![]()
Allah yardımcımız olsun, son 3 ay Allahın izniyleEvet aynen öyle![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAmin canımdua edeceğim senin için
![]()