- 20 Aralık 2019
- 401
- 462
- 53
- 31
Ne demek. tanimadıgım bi insanın hayatına dokunmak benide çok mutlu etti açıkcasıAy amin inşallah çok teşekkür ederim benim umudum oldunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek. tanimadıgım bi insanın hayatına dokunmak benide çok mutlu etti açıkcasıAy amin inşallah çok teşekkür ederim benim umudum oldunuz
Hay AllahKızlar kanamam var hastaneye gidiyoruz
Kızlar kanamam var hastaneye gidiyoruz
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar geçmiş olsunKızlar ben de Bugün içten gelince çamaşırımda akıntının üstünde 1,2 damla pembe turuncu kırmızı gibi leke gördüm çok korktum hemen doktora gittim doktora ara ara kasıklarımda iğne batar gibi ağrılar olduğunu söyledim ultrasonla baktı rahimde kasılma var dedi hemen proluton iğne vurdu bi tane de haftaya vurul düşük tehtidin var dedi bir de progesteron ilacı verdi Birden ne oldu böyle çok korkuyorum
İnsallah kötü birsey yoktur. Bize de haber verin. Allah korusunKızlar kanamam var hastaneye gidiyoruz
Cok geçmiş olsun. İnsallah ilaclar durdururKızlar ben de Bugün içten gelince çamaşırımda akıntının üstünde 1,2 damla pembe turuncu kırmızı gibi leke gördüm çok korktum hemen doktora gittim doktora ara ara kasıklarımda iğne batar gibi ağrılar olduğunu söyledim ultrasonla baktı rahimde kasılma var dedi hemen proluton iğne vurdu bi tane de haftaya vurul düşük tehtidin var dedi bir de progesteron ilacı verdi Birden ne oldu böyle çok korkuyorum
Allah allah bu kaçıncı oldu hepimizde oluyo sanırım bu kanama nolcak böyle içini ferah tut doktorlar normal diyo çok mu kanaman az mıKızlar kanamam var hastaneye gidiyoruz
Burdaki çocuklar kışın ortasında bile montsuz ekmek almaya gidiyor hastada olmuyorlar. Hava şartlarından kaynaklı galiba bağışıklı oluyorlar. İlk senemiz berbat geçmişti oğlum 8 aylıktı sürekli hasta oluyorduk ama sonra geçti. Hangi ilçedesiniz bilmiyorum ama Ocak ayı ve doğum zor olucak. Yollar açısından diyorum. Arkadaşım şubatta doğurdu bizim ilçeden merkez 53 km rahat gitmişti buharada doğruverdi gidene kadar 6 cm açılmıştı fırt diye çıkardı valla çok imrenmiştim o zaman ona . Umarım İlçenizde kadın doğum vardır bizim burda yok.Evet yavaş yavaş tüyo almaya başlamalıyım
Çok geçmis olsun insallah önemli bisey degildirKızlar kanamam var hastaneye gidiyoruz
Canım çok üzüldümOlmadı canım yine mol gebelikmis 8.defa benim yumurtalarimda genetik sorundan dolayı kaynaklanıyor galiba Dr da öyle söyledi yarın universite de alincak pataloji genetik tahliller yapilcak kese ve bebeğe dair birşey yok vezikul taneleri ve kan toplamış rahim Dr artık sen hamile kalma dedi olmuyor çünkü hepinizin bebeğini rabbim sizlere bağışlasın sağlıklı kucağımıza alirsiniz inşallah
Benimde çok arttı ilk gebeliğimdeki gibi olmasın diye çok dua etmiştim ama yine aynısı oluyor bu haftalarda artmıştı 5. ayın içinde azalmıştı umarım yine o kadar sürmezKızlar günaydın mide bulantılarım gittikçe artıyor. Uykum bölündüğünde bir daha uyuyamıyorum bulantıdan. Düzen falan kalmadı bende kaçıncı haftada geçiyor bu tecrübeli arkadaşlar bi söyleyin gün sayayım ya
İnşaallah yaaBenimde çok arttı ilk gebeliğimdeki gibi olmasın diye çok dua etmiştim ama yine aynısı oluyor bu haftalarda artmıştı 5. ayın içinde azalmıştı umarım yine o kadar sürmez
Geçmiş olsun. İlaç işe yarar umarım.Kızlar ben de Bugün içten gelince çamaşırımda akıntının üstünde 1,2 damla pembe turuncu kırmızı gibi leke gördüm çok korktum hemen doktora gittim doktora ara ara kasıklarımda iğne batar gibi ağrılar olduğunu söyledim ultrasonla baktı rahimde kasılma var dedi hemen proluton iğne vurdu bi tane de haftaya vurul düşük tehtidin var dedi bir de progesteron ilacı verdi Birden ne oldu böyle çok korkuyorum
Yaaa cok üzüldüm ne oluyor böyle ya(( bizede haber ver mutlakaKızlar kanamam var hastaneye gidiyoruz
Kızlar kanamam var hastaneye gidiyoruz
Canlar Allah yardımcınız olsun görelim Mevlam neyler neylerse güzel eylerKızlar ben de Bugün içten gelince çamaşırımda akıntının üstünde 1,2 damla pembe turuncu kırmızı gibi leke gördüm çok korktum hemen doktora gittim doktora ara ara kasıklarımda iğne batar gibi ağrılar olduğunu söyledim ultrasonla baktı rahimde kasılma var dedi hemen proluton iğne vurdu bi tane de haftaya vurul düşük tehtidin var dedi bir de progesteron ilacı verdi Birden ne oldu böyle çok korkuyorum
Ben de oğlumda burdaydım. Sadece 1 kişide olmuştu kanama o da düşürmüştü bebeğini. Başka kimsede olduğunu hatırlamıyorum. Bende de yoktu. Bu sefer bende de oldu 5-6 haftadayken kahverengi lekelenme. İlk defa yaşadım ve endişe etmiştim. Şimdilik gelen giden yok çok şükür. Ama bu artış beni de endişelendirdi açıkçası.Ya ben mi dikkat etmemistim noluyo bilmiyorm ama kizimda da Kadinlar Kulubindeydim hep paylasirdik bu kadar cok kanama sikayeti okudugumu hatirlamiyorum. Simdi ben de de iki durup bi durup leke oluyor hayirlisi Allahtan. Bugun progestron igne oldum haftaya da digeri
Canım ne durumdasın merak ediyorumKızlar kanamam var hastaneye gidiyoruz
Okumadim okurum tabi ama zaten bu ogneleri lekelenme olunca verdi bana doktor. Ne bilim artik tuhaf bir cagdayizYa acaba bu kullanılan progesteron hapların yan etkilerini biriniz okusanız mı. Yanılmıyorsam yan etkisinde lekenme yazıyor. Yanılıyorda olabilirim ama.