• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar ben de Bugün içten gelince çamaşırımda akıntının üstünde 1,2 damla pembe turuncu kırmızı gibi leke gördüm çok korktum hemen doktora gittim doktora ara ara kasıklarımda iğne batar gibi ağrılar olduğunu söyledim ultrasonla baktı rahimde kasılma var dedi hemen proluton iğne vurdu bi tane de haftaya vurul düşük tehtidin var dedi bir de progesteron ilacı verdi🤷‍♀️ Birden ne oldu böyle çok korkuyorum😓

Kızlar kanamam var hastaneye gidiyoruz 😢
Kızlar ben de Bugün içten gelince çamaşırımda akıntının üstünde 1,2 damla pembe turuncu kırmızı gibi leke gördüm çok korktum hemen doktora gittim doktora ara ara kasıklarımda iğne batar gibi ağrılar olduğunu söyledim ultrasonla baktı rahimde kasılma var dedi hemen proluton iğne vurdu bi tane de haftaya vurul düşük tehtidin var dedi bir de progesteron ilacı verdi🤷‍♀️ Birden ne oldu böyle çok korkuyorum😓
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar geçmiş olsun 😔

Cok geçmiş olsun. İnsallah ilaclar durdurur 🙏🏻

Evet yavaş yavaş tüyo almaya başlamalıyım 😄🙈
Burdaki çocuklar kışın ortasında bile montsuz ekmek almaya gidiyor 😂 hastada olmuyorlar. Hava şartlarından kaynaklı galiba bağışıklı oluyorlar. İlk senemiz berbat geçmişti oğlum 8 aylıktı sürekli hasta oluyorduk ama sonra geçti. Hangi ilçedesiniz bilmiyorum ama Ocak ayı ve doğum zor olucak. Yollar açısından diyorum. Arkadaşım şubatta doğurdu bizim ilçeden merkez 53 km rahat gitmişti buharada doğruverdi gidene kadar 6 cm açılmıştı 😆😆 fırt diye çıkardı valla çok imrenmiştim o zaman ona 🙈. Umarım İlçenizde kadın doğum vardır bizim burda yok.

Olmadı canım yine mol gebelikmis 8.defa benim yumurtalarimda genetik sorundan dolayı kaynaklanıyor galiba Dr da öyle söyledi yarın universite de alincak pataloji genetik tahliller yapilcak kese ve bebeğe dair birşey yok vezikul taneleri ve kan toplamış rahim Dr artık sen hamile kalma dedi olmuyor çünkü hepinizin bebeğini rabbim sizlere bağışlasın sağlıklı kucağımıza alirsiniz inşallah
Canım çok üzüldüm🙈🙈🙈

Kızlar günaydın mide bulantılarım gittikçe artıyor. Uykum bölündüğünde bir daha uyuyamıyorum bulantıdan. Düzen falan kalmadı bende:KK43: kaçıncı haftada geçiyor bu tecrübeli arkadaşlar bi söyleyin gün sayayım ya:KK43:
Benimde çok arttı ilk gebeliğimdeki gibi olmasın diye çok dua etmiştim ama yine aynısı oluyor bu haftalarda artmıştı 5. ayın içinde azalmıştı umarım yine o kadar sürmez :(

Geçmiş olsun. İlaç işe yarar umarım.

Kızlar kanamam var hastaneye gidiyoruz 😢

Canlar Allah yardımcınız olsun görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ya ben mi dikkat etmemistim noluyo bilmiyorm ama kizimda da Kadinlar Kulubindeydim hep paylasirdik bu kadar cok kanama sikayeti okudugumu hatirlamiyorum. Simdi ben de de iki durup bi durup leke oluyor hayirlisi Allahtan. Bugun progestron igne oldum haftaya da digeri
Ben de oğlumda burdaydım. Sadece 1 kişide olmuştu kanama o da düşürmüştü bebeğini. Başka kimsede olduğunu hatırlamıyorum. Bende de yoktu. Bu sefer bende de oldu 5-6 haftadayken kahverengi lekelenme. İlk defa yaşadım ve endişe etmiştim. Şimdilik gelen giden yok çok şükür. Ama bu artış beni de endişelendirdi açıkçası.

Çok teşekkür ederim kizlar hakkınızı helal edin hepinize yazamadım buda benim imtihanim sabredip tevekkül etmekten başka çarem yok nasıl hissetmem gerektiğini dahil bilmiyorum ağlasam mı geçer unutsam mı bilmiyorum rabbim kimseyi ne evladiyla nede evlatsizlikla imtihan etmesin çok acı tarifi yok( Hz ali nin bir sözü zehirden acı olan sabretmektir ) insan kendini geçiyor da kendin yüzünden eşinin de harap olması elden birşey gelmemesi çok acı ve zor onun bir suçu yok bu bana Allah dan gelen birşey tekrar hakkınızı helal edin sağlıklı hayırlı evlatlariniz olur inşallah kıymetini bilin evlatlarinizin hayırlı geceler 🥰

Ya acaba bu kullanılan progesteron hapların yan etkilerini biriniz okusanız mı. Yanılmıyorsam yan etkisinde lekenme yazıyor. Yanılıyorda olabilirim ama.
Okumadim okurum tabi ama zaten bu ogneleri lekelenme olunca verdi bana doktor. Ne bilim artik tuhaf bir cagdayiz

Back