• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kesinlikle park beşikten yanayım. Ben kızımda çok istemiştim. Eşimin abisinin çocuğunun o tahtalı besiklerden varmış. Başka çocuk düşünmüyoruz diye bize verdiler. Yatırdım ama park beşik almadigima pişman oldum. Beşiğin parlaklığı inip kalkanlardandi. Onun o demirleri hiç ellemesen de çocuk içinde hareket ederken çıt çıt ses çıkarıyordu. Kızımın zaten uyku problemi vardı hemen uyaniyordu. Hiç kullanışlı değiller. İstediğin yere taşıyamıyorsun. Çocuk elini kolunu carpabilir. Biraz büyüyünce kalkıp düşebilir. Eşim almadıgına hala pişman oluyor keşke alsaydım.diyor. O beşiği geri vermiştik zaten işimiz bitince. Park beşik alacağız önümüzdeki aylarda. 🥰

🤣🤣 Çocuklar çok fena ya 🤣 valla benimde belli ya. Herkes anlıyor. Gecen misafirliğe gittik annemle amcamlara. Yengemin akrabası gelmiş haberi yokmuş hamile gibisin hamile misin belli oluyor falan diyor 🤣🥰
Bende park beşik düşünmeye başladım

Mide bulantısı tamamen geçmedi ama sürekli bir mide yanması var. Günde 4 5 kez gaviscon içmek beni korkutuyor o yüzden artık farklı yöntemlere yönelmeye başladım. 2 yemek kaşığı tahin içiyorum, soğuk süt veya ayran biraz rahatlatıyor. Bir de kabuğu soyulmuş elma başka önerisi olan var mı mide yanması ile alakalı gerçekten gırtlağıma kadar alev yükseliyormuş gibi hissediyorum. :110:
Ayva canım

Kızlar merhaba ben 18. Haftadayim bazen bebek harektlerini hissediyorum ama çok aşağıda kasikta hissedenler siz nerede hisediyorsunuz normalmi bilemedim
Benim değişken ama bazen o kadar aşağıda hissediyorum ki resmen vajinanın az üstü. Yön olarak daha çok sol tarafta. Birkaç gündür göbek deliğinin 2-3 parmak altında yine solumdan vuruyor.

Kızlar merhaba ben 18. Haftadayim bazen bebek harektlerini hissediyorum ama çok aşağıda kasikta hissedenler siz nerede hisediyorsunuz normalmi bilemedim
Bazen aşağıda bazen göbek deliğine yakın genelde sağ da çok nadir sol da değişiyor. Sürekli hareket yok zaten pıt pıt oluyor. En son eşimde hissetti elini koydu karnıma şükür o da oldu artık dışardan da hissediliyor ama keyfine bağlı küçük beyin :)

“Dam üstünde un eler…
Dam üstünde un eler..
Tombul tombul ….” :KK75:

Cuma vakti uygun olmayan bu türküyle beraber daha da uygun olmayan bi şey diyeceğim. :sus:

Bikini bölgesine bi bakım yapayım dedim. Anam aşağıyı göremiyorum ki :eek:Nefesimi tutuyorum, karnımı elimle bastırıyorum yine de yok, asagıyı göremiyorum. Yalap şalap bi şey oldu.:olamaz:

Evde lazere başlamıştım. Hamile kaldıgımdan beri yapmadım. Öncekinin etkisi devam ediyor. Tam kapasite çıkmamış tuyler ama olanı da alana kadar benimki bana yetti. Esnek de değilim. Belimi ağrıttım :110:
Aynısı ben 😆 eşimin saç tıraş makinesi bile işlemiyor nasıl bir güçle çıkıyorlarsa fırça gibi bi permatik gibi erkek jiletleri etki ediyor epilatör kullanıyordum normalde asla kullanamıyorum aşırı acıtıyor. Şimdilik yalap şap idare ediyozda daha da büyüyünce bu göbüş ne yapıcaz 😂😂😂🥲

Bugün tetanoz aşısı oldum kolum çok hafif ağrıyor ama baş ağrısı oldu bir uyumuşum ki gece uyuyamadığım uykuyu aldım heralde bu gece de uykular haram oldu😄😄
Geçmiş olsun. Günlerin acısı çıktı desene 😄
ayrıntılıya giren var mı kızlar
26sına aldım randevuyu.
Aynısı ben 😆 eşimin saç tıraş makinesi bile işlemiyor nasıl bir güçle çıkıyorlarsa fırça gibi bi permatik gibi erkek jiletleri etki ediyor epilatör kullanıyordum normalde asla kullanamıyorum aşırı acıtıyor. Şimdilik yalap şap idare ediyozda daha da büyüyünce bu göbüş ne yapıcaz 😂😂😂🥲
Ben Tıraş makinesine hamileyken başlamıştım. Gebelikte en büyük kolaylık. Hala alt kısımları onunla hallediyorum.

Kız bebeklerde kıllar tüyler güçlenir hızlı uzarmış derler. Ne kadar doğru bilmiyorum. Benim belki 15 senedir kronik saç dökülmem var. Kızıma hamileyken saçlarım hiç dökülmemişti. 😳 hızlı uzamıştı. Doğumdan bir süre sonrasına kadar o etki devam etmişti.

Şimdi hamile kalınca o bakımdan sevinmiştim ama bu sefer erkek old için mi artık bilmiyorum. Hamileliğin hiç etkisi olmadı. Aynı şekilde dökülmeye devam.

Geçmiş olsun. Günlerin acısı çıktı desene 😄

26sına aldım randevuyu.

Ben Tıraş makinesine hamileyken başlamıştım. Gebelikte en büyük kolaylık. Hala alt kısımları onunla hallediyorum.

Kız bebeklerde kıllar tüyler güçlenir hızlı uzarmış derler. Ne kadar doğru bilmiyorum. Benim belki 15 senedir kronik saç dökülmem var. Kızıma hamileyken saçlarım hiç dökülmemişti. 😳 hızlı uzamıştı. Doğumdan bir süre sonrasına kadar o etki devam etmişti.

Şimdi hamile kalınca o bakımdan sevinmiştim ama bu sefer erkek old için mi artık bilmiyorum. Hamileliğin hiç etkisi olmadı. Aynı şekilde dökülmeye devam.
Evet yaaa çıktı ama gece de çıkacak 😂😂

Kızına hamileyken multi vit falan kullandın mı peki çünkü bu kullandığımız vitaminler de baya etki ediyor benim aşırı ama aşırı uzadı saçlarım. Dökülmüyorda hatta normalde Hamile değilken baya saç dökülmesi yaşardım şu an çok iyi.

Evet yaaa çıktı ama gece de çıkacak 😂😂

Kızına hamileyken multi vit falan kullandın mı peki çünkü bu kullandığımız vitaminler de baya etki ediyor benim aşırı ama aşırı uzadı saçlarım. Dökülmüyorda hatta normalde Hamile değilken baya saç dökülmesi yaşardım şu an çok iyi.
Güzel soru. O zaman da kullanmadım diye hatırlıyorum. 🤔

şimdi siteden arattım. İhtiyaca yönelik folik asit, demir, magnezyum gibi dönemsel tek tek kullanmışım.

Selam kızlar benim doktorum 15. Hafta da detaylı ultrason yaptırdı o haftalarda yapanlar oldu mu
O yapılanın 2li tarama zamanı bakılan ultrason old düşünüyorum. Burun kemiği, ense kalınlığı gibi şeylere bakılıyor.

Detaylı genelde 19-22. haftalar arası yapılıyor. Bebeğin kalp, beyin, böbrek gibi hayati organlarının gelişmiş olması gerek.

Eklentiler

• IMG_4581.webp
    IMG_4581.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Back
X