• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim ilk hamileliğimde kahverengi çamur gibiydi çamaşırıma da geliyordu peçeteyede geliyordu pet kullanıyordum ve bayağı ağrım vardı ama kan gibi değildi kahverengi çamurdu bildiğin
Aa anladım canım yok öyle değil ya bildigin böyle bi akıntı gibiydi ten rengi ic camasırında asla belli olmuyo bundan slnra beyaz giycem😂😂😂😂

Olmadı canım yine mol gebelikmis 8.defa benim yumurtalarimda genetik sorundan dolayı kaynaklanıyor galiba Dr da öyle söyledi yarın universite de alincak pataloji genetik tahliller yapilcak kese ve bebeğe dair birşey yok vezikul taneleri ve kan toplamış rahim Dr artık sen hamile kalma dedi olmuyor çünkü hepinizin bebeğini rabbim sizlere bağışlasın sağlıklı kucağımıza alirsiniz inşallah
Çok çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm inan ki. Ne yazsam bilemedim. Umarım önüne çok çok güzel kapılar açılır. Böyle zor gününde bile bizim için dua etmişsin Allah razı olsun. İnşallah çabucak atlatırsın bu zor günleri.

İmam hatip meslek dersleri öğretmeniyim 🌸 Aşırı soğuk aşırııı. Bide biz hep istanbuldaydık yani böyle köy şartlarına alışık değildik. Burda yaşadıklarımızı yazsak roman olur 😄 Kışın sularımız dondu, Arabamız kara saplandı daha neler neler 🙈 Alıştık çok şükür yavaş yavaş. Güzel eğlenceli anılar biriktiriyoruz. Ne kadar zorluğu olsada güzellikleride çok fazla. Güzelliklerine odaklanmak lazım. 🤗 Tabi biz alıştık ama evimizin yeni üyesini nasıl alıştıracağız ondan gözüm korkuyor biraz. 🤗 Doğum da tam Ocak ayına denk geliyor. 😬
Erzurumlu annelerden tüyolar istesen çok iyi olacak 😄

Lekelenme kanama yaşamayanımız kalmadı herhalde.Allah beterinden korusun.🙏🙏🙏
Ben olmadım 🤷🏻‍♀️ Hayretler içerisinde okuyorum gerçekten çok fazla yaşayan var bu durumu. Normal olduğunu düşünmüyorum açıkcası bu kadar fazla gebede olmasını. Hayırlısı hepimizin bebişleri tutunsunda bunlarda gelir geçer 🥰

Önemseyip böyle durumlarınızı paylaşıyorsunuz ya gerçekten çok sevap işliyorsunuz 🥰 çünkü yaşamayan bu endişeleri anlamıyor zaten çok endişeliyim biraz olsun rahatlıyor insan güzel şeyler de olabileceğini düşünüyor. Çünkü bende sanki yine kalbini duyamayacakmışım gibi geliyor korkuyorum.Aslında en iyisini yapmışsınız bende 5 haftalıkken kese göründü 2 hafta sonra gel dedi bende garanti olsun diye 2 buçuk hafta sonrasına aldım.7 buçuk gibi yani ama dayanamayıp bugün başka doktora gittik.Bu arada paylaşmanızda sakınca yoksa kürtaj nedeniniz neydi acaba
Aynı şeyleri yaşadım seninle canım dün gibi hatırlıyorum kurtaj sonrasi hemen hamile kalmama çok şaşırmıştım ve üźuldüm digerinin kalbi durdugu icin cok korktum buda oyle olur diye her ultrasona girerken kalbim yerinden çıkıcak gibi atıyodu o korku gercekten çok zor ama geldi geçti çok sukur sende stres yapma hersey olacagına varır .Benim bebegimin kalbi durmustu

Ya ben mi dikkat etmemistim noluyo bilmiyorm ama kizimda da Kadinlar Kulubindeydim hep paylasirdik bu kadar cok kanama sikayeti okudugumu hatirlamiyorum. Simdi ben de de iki durup bi durup leke oluyor hayirlisi Allahtan. Bugun progestron igne oldum haftaya da digeri
Ya acaba bu kullanılan progesteron hapların yan etkilerini biriniz okusanız mı. Yanılmıyorsam yan etkisinde lekenme yazıyor. Yanılıyorda olabilirim ama.

Amin inşallah hepimiz duyarız 🙏 Benimde tam 28 inde kese görünmüştü normalde beni de cuma çağırdı ama ben biraz daha garanti olsun diye salıya almıştım ama dayanamayıp bugün özelde bi doktora gittik İlçede yaşadığımız için özel hastane yok onun için de ile gidiyoruz oda baya yorucu oluyor.Ben diğer gebeliğimi tam bu zamanlarda kaybetmiştim o yüzden bu günler çok tedirginim kalbini duymadan da kendimi tam hamile olarak göremiyorum maalesef 😔 28 inde kese 6.4 mm görünmüştü adet tarihi de olmadığı için keseye göre 5 hafta demişti doktor ben o güne 5+0 olarak sayınca bugün 6+4 tü ama ultrasonda 6+3 görünüyor. Sizin kese kaç mm görünmüştü
Hiç bilmiyorum ki kaç mm bende ilçede devlet hastanesine gidiyorum dr da tek olunca bak geç modunda 😄
Birde ben 31 32 günde hayız görüyordum 27 günde değil ondan tam bilmiyorum kaç haftalık oluyor

Olmadı canım yine mol gebelikmis 8.defa benim yumurtalarimda genetik sorundan dolayı kaynaklanıyor galiba Dr da öyle söyledi yarın universite de alincak pataloji genetik tahliller yapilcak kese ve bebeğe dair birşey yok vezikul taneleri ve kan toplamış rahim Dr artık sen hamile kalma dedi olmuyor çünkü hepinizin bebeğini rabbim sizlere bağışlasın sağlıklı kucağımıza alirsiniz inşallah
Dr demesiyle olmuyor canım bebek Ol diyen başka 🌹 Rabbim beterinden korusun senin canın sağolsun bebek olur hayırlısıyla verdiğide nimet vermediğide inşaAllah hayırlı evladın olur vakti gelmedi demekki 🌹🥰 dualarımız seninle

Ya acaba bu kullanılan progesteron hapların yan etkilerini biriniz okusanız mı. Yanılmıyorsam yan etkisinde lekenme yazıyor. Yanılıyorda olabilirim ama.
Maalesef genetiği bozuk şeyleri yediğimizden bizimde genetiğimiz bozuluyor. Allah muhafaza düşüklerin çoğu genetik problem Mevlam beterinden korusun bizlerede basiret versin

7 haftalık hamileyim ya bencede normal bi akıntıydı ama o kadar belli olmadı ki cunku kanama olsa dedigim gibi illaki gelirdi peçeteye vs diye düsünitorum
Bilemedim cnm kafana takma içini ferah tut o zaman hamileliğinin tadını çıkar bence çünkü sürekli böyle problemler yaşayacağız🥰

Hiç bilmiyorum ki kaç mm bende ilçede devlet hastanesine gidiyorum dr da tek olunca bak geç modunda 😄
Birde ben 31 32 günde hayız görüyordum 27 günde değil ondan tam bilmiyorum kaç haftalık oluyor
Doktor konusunda çok kişi muzdaribiz galiba 😏bende ilçede yaşıyorum 2 doktor ama birisi zaten pek bi şey bilmiyor galiba diğeri de dediğiniz gibi bi şey açıklamıyor şu zman gel bu zman gel deyip apar topar muayeneyi bitiriyor. Hatta bilmiyor dediğim doktor benim önceki gebeliğimde bebeğin kalbi 2 hafta önce durmasına rağmen anlamadı yani o derece düşünün. Bi şey olduğunu anlayıp özele gidince orada öğrenmiştim

Aynı şeyleri yaşadım seninle canım dün gibi hatırlıyorum kurtaj sonrasi hemen hamile kalmama çok şaşırmıştım ve üźuldüm digerinin kalbi durdugu icin cok korktum buda oyle olur diye her ultrasona girerken kalbim yerinden çıkıcak gibi atıyodu o korku gercekten çok zor ama geldi geçti çok sukur sende stres yapma hersey olacagına varır .Benim bebegimin kalbi durmustu
Yaa gözlerim doldu. Tamamen aynı şeyleri yaşamışız inşallah hamileliğimde sizinki gibi devam eder 🥰 Bende öğrenmekle beraber çok strese girdim hiç sevinemedim. Hatta kendimi şu an hamile olarak bile görmüyorum sonra karnımdakine haksızlık yaptığımı düşündüm. Bende sizin gibi hem bir an önce ultrasona girip öğrenmek istiyorum hem de çok korkuyorum. Dediğiniz gibi her şey olacağına varıyor. Hayırlısı diye dua ediyorum o yüzden

Yaa gözlerim doldu. Tamamen aynı şeyleri yaşamışız inşallah hamileliğimde sizinki gibi devam eder 🥰 Bende öğrenmekle beraber çok strese girdim hiç sevinemedim. Hatta kendimi şu an hamile olarak bile görmüyorum sonra karnımdakine haksızlık yaptığımı düşündüm. Bende sizin gibi hem bir an önce ultrasona girip öğrenmek istiyorum hem de çok korkuyorum. Dediğiniz gibi her şey olacağına varıyor. Hayırlısı diye dua ediyorum o yüzden
Sen içini ferah tut bence kalp atısınıda duyacaksın rabbim kucagına almayıda nasip edecek insallah 😍

Kızlar günaydın mide bulantılarım gittikçe artıyor. Uykum bölündüğünde bir daha uyuyamıyorum bulantıdan. Düzen falan kalmadı bende:KK43: kaçıncı haftada geçiyor bu tecrübeli arkadaşlar bi söyleyin gün sayayım ya:KK43:
Canım benimki maalesef 9 ay sürüyor 6 aylıkken hafifliyor sadece . Ama bu kişiden kişiye değişiyor .
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşAllah canım . Ne desem boş . Ama vardır Rabbimin bir bildiği . Vakti zamanı . İnşAllah hemen tekrar hamile kalırsın . Ve mutlu bir şekilde doğum yaparsın .
Çok korkuyorum bu boş gebelikten felan sürekli kötü seneryolar kurmaktan bıktım 6+2 de 23 bindi betam Yinede bekliyorum zaman geçmesini
Ayy bende öyleyim benimde kese göründü sadece pazartesi bir gelseydi doktora gitseydim . Hakkımızda hayırlısı inşAllah.
Amin inşallah hepimiz duyarız 🙏 Benimde tam 28 inde kese görünmüştü normalde beni de cuma çağırdı ama ben biraz daha garanti olsun diye salıya almıştım ama dayanamayıp bugün özelde bi doktora gittik İlçede yaşadığımız için özel hastane yok onun için de ile gidiyoruz oda baya yorucu oluyor.Ben diğer gebeliğimi tam bu zamanlarda kaybetmiştim o yüzden bu günler çok tedirginim kalbini duymadan da kendimi tam hamile olarak göremiyorum maalesef 😔 28 inde kese 6.4 mm görünmüştü adet tarihi de olmadığı için keseye göre 5 hafta demişti doktor ben o güne 5+0 olarak sayınca bugün 6+4 tü ama ultrasonda 6+3 görünüyor. Sizin kese kaç mm görünmüştü
Benimde haftaya pazartesi inşAllah hem bebeklerimizi görürüz hemde kalp atışlarını duyarız .

Doktor konusunda çok kişi muzdaribiz galiba 😏bende ilçede yaşıyorum 2 doktor ama birisi zaten pek bi şey bilmiyor galiba diğeri de dediğiniz gibi bi şey açıklamıyor şu zman gel bu zman gel deyip apar topar muayeneyi bitiriyor. Hatta bilmiyor dediğim doktor benim önceki gebeliğimde bebeğin kalbi 2 hafta önce durmasına rağmen anlamadı yani o derece düşünün. Bi şey olduğunu anlayıp özele gidince orada öğrenmiştim
Maalesef öyle ben drlara pek güvenmiyorum zaten hele devlettekilere 😒

Canım benimki maalesef 9 ay sürüyor 6 aylıkken hafifliyor sadece . Ama bu kişiden kişiye değişiyor .

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşAllah canım . Ne desem boş . Ama vardır Rabbimin bir bildiği . Vakti zamanı . İnşAllah hemen tekrar hamile kalırsın . Ve mutlu bir şekilde doğum yaparsın .

Ayy bende öyleyim benimde kese göründü sadece pazartesi bir gelseydi doktora gitseydim . Hakkımızda hayırlısı inşAllah.

Benimde haftaya pazartesi inşAllah hem bebeklerimizi görürüz hemde kalp atışlarını duyarız .
Benimde pazartesi randevum 😊

Back
X