2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar bende dokuzuncu haftadauim bugün biraz genital ağrım var bu haftalarda ağrısı olan var mı

Kızlar benim kasıklarıma sürekli sancı saplanıyor. Dün gece ağrısıyla uyandım düşünün. Doktora söylemiştim doğal yerleşene kadar olacak demişti ama endişeleniyorum.
Bende de işten eve geldikten sonra özellikle çok oluyor. Gün ortasında adım atamayacak kadar bir sancı giriyor çok kısa süreli ara ara kahverengi lekelenme de oluyor. Kokulara çok çok hassasım mide bulantısı sık oluyor.

Bende de beyaz sarı gibi akıntı çok var limonlu su içiyorum bugün azaldı gibi ağrım belki soğuk almaktan oluyordur
Birde eve gelince muhakkak dinlenin

Ben de diyorum bu papatyayı gözüm bir yerden ısırıyor.
Bu arada bende de biraz var hatta bazen batma oluyor.
Bdv de kötü biri sayılırim burda iyiyim
Benim aslında ağrı giriyor bı beş dk falan sürüp geçiyor aslında normal dediler ama bir gitsem mi hastaneye bilmiyorum bugün olmadı benim

Benim doktor vermedi demir.. ilk aylarda bulantı yapar dedi.. bakalım 1 ay sonra verır belki. Demir herkesin düşük ya kadınlarda çok sık

Bdv de kötü biri sayılırim burda iyiyim
Benim aslında ağrı giriyor bı beş dk falan sürüp geçiyor aslında normal dediler ama bir gitsem mi hastaneye bilmiyorum bugün olmadı benim
Derdim yok bebem var diyorsun.
Ben de hep üşüyorumdur diye geçiştirdim ama gittiğimde bir soracağım doktoruma, telefonu vardır bir mesaj at istersen?

Derdim yok bebem var diyorsun.
Ben de hep üşüyorumdur diye geçiştirdim ama gittiğimde bir soracağım doktoruma, telefonu vardır bir mesaj at istersen?
Telefonu yok biliyor musun bide özel olacak ya bilmiyorum böyle kanama falan olmayınca gitmesem mi dedim ama
Önceden bdv lik dertlerim vardı da çok şükür hallettim

Telefonu yok biliyor musun bide özel olacak ya bilmiyorum böyle kanama falan olmayınca gitmesem mi dedim ama
Önceden bdv lik dertlerim vardı da çok şükür hallettim
Ohh mis olmuş, huzurlu yuvaya doğsun minik kuş.

İlk defa duyuyorum telefon numarası vermeyen kadın doğum uzmanını, her an önemli bir gelişme yaşanabilir olumlu veya olumsuz, doktor ulaşılabilir olmalı.

Çok rahatsız ediyorsa git bari beybisi.

Doğru söylüyorsun canım inşallah huzurlu ve mutlu olur her zaman

Benim doktor vermedi demir.. ilk aylarda bulantı yapar dedi.. bakalım 1 ay sonra verır belki. Demir herkesin düşük ya kadınlarda çok sık
Benim daha önceden de düşmüştü iğneyle toparlanmıştım dahiliye doktoruna bunu söyledim. Belki o da etkili olmuştur vermesinde kadın doğum doktoru vermedi, ben zaten enfeksiyon için dahiliyeye çıkınca o verdi ilacı. Ama doğru ishal yapıyor ona bağlı bulantı da oluyor

Merhaba kızlar bende dokuzuncu haftadauim bugün biraz genital ağrım var bu haftalarda ağrısı olan var mı

Dilos nasılsın canım uzun zamandır gelmiyordum buralara iyi misin
Merhaba canım benimm nasılsın bende 2 hafta kadar pek giremedim buraya, nasılsın nasıl gidiyor
Ben iyiyim suanlik şükür, genital ağrıyı ben ilk hamile kaldığım zamandan beri ara ara yaşıyorum canım doktora gittiğimde de sormayı unuttum, ablam var yanımda ona söylemiştim bende de oluyordu dedi, netten baktım orda da normal yazıyor. Genelde adet dönemi gelince yaşadım ama garip bi şekilde. Hatta beraberinde kasık ağrısı da oluyor adet ağrısı gibi
İnşallah haftaya kontrolüm var bu sefer sorucam doktora

Canım bende bir kaç haftadır girmemistim bende merak ediyorum ağrı neden oluyor diye evet normal yazıyor bı hastaneye gitsem mi diye düşünüyorum hastanelerden de çok sıkıldım açıkçası
İyi olmana sevindim

Merhaba benimde de sat 26 Ocak bende gebeliğin başında kovid oldum randevum da Perşembe günü hafif kasık ağrıları yorgunluk halsizlik var şuan inşallah bir sıkıntı yaşamayız doktora gittikten sonra da yazarım sizde yazın

Canım bende gitmeyi düşündüm de bi gün oluyor 1 hafta olmuyor mesela, birazda kendimi sıkıyorum 11. Haftada gidicem işte hareketlerini falan da görürüm Allahin izniyle diye şuana kadar çok çok şiddetli de olmayınca bekledim senin ne zaman kontrol iyisindir inşallah sende

Kuzuşum sen yarın gitmiyor musun?

Ölüyorum zannettim ki covid geçirmiştim daha önce ondan beterdi birde hamileymişim bana antibiyotik değil başka bir ilaç vermişti ama sormuştu dr sağolsun hamile misin diye bende henüz regl olmadım demiştim meğerse minnak 3 haftalıkmış

Kızlar merhaba bende aranıxa yeni katıldım benim hesaba göre 6+2 ım yarın ilk randevum kalp atışını duyabilir miyim ? Çok heycanlıyım
Hayırlı olsun canım umarım duyarsın makineye yağlarımıza göre doktora göre bile değişiyor benimde cuma günü 6+3 olacak kalbe gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…