Ya ben hamile olmadan önce çok güzel bi rüya görmüştüm, kızım oluyordu çok güzel yüzü vardı, hamile kaldığım ayda daha öğrenmeden önce,karnımın kocaman olduğunu görmüştüm ve resmen hissediyordum o gerginliği büyüklüğü uyanınca çok değişik ve mutlu olmuştum.
Hamile kaldığımdan beri ne kadar düsünsemde o kadar hiç gormemistim rüya, ama 2 3 gün önce gördüm yine rüyamda doktor bana erkek diyordu sonra kız çıkıyorduya aklım sürekli kızda ya da bunda var bisey hahaha
Ama sürekli erkek çocuğun olacak diyen de çok bana o yüzden kafam karışıyor etkileniyorum
Aynen teoridir her şeyden cinsiyet tahmini yapılıyor valla
Insallah canim hepimiz guzel haberler verelimGeçmiş olsun hiç bisey olmaz Allahin izniyle güzel haberlerinizi bekliyoruz
O rüyayı görüp uyandıktan sonraki o his çok değişik ya kucağımıza alırsak insallah nasıl olur kim bilirAa bende öyle rüya görmüştüm hamile kalmadan önce çok güzel bir kız çocugu vardı kucağımda. Bana da kız hissediyorlarsenin 3-4 hafta sonra tahmin edilmeye başlar. doktorlar genelde 13-14 te anlıyorlarmıs ama işte 16. Haftayı beklemelerinin sebebi olası aldırmanın önüne geçmek içinmiş. Cinsiyetlerini öğrenelimde ufaktan alışverişe başlayalım
O rüyayı görüp uyandıktan sonraki o his çok değişik ya kucağımıza alırsak insallah nasıl olur kim bilir
Bakalım tahminler doğru çıkacak mı
Benim şimdi 1 haftam kaldı kontrole 11. Haftada gidicem, erkek olursa daha erken belli oluyor diyorlar ama bazı doktorlar kesin olarak asla 16dan önce söylemiyorlar. Benim gittiğim doktor biseyler görürse söylüyormuş bakalım nasıl olacak 2li test falan olursa bi bir ay falan daha beklemem belki, hani 11de gittim 13de 14de tekrar giderim gibi düşünüyorum o zamana kadar biseyler citlatabilir doktor ben her ihtimale karşı bitter çikolata yiyip gidicem
Ben dayanamadım bir iki bisey aldım tamamen öğrensekte rahat rahat alsak keşke böyle de pek olmuyor
Ayyy düşüncesi bile çok heyecan vericiBirde kıpır kıpır oldukları zaman yatırmayacaklar
Ay evet şöyle minik belli olan göbüsler falanBende dayanamadım yaptımda alışveriş tabi cinsiyetine göre yapmak daha güzel olurayy sağlıkla hayırla o günler gelsinde hamile olduğumuzu anlayalım ya
Ayy bende enfeksiyon geçirirken hamileymiişim mahvolmuştum diloş birsürüde ilaç kullandım bilmediğim içiin inşallah bişey olmamıştırMerhaba ben hamileligimi öğrendim 3 4 gün sonra bağırsak enfeksiyonu geçirdim 8 10 gün kadar sürdü tam geçti ertesi gün korona oldum. Bende tam kalp atışı duymaya gidecektim o hafta tabi içim içimi yedi hakli olarak. Ama çok şükür karantina bitti gittim ve kalp atışını duydum bi sorun yoktu.
Öncelikle ağır geciriyorsaniz eger doktorlar kan sulandirici veriyor suan kadın doğum uzmanınız varsa doktorunuza mutlaka söyleyin, eger daha doktora gitmediyseniz karantina da doktora çıkabiliyorsunuz sanırım acilden yönlendiriyorlar, bi kadin doğuma çıkıp durumunuzu anlatırsınız. Benim 2 3 gün aşırı yorgunluk ciddi burun tıkanıklığım ve kulak tıkanıklıgim vardı bana doktorum kan sulandirici vermedi bol c vit ateşin çıkarsa parol al dedi. Ve bol bol su
Bu arada yazdıktan sonra okudum tekrar yazdiginizi da siz atlattiniz sanırım koronayi Allahin izniyle hiç bisey olmaz inşallah. Kasık ağrıları da normalde de oluyor adet döneminde ben adet sancısı gibi ağrı bile çektim normal sayılıyor bu agrilar
Evet demirim zaten eksik.siz hemen kullanmaya basladinz mi bu haftalardaDoktor kan testlerinizi yaptı mı? Bende de vardı yorgunluk demir eksikliği çıktı. 5,6,7. Haftalarda genel kan tahlili ve idrar tahlili yapılıyor belki vitamin eksikliği vs. Olabilir
Ayyy düşüncesi bile çok heyecan vericikuzenimin kızı 1 yaşında çok büyüdün küçük olsan keşke karnıma girsen hareket etsen tekrar diyor nasıl güzelse artık
Ay evet şöyle minik belli olan göbüsler falanAllah nasip eder inşallah o günleri
Genelde de kız ve erkek olarak ayrı ayrı olduğu için eşyalar, battaniye vs. de bile insan beklemek istiyor tabii. Çünkü bi bakıyorum arabalı örtü veya çiçekli falan Tam ortak kullanılacak bisey bulunması zor olduğu için
Ben maalesef geçen hafta covid geçirdim. İlk iki gün çok zorladı ama doktor endişe edilecek bişey olmadığı söyledi. Karantinam biter bitmez kontrole gittim bebeğin çok şükür sağlığı iyiydi. Sizde endişelenmeyin çok ağrınız olursa parol için bol C vitamini ve su tüketinkizlar insallah herkes iyidir. Benim sat 30 ocak. 12 gun kadar omce hamile oldugumu ogrendim. Bir gun sonrada covid oldum. Ilk gece kasiklarimda regl olcakmisim gibi agri cok oldu. Bu arada beta hcg ilkinde 64 du. 2 gun sonra tekrar yaptirdim 250 olmustu. Bebege bir sey olmamistir degil mi icime suphe dusuyor. Daha doktora gitmedik. Carsambaya randevu aldik. Aranizda covid le hamileligi ayni anda yasayan oldu mu hic? Biraz aydinlatirsaniz cok sevinirim.
Benimkisi tüp bebek normalde hesaplandığında 5+5 oluyor ama doktorum kese küçük dedi geç tutunma ihtimali var 5+0 sa olabilir işte emin olmak için çarşamba gideceğiz. Kanamalı süreç geçirdim yoğun yatıyorum şimdi tamamen kesildi kanamam 4 gün sonra bulantılarım başladı işte bu sefer de mide yanması da sürekli oluyorSen kaç haftalıksın canım. Benımde ara ara boğazıma kuscakmısım gibi bişey geliyo ama devamı gelmıyo . Sürekli olmuyor
Amin canımmYaa aynen Rabbim bizede tattırsın o duygularıı
Evet az kaldı ama bana yine de çokkk geliyorKız çocukları sabah bulantı yaparmış derler. 13-14. Haftaya bir şey kalmamıs belli eder ufaktan kendini minik
Enfeksiyon direk daha tehlikeliymis canım öyle deniyor, bende antibiyotik kullandım mecbur gebelikte kullanılıyor dediler ama ilk başta bilmeden de kullanılıyorsa bisey olmaz diyorlarAyy bende enfeksiyon geçirirken hamileymiişim mahvolmuştum diloş birsürüde ilaç kullandım bilmediğim içiin inşallah bişey olmamıştır
Benim kan tahlilinde çıktı kadın dogumcu vermedi ilaç bende dahiliyeye gittim o sıra zaten enfeksiyon geçirdiğim için, doktor tahlilleri görünce demir ilacı d vit b vit verdi bana o zamandır kullanıyorum 6+0dı o zaman haftamEvet demirim zaten eksik.siz hemen kullanmaya basladinz mi bu haftalarda
Aynen valla ya dedim içimden birazcık ortak bisey yapın ya diyeAynen hadi kıyafet neysede geri kalanı için cinsiyet şart
Ben de bu carsamba ilk kez gidecegim. Guzel haberler aliriz insallahBen maalesef geçen hafta covid geçirdim. İlk iki gün çok zorladı ama doktor endişe edilecek bişey olmadığı söyledi. Karantinam biter bitmez kontrole gittim bebeğin çok şükür sağlığı iyiydi. Sizde endişelenmeyin çok ağrınız olursa parol için bol C vitamini ve su tüketin
Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendıneBenimkisi tüp bebek normalde hesaplandığında 5+5 oluyor ama doktorum kese küçük dedi geç tutunma ihtimali var 5+0 sa olabilir işte emin olmak için çarşamba gideceğiz. Kanamalı süreç geçirdim yoğun yatıyorum şimdi tamamen kesildi kanamam 4 gün sonra bulantılarım başladı işte bu sefer de mide yanması da sürekli oluyor
Canım çok sevindim :) bi sıkıntı yok değil mi ?Dün bende duydum canım 6+5 deufak bi lekelenme olmustu beklemedim randevuyu erken gittim. Iyi ki gitmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?