2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Aa bende öyle rüya görmüştüm hamile kalmadan önce çok güzel bir kız çocugu vardı kucağımda. Bana da kız hissediyorlar senin 3-4 hafta sonra tahmin edilmeye başlar. doktorlar genelde 13-14 te anlıyorlarmıs ama işte 16. Haftayı beklemelerinin sebebi olası aldırmanın önüne geçmek içinmiş. Cinsiyetlerini öğrenelimde ufaktan alışverişe başlayalım

O rüyayı görüp uyandıktan sonraki o his çok değişik ya kucağımıza alırsak insallah nasıl olur kim bilir
Bakalım tahminler doğru çıkacak mı
Benim şimdi 1 haftam kaldı kontrole 11. Haftada gidicem, erkek olursa daha erken belli oluyor diyorlar ama bazı doktorlar kesin olarak asla 16dan önce söylemiyorlar. Benim gittiğim doktor biseyler görürse söylüyormuş bakalım nasıl olacak 2li test falan olursa bi bir ay falan daha beklemem belki, hani 11de gittim 13de 14de tekrar giderim gibi düşünüyorum o zamana kadar biseyler citlatabilir doktor ben her ihtimale karşı bitter çikolata yiyip gidicem
Ben dayanamadım bir iki bisey aldım tamamen öğrensekte rahat rahat alsak keşke böyle de pek olmuyor

Bende dayanamadım yaptımda alışveriş tabi cinsiyetine göre yapmak daha güzel olur ayy sağlıkla hayırla o günler gelsinde hamile olduğumuzu anlayalım ya

Birde kıpır kıpır oldukları zaman yatırmayacaklar
Ayyy düşüncesi bile çok heyecan verici kuzenimin kızı 1 yaşında çok büyüdün küçük olsan keşke karnıma girsen hareket etsen tekrar diyor nasıl güzelse artık

Bende dayanamadım yaptımda alışveriş tabi cinsiyetine göre yapmak daha güzel olur ayy sağlıkla hayırla o günler gelsinde hamile olduğumuzu anlayalım ya
Ay evet şöyle minik belli olan göbüsler falan Allah nasip eder inşallah o günleri
Genelde de kız ve erkek olarak ayrı ayrı olduğu için eşyalar, battaniye vs. de bile insan beklemek istiyor tabii. Çünkü bi bakıyorum arabalı örtü veya çiçekli falan Tam ortak kullanılacak bisey bulunması zor olduğu için

Ayy bende enfeksiyon geçirirken hamileymiişim mahvolmuştum diloş birsürüde ilaç kullandım bilmediğim içiin inşallah bişey olmamıştır

Aynen hadi kıyafet neysede geri kalanı için cinsiyet şart

Ben maalesef geçen hafta covid geçirdim. İlk iki gün çok zorladı ama doktor endişe edilecek bişey olmadığı söyledi. Karantinam biter bitmez kontrole gittim bebeğin çok şükür sağlığı iyiydi. Sizde endişelenmeyin çok ağrınız olursa parol için bol C vitamini ve su tüketin

Sen kaç haftalıksın canım. Benımde ara ara boğazıma kuscakmısım gibi bişey geliyo ama devamı gelmıyo . Sürekli olmuyor
Benimkisi tüp bebek normalde hesaplandığında 5+5 oluyor ama doktorum kese küçük dedi geç tutunma ihtimali var 5+0 sa olabilir işte emin olmak için çarşamba gideceğiz. Kanamalı süreç geçirdim yoğun yatıyorum şimdi tamamen kesildi kanamam 4 gün sonra bulantılarım başladı işte bu sefer de mide yanması da sürekli oluyor

Ayy bende enfeksiyon geçirirken hamileymiişim mahvolmuştum diloş birsürüde ilaç kullandım bilmediğim içiin inşallah bişey olmamıştır
Enfeksiyon direk daha tehlikeliymis canım öyle deniyor, bende antibiyotik kullandım mecbur gebelikte kullanılıyor dediler ama ilk başta bilmeden de kullanılıyorsa bisey olmaz diyorlar
Kullanmadan geçmiyordu çünkü 5 6 gün bekledim daha kötüye gitti ilacı içtim 5 günde geçti

Evet demirim zaten eksik.siz hemen kullanmaya basladinz mi bu haftalarda
Benim kan tahlilinde çıktı kadın dogumcu vermedi ilaç bende dahiliyeye gittim o sıra zaten enfeksiyon geçirdiğim için, doktor tahlilleri görünce demir ilacı d vit b vit verdi bana o zamandır kullanıyorum 6+0dı o zaman haftam

Ben de bu carsamba ilk kez gidecegim. Guzel haberler aliriz insallah

Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…