Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Sorup kendin alabilirsin istiyorsan
Benimki hic tartismaya acmadan direkt yazip verdi bunlar icilecek diyerek🤣
10 gün sonra çağırdı o zaman sorayım gidince
Ya benim doktor öğleden sonra çok yorgun oluyor galiba bidaha sabah gidicem
Oksaparı sordum düşüğün olduğu için kesmiyorum devam dedi

Evet et madem doktorun oyle diyorsa, trombofili paneli baktirmadiysan hani, icin rahat eder oksaparla bence

Evet et madem doktorun oyle diyorsa, trombofili paneli baktirmadiysan hani, icin rahat eder oksaparla bence
Yok hiçbişey baktırmadım zaten kürtajdan sonra hamile kalınca oksapar başlıcam demişti bana gerek yok test verme demişti

Şimdi beni bi aydınlatın kanka mesela 12+0 demek 12. Hafta bitti 13. Haftaya başladın mı demek oluyor ajaja
Evet canim 12+1 sin ya 13.haftaya basladin gun aliyosun demek sjdjfjf 12 yi doku dolu bitirdin demek

oksapari gunde kac kere kullaniyorsub canim? oncesinde kan tahlili yapilmismiydi peki kan pıhtılaşması ile ilgili bende kullaniyorumda kan sulandirici onun icin sordum

Evet canim 12+1 sin ya 13.haftaya basladin gun aliyosun demek sjdjfjf 12 yi doku dolu bitirdin demek
Kız çipiti öyle demedi 12. Haftaya yeni başladın dedi bana 12 +6 12. Hafta bitti demek oluyor dedi

Kız çipiti öyle demedi 12. Haftaya yeni başladın dedi bana 12 +6 12. Hafta bitti demek oluyor dedi
Kankama inanmayı tercih ediyorum çipiti kim 🤣🤣

oksapari gunde kac kere kullaniyorsub canim? oncesinde kan tahlili yapilmismiydi peki kan pıhtılaşması ile ilgili bende kullaniyorumda kan sulandirici onun icin sordum
Günde 1 kez kullanıyorum hayır tahlil test vs yaptırmadım kuzum ben

Kankama inanmayı tercih ediyorum çipiti kim 🤣🤣
Ajahahah ama soyle dusun gun hesabi olarak mesela uygulama bana 79 gunluksun diyor su an bol yediye dolu dolu 11 haftam artik da 2 gunum oluyor geriye

Her gunum birbirinin aynisi cok atraksiyonsuz kaldim yaaaa evin icinde🤣 yatmaktan kilo aldik yemekten degil
Ben dışarı çıkınca bacaklarım ağrıyor ajaja evde yatmaya o kadar alışmış ki

Ben dışarı çıkınca bacaklarım ağrıyor ajaja evde yatmaya o kadar alışmış ki
Aksam yemege gittik donuste azicik sahilde yuruduk irgat gibi yoruldum gelince bi de utu yaptim gece gece. Pertim🤣 hamladik bacim
Su miskinlk gitsin her gun yuruyuse yapmak istiyorum 30-40 dk da olsa

Back
X