- 22 Aralık 2021
- 64
- 134
- 8
Doktora sordum hiçbir sıkıntı yok hergun kullan dedi zaten prospektusunde de hamilelik bulantısı yaşayan hamilelere verilir gibi bişey yazıyorBende prilam dr içmediğim günler ayağa kalkamıyorum. Bu ilacı ne kadar süre kullanabiliriz? Bi zararı var mı acaba bebeğe?
Prilam zaten hamilelikteki tek bulantı ilacı sanırım.Doktora sordum hiçbir sıkıntı yok hergun kullan dedi zaten prospektusunde de hamilelik bulantısı yaşayan hamilelere verilir gibi bişey yazıyor
Bişey olmaz inşallah ama ilk 3 ay ilişki konusunda dikkatli olun. Hatta uzak durun zaten riskli bu ilk trimester.Kızlar bugün çok üzgünüm dün ilişki sonrası açık pembe kanamam oldu 1-2 saat sürdü sizce kötü bir durum mu doktoruma yazdım ama henüz cevap vermedi 5+6 bugün normal mi yerleşme ise ?
Benim doktorum ilk aylarda ilişki olabilir ama en ufak lekelenmede ilişki yasaklanıyor düşük tehlikesinden dolayı dedi hatta iş vs de yaptırılmıyor sadexe yatacaksin dedi çok şükür bende lekelenme vs olmadi bence bı sure ara verin belki doktorun da öyle söylerKızlar bugün çok üzgünüm dün ilişki sonrası açık pembe kanamam oldu 1-2 saat sürdü sizce kötü bir durum mu doktoruma yazdım ama henüz cevap vermedi 5+6 bugün normal mi yerleşme ise ?
Aynen önceden metpamid mi ne o veriliyormuş sanırım o da hamilelere özel değil diye pek içmek istemiyorlarmis yengem falan bana da fazla içme dedi dedim hamileler için bı ilaç bu o zaman zararlı değildir dedi. Aman aman dilini ısır öyle kalsın inşallah beni perişan ediyor ya kolonya ve poşetle yapışık dolaşıyorum artık şuan yataktan kalkmaya korkuyorum midem bulanacak diyePrilam zaten hamilelikteki tek bulantı ilacı sanırım.
Ben de mide bulantısı yaşamaya başladım. Ama ağır şekilde değil çok şükür, vurup geçiyor birkaç saatliğine.
Şuan bende bilemiyorum ama eksiye de hayır demiyorum. Ama çikolata daha benim on planda. O yüzden bir şey diyemiyorum. Çünkü eski de yeme de sorun yokAMan aman aman :) söylediklerime dikkat etmek gerekiyorvalla sabah marketten sipariş ettim. Gözümün önünden gitmedi hiç sormayın. Ama bi ekşi çekiyor bi tatlı çekiyor canım Valla olumsuz bir durum yaşadıktan ve 1 sene uğraştıktan sonra hiç farketmez kız erkek, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hayırlısı ne diyeyim her hamilelik birbirinden ayrı. Umarım yakında atlatırsın bu dönemi. Yoksa kimse ilaç kullanmak istemez de mecbur kalınca yapacak bişey yok.Aynen önceden metpamid mi ne o veriliyormuş sanırım o da hamilelere özel değil diye pek içmek istemiyorlarmis yengem falan bana da fazla içme dedi dedim hamileler için bı ilaç bu o zaman zararlı değildir dedi. Aman aman dilini ısır öyle kalsın inşallah beni perişan ediyor ya kolonya ve poşetle yapışık dolaşıyorum artık şuan yataktan kalkmaya korkuyorum midem bulanacak diye
Merhaba aramıza hoş geldin , ben de tüp bebekle anne adayıyım. 5 haftalıktan beri istisnasız her gün kahve arada kırmızı görüyorum. Bugün 8. Haftaya girdim. Bu sürede defalarca doktora gittim. İstirahat dışında önerme yok. Her şey yolunda ilerliyor. Çok kanama gördüğüm günler aspirini içmiyorum ama her gün kan sulandırıcı mutlaka yapıyorum.Kızlar merhaba ,
Uzun zaman sonra kontrolleri vs geçtikten sonra ancak yazabiliyorum
Ben tüp bebekle hamile kalmıştım Ve 5+4 olduk çok şükür doktor cuma kesemizi yolk kesemizi gördü kalp atışını da usgden gösterdi
Haftaya cuma da yani bu hafta kalp atışını duymak için randevu verdi ..
Fakat hemen akşamına pembe renkli akıntı gördüm çamaşırımda
Doktorumu aradım hastaneye gittim kese duruyor endişelenecek bişi yok dedi eve geldik tekrar renkli akıntı gelmedi
Ama şuanda da peçeteye silince gelen çok minimal kahverengi akıntım var ?
Tehlikeli mi sizce aranızda bunu yaşayan ve gebeliği sorunsuz ilerleyen var mı ?
Açıkcası biraz korkuyorum
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hepimizin evladını korusun
Aynen bir de sadece sabahları olsa bı şekilde idare etmeye çalışır insan çok çok kötü olmadığı sürece ama benimki butun gün öyle oluyor gece uykudan uyandırıyor falan demin de doktoru aradım idrarda enfeksiyon var gibi gelmişti bana şimdi baktı enfeksiyon var dedi ilaç yazdıHayırlısı ne diyeyim her hamilelik birbirinden ayrı. Umarım yakında atlatırsın bu dönemi. Yoksa kimse ilaç kullanmak istemez de mecbur kalınca yapacak bişey yok.
Ah canım ya...Aynen bir de sadece sabahları olsa bı şekilde idare etmeye çalışır insan çok çok kötü olmadığı sürece ama benimki butun gün öyle oluyor gece uykudan uyandırıyor falan demin de doktoru aradım idrarda enfeksiyon var gibi gelmişti bana şimdi baktı enfeksiyon var dedi ilaç yazdı
Gerçekten öyleymiş ama annemlere soruyorum hiçbir sorun olmamış onlarda bu yeni nesilde oluyor hep yaAh canım ya...
Olsun artık inşallah geçer bir an önce.
Ne zor dönemler, annelik ne kutsalmış insan yaşadıkça daha çok anlıyor.
Genelde annenin hamileliğine benzer derler kızının da hamileliği.Gerçekten öyleymiş ama annemlere soruyorum hiçbir sorun olmamış onlarda bu yeni nesilde oluyor hep yaşimdi enfeksiyon çıktı bir de başıma aman yaa haftaya da kontrole çağırdı gitmem çok zor nasıl yapicam bilmiyorum
Annemde de hiç sıkıntı yokmuş kayinvalidemde de halamda da bünye ile alakalı bunlar anlasilanGenelde annenin hamileliğine benzer derler kızının da hamileliği.
Biraz da bünye demek ki...
Hiç öyle düşünme gidemem diye. Haftaya neler değişir, bakarsın normale dönersin bulantıların azalır.
12. Haftada başlıyormuş canım galiba ikili testle birlikte tam benim de fikrim yoktaBenim de kontrol 11. Haftaya verdi birde ense kalingilini ne zaman ölçecek acaba
Onu da yapabilirsin ya eşlere bağımlı olmak ne zor.Annemde de hiç sıkıntı yokmuş kayinvalidemde de halamda da bünye ile alakalı bunlar anlasilan
Eşim çalışıyor işten izin alması biraz zor o yüzden bende evin dibindeki devlete gidip acilden mi versem idrar yolu enfeksiyonu var vs diyip diye düşündüm
İnanın görünce çamaşırımda o kanı başımdan aşağı kaynar sular döküldü , o kadar ruhsuzum ki 2 gündür enerjim çekildi sanki kötü bişi olacak diye korkudan ...Merhaba aramıza hoş geldin , ben de tüp bebekle anne adayıyım. 5 haftalıktan beri istisnasız her gün kahve arada kırmızı görüyorum. Bugün 8. Haftaya girdim. Bu sürede defalarca doktora gittim. İstirahat dışında önerme yok. Her şey yolunda ilerliyor. Çok kanama gördüğüm günler aspirini içmiyorum ama her gün kan sulandırıcı mutlaka yapıyorum.
Aralıksız bu takip beni ve buradaki birçok arkadaşı yordu. Kanaması olan çok kişiyiz. Ama hepimiz sağlıklı devam ediyoruz bildiğim kadarıylaumarım seninki geçicidir çabucak biter. Sol tarafına yatmaya bol su içmeye ayağına yastık koymaya dikkat et. Geçmiş olsun.
Bir de sizin de kasıklarınız ve belinizde ağrı var mı ?Merhaba aramıza hoş geldin , ben de tüp bebekle anne adayıyım. 5 haftalıktan beri istisnasız her gün kahve arada kırmızı görüyorum. Bugün 8. Haftaya girdim. Bu sürede defalarca doktora gittim. İstirahat dışında önerme yok. Her şey yolunda ilerliyor. Çok kanama gördüğüm günler aspirini içmiyorum ama her gün kan sulandırıcı mutlaka yapıyorum.
Aralıksız bu takip beni ve buradaki birçok arkadaşı yordu. Kanaması olan çok kişiyiz. Ama hepimiz sağlıklı devam ediyoruz bildiğim kadarıylaumarım seninki geçicidir çabucak biter. Sol tarafına yatmaya bol su içmeye ayağına yastık koymaya dikkat et. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?