- 19 Ocak 2022
- 165
- 356
- 53
Yok çok sukur hersey yolundaCanım çok sevindim :) bi sıkıntı yok değil mi ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok çok sukur hersey yolundaCanım çok sevindim :) bi sıkıntı yok değil mi ?
Sanada hayırlı olsun Sağlıkla gelsin bebişlerimşz yarın benimde 6/3!olmuş olcak bakalım duyarım inşallahHayırlı olsun canım umarım duyarsın makineye yağlarımıza göre doktora göre bile değişiyor benimde cuma günü 6+3 olacak kalbe gidicez![]()
Yok bebeğim haftaya pazartesi 11+2 oluyorKuzuşum sen yarın gitmiyor musun?
Canım valla benzer şeyler gecirmişiz ya senleÖlüyorum zannettim ki covid geçirmiştim daha önce ondan beterdi birde hamileymişim bana antibiyotik değil başka bir ilaç vermişti ama sormuştu dr sağolsun hamile misin diye bende henüz regl olmadım demiştim meğerse minnak 3 haftalıkmış![]()
Kızlar aynı sıkıntı bende de var doktorum keseye baktı haftasına göre küçük dedi 5+5 değilde 5+0 gibi dedi doktor küçük olduğundan da inceleyemedi çarşamba günü bakacak ama o sıkıntı değil geç tutunmuş olabilir dedi. İnşallah öyledir gelişimle ilgili sıkıntı yokturBenimde aynı şekilde tam 10 günlük gerilik var
Çok sevindim senin adına maşallahYok çok sukur hersey yolunda![]()
Canım ben 6+5 te duydum. Doktora ve kullandığı makineye göre değişebiliyor. Umarım duyarsınKızlar merhaba bende aranıxa yeni katıldım benim hesaba göre 6+2 ım yarın ilk randevum kalp atışını duyabilir miyim ? Çok heycanlıyım![]()
Ayy inş canımCanım ben 6+5 te duydum. Doktora ve kullandığı makineye göre değişebiliyor. Umarım duyarsın![]()
Haftaya pazartesi gideceksin, ben de salı gideceğim.Yok bebeğim haftaya pazartesi 11+2 oluyorbu hafta 3. Hafta daha beklemeye çalışıyorum
![]()
Evet yavrum sırayla gidicez bakalım Allahim insallah hayırlı haberler alırızHaftaya pazartesi gideceksin, ben de salı gideceğim.![]()
Aminn, inşallah bebeğim.Evet yavrum sırayla gidicez bakalım Allahim insallah hayırlı haberler alırız![]()
Biz bundan 6 sene önce wp grubu acmistik mayis anneleri ile, hic bir sekilde sorun yasamadik 20 kisiden 8 kisi falan kaldik hatta disardada ulasabildiklerimizle görüstük cok iyi bir bagimiz var hala. Ki ben taaa isvicreden trye gidince görüstüm onlarla, onlar daha kalabalik grup olarakta görüstü, eslerle ailece de görüstü. Sadece cocuklar konusunda degil her konuda dert ortagi olduk, kardes dedik birbirimize cokta iyi oldu. Eslerimizde biliyor hatta bizden cok birbirinizle görüsüyorsunuz diye sitem ediyorladiTabi istek üzerine olur zaten. Burda gayet aktif olduğumu biliyor zaten telefon numarası paylaşımı çok güvenli gelmiyor bana sadece. Burası da gayet yeterli kalıyor iletişim için diye düşündüm ben sadece:) wp geçince grup sessizleşebilir iyice
Kese şekli ne durumda kalp atışı alındı mı ?Benimde aynı şekilde tam 10 günlük gerilik var
Gece yatmadan 2 tane ac karınla içiyorum sonraki gün baya bı rahatlatıyor beni yine mide bulantısı oluyor ama ilaç icmedigim günler gibi kötü değilim benim de ilk zamanlar 6 haftalıkken bir gün oluyordu bı kaç gün olmuyordu sonra her gün iyice artmaya başladı o zamanlar icmeyip idare etmeye çalışıyordum da bu ara içiyorum mecburen o da çok uyku yapıyorPrilam kullanan arkadaşlar , nasıl kullanıyorsunuz , gece yatmadan önce yazıyor içinde ertesi gün için etkili oluyor mu? Bu bebiş çok farklı 1 2 gün iyi oluyorum sonra ki gün tüm gün bulantı kusma. içip içmemek arasında kaldım ilacı 7+4 deyim . Acaba yeni mi başlıyor , yoksa boyle mi olacak .
Bana hiç vitamin demir falan verilmedi değerlerin çok iyi demirin böyle devam ederse en düşük ilacı veririz sana dediler sağlık ocağında sanırım 1 ay sonra kontrole çağırdı benim kendi doktorum o zaman demir başlarız olmazsa diyorduBenim doktor vermedi demir.. ilk aylarda bulantı yapar dedi.. bakalım 1 ay sonra verır belki. Demir herkesin düşük ya kadınlarda çok sık
Bende öyleyim kusma yok ama öğürme var çok kusamiyorum birşey yiyemiyorum doktorum prilam Dr yazdı onu içtiğim günler baya kendime geliyorum yiyip icebiliyorum yine bulantı oluyor da icmedigim günler gibi kötü olmuyorum ilaç içmek istemezsen de evde yapabolecegin şeyleri söyleyeyim bana bazıları iyi geliyor bazıları gelmiyor da. Beyaz leblebi , çubuk kraker , haşlanmış patates , ekmek , naneli şeker , su icemiyorsan buz at içine soğuk olunca icilebiliyor ben öyle yapiyorum. Yeşil ekşi elma , tost , muz . Ve kesinlikle midemi bos birakma o daha da fena yapıyor. Allah'ın izniyle geçecek bu günler inşallah Allah herkesin yardımcısı olsunMerhaba hanimlar 7 haftalik hamileyimmalesef su an pek keyifli geciremiyorum asiri bulanti kusma durumum var ne yazikki ne yesem cikariyorum kusura bakmayin böyle aciktan yaziyorum ama bunu önlicek ne yapabilirim acaba bi tavsiyeniz varmi
![]()
Hamile kaldıktan sonra, adet tarihinize denk gelen günlerde lekelenme, kahverengi akıntı olabiliyor. Kırmızı ve yoğun değilse sorun olmuyor. Bolca dinlenmek gerek.Kızlar merhaba ,
Uzun zaman sonra kontrolleri vs geçtikten sonra ancak yazabiliyorum
Ben tüp bebekle hamile kalmıştım Ve 5+4 olduk çok şükür doktor cuma kesemizi yolk kesemizi gördü kalp atışını da usgden gösterdi
Haftaya cuma da yani bu hafta kalp atışını duymak için randevu verdi ..
Fakat hemen akşamına pembe renkli akıntı gördüm çamaşırımda
Doktorumu aradım hastaneye gittim kese duruyor endişelenecek bişi yok dedi eve geldik tekrar renkli akıntı gelmedi
Ama şuanda da peçeteye silince gelen çok minimal kahverengi akıntım var ?
Tehlikeli mi sizce aranızda bunu yaşayan ve gebeliği sorunsuz ilerleyen var mı ?
Açıkcası biraz korkuyorum
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hepimizin evladını korusun![]()
Ben gebe kaldıktan sonra regli günümde kanamam oldu hemde çok yoğun ve 4 gün sürdü. Sonra kesildi 1/2 günde kahverengi lekelenmeye döndü çok şükür 4 gündür hiç birisi yok. Yarın doktora kontrole gideceğim. Bu arada hep yattım bu süreçte…Hamile kaldıktan sonra, adet tarihinize denk gelen günlerde lekelenme, kahverengi akıntı olabiliyor. Kırmızı ve yoğun değilse sorun olmuyor. Bolca dinlenmek gerek.
Bende prilam dr içmediğim günler ayağa kalkamıyorum. Bu ilacı ne kadar süre kullanabiliriz? Bi zararı var mı acaba bebeğe?Gece yatmadan 2 tane ac karınla içiyorum sonraki gün baya bı rahatlatıyor beni yine mide bulantısı oluyor ama ilaç icmedigim günler gibi kötü değilim benim de ilk zamanlar 6 haftalıkken bir gün oluyordu bı kaç gün olmuyordu sonra her gün iyice artmaya başladı o zamanlar icmeyip idare etmeye çalışıyordum da bu ara içiyorum mecburen o da çok uyku yapıyor
Bana hiç vitamin demir falan verilmedi değerlerin çok iyi demirin böyle devam ederse en düşük ilacı veririz sana dediler sağlık ocağında sanırım 1 ay sonra kontrole çağırdı benim kendi doktorum o zaman demir başlarız olmazsa diyordu
Bende öyleyim kusma yok ama öğürme var çok kusamiyorum birşey yiyemiyorum doktorum prilam Dr yazdı onu içtiğim günler baya kendime geliyorum yiyip icebiliyorum yine bulantı oluyor da icmedigim günler gibi kötü olmuyorum ilaç içmek istemezsen de evde yapabolecegin şeyleri söyleyeyim bana bazıları iyi geliyor bazıları gelmiyor da. Beyaz leblebi , çubuk kraker , haşlanmış patates , ekmek , naneli şeker , su icemiyorsan buz at içine soğuk olunca icilebiliyor ben öyle yapiyorum. Yeşil ekşi elma , tost , muz . Ve kesinlikle midemi bos birakma o daha da fena yapıyor. Allah'ın izniyle geçecek bu günler inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun![]()
Benim de kontrol 11. Haftaya verdi birde ense kalingilini ne zaman ölçecek acabaCanım bende gitmeyi düşündüm de bi gün oluyor 1 hafta olmuyor mesela, birazda kendimi sıkıyorum 11. Haftada gidicem işte hareketlerini falan da görürüm Allahin izniyle diyeşuana kadar çok çok şiddetli de olmayınca bekledim senin ne zaman kontrol iyisindir inşallah sende
![]()