2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ölüyorum zannettim ki covid geçirmiştim daha önce ondan beterdi birde hamileymişim bana antibiyotik değil başka bir ilaç vermişti ama sormuştu dr sağolsun hamile misin diye bende henüz regl olmadım demiştim meğerse minnak 3 haftalıkmış 😂
Canım valla benzer şeyler gecirmişiz ya senle 🤦🏻‍♀️ 4+3 gibi ben bağırsak enfeksiyonu oldum gerçekten koronadan beterdi allahim kimseye yaşatmasın. 8 10 gün sürdü tam iyileştim dedim ertesi gün korona oldum🤦🏻‍♀️
Bisey olmaz allahin izniyle canım doktor ona göre ilaç vermiştir bana 2 tane antibiyotik vermişti

Benimde aynı şekilde tam 10 günlük gerilik var
Kızlar aynı sıkıntı bende de var doktorum keseye baktı haftasına göre küçük dedi 5+5 değilde 5+0 gibi dedi doktor küçük olduğundan da inceleyemedi çarşamba günü bakacak ama o sıkıntı değil geç tutunmuş olabilir dedi. İnşallah öyledir gelişimle ilgili sıkıntı yoktur

Merhaba hanimlar 7 haftalik hamileyim 😊 malesef su an pek keyifli geciremiyorum asiri bulanti kusma durumum var ne yazikki ne yesem cikariyorum kusura bakmayin böyle aciktan yaziyorum ama bunu önlicek ne yapabilirim acaba bi tavsiyeniz varmi 🥺🥺🥺

Tabi istek üzerine olur zaten. Burda gayet aktif olduğumu biliyor zaten telefon numarası paylaşımı çok güvenli gelmiyor bana sadece. Burası da gayet yeterli kalıyor iletişim için diye düşündüm ben sadece:) wp geçince grup sessizleşebilir iyice
Biz bundan 6 sene önce wp grubu acmistik mayis anneleri ile, hic bir sekilde sorun yasamadik 20 kisiden 8 kisi falan kaldik hatta disardada ulasabildiklerimizle görüstük cok iyi bir bagimiz var hala. Ki ben taaa isvicreden trye gidince görüstüm onlarla, onlar daha kalabalik grup olarakta görüstü, eslerle ailece de görüstü. Sadece cocuklar konusunda degil her konuda dert ortagi olduk, kardes dedik birbirimize cokta iyi oldu. Eslerimizde biliyor hatta bizden cok birbirinizle görüsüyorsunuz diye sitem ediyorladi😅

🤫🤫🤫🤫🤫🤫 bu konuyu biz burdan gundeme getirip grubu acinca hepimiz banlandik 😬😬😬 bende yeniden uye oldum bebis icin🙈😅

Kızlar merhaba ,
Uzun zaman sonra kontrolleri vs geçtikten sonra ancak yazabiliyorum ☺️
Ben tüp bebekle hamile kalmıştım Ve 5+4 olduk çok şükür doktor cuma kesemizi yolk kesemizi gördü kalp atışını da usgden gösterdi 😍
Haftaya cuma da yani bu hafta kalp atışını duymak için randevu verdi ..
Fakat hemen akşamına pembe renkli akıntı gördüm çamaşırımda 😞
Doktorumu aradım hastaneye gittim kese duruyor endişelenecek bişi yok dedi eve geldik tekrar renkli akıntı gelmedi 😳
Ama şuanda da peçeteye silince gelen çok minimal kahverengi akıntım var ?
Tehlikeli mi sizce aranızda bunu yaşayan ve gebeliği sorunsuz ilerleyen var mı ?
Açıkcası biraz korkuyorum 😞
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hepimizin evladını korusun 🤲🏻😳

Prilam kullanan arkadaşlar , nasıl kullanıyorsunuz , gece yatmadan önce yazıyor içinde ertesi gün için etkili oluyor mu? Bu bebiş çok farklı 1 2 gün iyi oluyorum sonra ki gün tüm gün bulantı kusma. içip içmemek arasında kaldım ilacı 7+4 deyim . Acaba yeni mi başlıyor , yoksa boyle mi olacak .
Gece yatmadan 2 tane ac karınla içiyorum sonraki gün baya bı rahatlatıyor beni yine mide bulantısı oluyor ama ilaç icmedigim günler gibi kötü değilim benim de ilk zamanlar 6 haftalıkken bir gün oluyordu bı kaç gün olmuyordu sonra her gün iyice artmaya başladı o zamanlar icmeyip idare etmeye çalışıyordum da bu ara içiyorum mecburen o da çok uyku yapıyor 😂😂
Benim doktor vermedi demir.. ilk aylarda bulantı yapar dedi.. bakalım 1 ay sonra verır belki. Demir herkesin düşük ya kadınlarda çok sık
Bana hiç vitamin demir falan verilmedi değerlerin çok iyi demirin böyle devam ederse en düşük ilacı veririz sana dediler sağlık ocağında sanırım 1 ay sonra kontrole çağırdı benim kendi doktorum o zaman demir başlarız olmazsa diyordu
Merhaba hanimlar 7 haftalik hamileyim 😊 malesef su an pek keyifli geciremiyorum asiri bulanti kusma durumum var ne yazikki ne yesem cikariyorum kusura bakmayin böyle aciktan yaziyorum ama bunu önlicek ne yapabilirim acaba bi tavsiyeniz varmi 🥺🥺🥺
Bende öyleyim kusma yok ama öğürme var çok kusamiyorum birşey yiyemiyorum doktorum prilam Dr yazdı onu içtiğim günler baya kendime geliyorum yiyip icebiliyorum yine bulantı oluyor da icmedigim günler gibi kötü olmuyorum ilaç içmek istemezsen de evde yapabolecegin şeyleri söyleyeyim bana bazıları iyi geliyor bazıları gelmiyor da. Beyaz leblebi , çubuk kraker , haşlanmış patates , ekmek , naneli şeker , su icemiyorsan buz at içine soğuk olunca icilebiliyor ben öyle yapiyorum. Yeşil ekşi elma , tost , muz . Ve kesinlikle midemi bos birakma o daha da fena yapıyor. Allah'ın izniyle geçecek bu günler inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun 🤲

Kızlar merhaba ,
Uzun zaman sonra kontrolleri vs geçtikten sonra ancak yazabiliyorum ☺️
Ben tüp bebekle hamile kalmıştım Ve 5+4 olduk çok şükür doktor cuma kesemizi yolk kesemizi gördü kalp atışını da usgden gösterdi 😍
Haftaya cuma da yani bu hafta kalp atışını duymak için randevu verdi ..
Fakat hemen akşamına pembe renkli akıntı gördüm çamaşırımda 😞
Doktorumu aradım hastaneye gittim kese duruyor endişelenecek bişi yok dedi eve geldik tekrar renkli akıntı gelmedi 😳
Ama şuanda da peçeteye silince gelen çok minimal kahverengi akıntım var ?
Tehlikeli mi sizce aranızda bunu yaşayan ve gebeliği sorunsuz ilerleyen var mı ?
Açıkcası biraz korkuyorum 😞
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hepimizin evladını korusun 🤲🏻😳
Hamile kaldıktan sonra, adet tarihinize denk gelen günlerde lekelenme, kahverengi akıntı olabiliyor. Kırmızı ve yoğun değilse sorun olmuyor. Bolca dinlenmek gerek.

Hamile kaldıktan sonra, adet tarihinize denk gelen günlerde lekelenme, kahverengi akıntı olabiliyor. Kırmızı ve yoğun değilse sorun olmuyor. Bolca dinlenmek gerek.
Ben gebe kaldıktan sonra regli günümde kanamam oldu hemde çok yoğun ve 4 gün sürdü. Sonra kesildi 1/2 günde kahverengi lekelenmeye döndü çok şükür 4 gündür hiç birisi yok. Yarın doktora kontrole gideceğim. Bu arada hep yattım bu süreçte…

Gece yatmadan 2 tane ac karınla içiyorum sonraki gün baya bı rahatlatıyor beni yine mide bulantısı oluyor ama ilaç icmedigim günler gibi kötü değilim benim de ilk zamanlar 6 haftalıkken bir gün oluyordu bı kaç gün olmuyordu sonra her gün iyice artmaya başladı o zamanlar icmeyip idare etmeye çalışıyordum da bu ara içiyorum mecburen o da çok uyku yapıyor 😂😂

Bana hiç vitamin demir falan verilmedi değerlerin çok iyi demirin böyle devam ederse en düşük ilacı veririz sana dediler sağlık ocağında sanırım 1 ay sonra kontrole çağırdı benim kendi doktorum o zaman demir başlarız olmazsa diyordu

Bende öyleyim kusma yok ama öğürme var çok kusamiyorum birşey yiyemiyorum doktorum prilam Dr yazdı onu içtiğim günler baya kendime geliyorum yiyip icebiliyorum yine bulantı oluyor da icmedigim günler gibi kötü olmuyorum ilaç içmek istemezsen de evde yapabolecegin şeyleri söyleyeyim bana bazıları iyi geliyor bazıları gelmiyor da. Beyaz leblebi , çubuk kraker , haşlanmış patates , ekmek , naneli şeker , su icemiyorsan buz at içine soğuk olunca icilebiliyor ben öyle yapiyorum. Yeşil ekşi elma , tost , muz . Ve kesinlikle midemi bos birakma o daha da fena yapıyor. Allah'ın izniyle geçecek bu günler inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun 🤲
Bende prilam dr içmediğim günler ayağa kalkamıyorum. Bu ilacı ne kadar süre kullanabiliriz? Bi zararı var mı acaba bebeğe?

Canım bende gitmeyi düşündüm de bi gün oluyor 1 hafta olmuyor mesela, birazda kendimi sıkıyorum 11. Haftada gidicem işte hareketlerini falan da görürüm Allahin izniyle diye 🥰şuana kadar çok çok şiddetli de olmayınca bekledim senin ne zaman kontrol iyisindir inşallah sende 🥰
Benim de kontrol 11. Haftaya verdi birde ense kalingilini ne zaman ölçecek acaba

Back
X