- 14 Mayıs 2023
- 1.625
- 1.649
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
- #24.261
Akşam eşimle çıkalım biraz yürüyeyim dedim çok zor oldu ya sizde böyle misiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bu soruyu sorman güzel oldu canım.. Eşimle anlaşma yapmıştık kız olursa ben, erkek olursa o koyacaktı karışmayacaktık bende 20ye kadar kız bekliyordumKızlar daha önce de aynı muhabbeti yaptık ama ben çoğunuzun bebisinin ismini bilmiyorum.
Benim kızımın ismi Mercan. Siz de tekrar yazar mısınız? 5 bebeği biliyorum![]()
Canım bende eşimle bir türlü ortak noktada bulusamdik İsmail Mete dedik şimdi sadece İsmail diyor babasının adı çikolatayi falan İsmail diye yaptırdık ama hala uğraşıyorum yanına isim koymak için kimlikteki kalıcı olacak sonuçta eşim bu konuda beni çok üzdü tartışma yaşadık çoğu kezAslında bu soruyu sorman güzel oldu canım.. Eşimle anlaşma yapmıştık kız olursa ben, erkek olursa o koyacaktı karışmayacaktık bende 20ye kadar kız bekliyordumŞimdi babasının ismini koyacam diyor koysun kötü bir ismi yok ama erkek kardeşinin ismide aynı bende 2. İsim koyalım diyorum karıştırmıyor.. Koyacağı isim Güngör bu arada, bana kalsa Mete veya kıvanç koyardım
Oh hamd olsun canım ya, böyle şeyler duymak çok güzel, emzirme sürecim de çok güzel geçer Allahın izniyle![]()
Zaten normal düşünüyorum baş aşağı dönmüşse eğer çok iyiBebek asagı dönmüş ama kanala girmesi ayrı asagı dönmesi ayrı bir sey
Ne yapacağız biz boyel yaaa.ben bayağı psikolojik olarak çöktüm.Bugun çok ağrım vardı.sanci değil biliyorum ama iyi de değilim heran doğum sancisina dinusur mu acaba başlangıç mi diye düşünmek çok zor.bide akıntım aşırı arttı.bebek çok aşağıdan vuruyor alt kemikler pert durumda acaba suyum mi gelecek diyorum.hic tuvaletten çıkamadım bebek hem çok aşağıda hem çok yukarı da bişey anlayamadımSıklaşmadı canım ya düzenli de değil. Ağrım var ama gelen giden tok bakalım belki gece artar diye ümit ediyorum![]()
Tamamen aşağıda hissediyorum ben. Bacaklarımda çok ağrı var. Bugün sürekli çiş kaçırdım (normalde olmadı pek bende). 4 kez tuvalete çıktım. Gaz arttı. İştahım az.Ne yapacağız biz boyel yaaa.ben bayağı psikolojik olarak çöktüm.Bugun çok ağrım vardı.sanci değil biliyorum ama iyi de değilim heran doğum sancisina dinusur mu acaba başlangıç mi diye düşünmek çok zor.bide akıntım aşırı arttı.bebek çok aşağıdan vuruyor alt kemikler pert durumda acaba suyum mi gelecek diyorum.hic tuvaletten çıkamadım bebek hem çok aşağıda hem çok yukarı da bişey anlayamadımyukarıda da baskı hissetmesem kessin kanala girdi derim bugün ağrım o derece fazlaydı yani asagiyi çok zorluyor
Amin canım benimHemşireler kalabalık iyi ilgilenirler merak etme güzelce emzirtirler öyle taburcu ederler.![]()
Başta anlaşma yaptığımız için çok çingenelik yapamıyorum bende ama bebeğe isim koyma Hakkı yalnız annede olmalı bence ya taşıyan her türlü sıkıntı çeken biziz… Benim istediğim iki isimde Güngör’le uyumlu değil Güngör Azer dedim azer isminide çukurda gördüm çok bir şey demedi itiraz etmedi ama sonra bana çok kıroca geldi of bilemedimCanım bende eşimle bir türlü ortak noktada bulusamdik İsmail Mete dedik şimdi sadece İsmail diyor babasının adı çikolatayi falan İsmail diye yaptırdık ama hala uğraşıyorum yanına isim koymak için kimlikteki kalıcı olacak sonuçta eşim bu konuda beni çok üzdü tartışma yaşadık çoğu kez![]()
Oğlumuz olsa ben Mete koyacaktim. Kızımız ismini babası buldu. Ben de tasdik ettimAslında bu soruyu sorman güzel oldu canım.. Eşimle anlaşma yapmıştık kız olursa ben, erkek olursa o koyacaktı karışmayacaktık bende 20ye kadar kız bekliyordumŞimdi babasının ismini koyacam diyor koysun kötü bir ismi yok ama erkek kardeşinin ismide aynı bende 2. İsim koyalım diyorum karıştırmıyor.. Koyacağı isim Güngör bu arada, bana kalsa Mete veya kıvanç koyardım
Kaçıncı haftadasin canım?Ne yapacağız biz boyel yaaa.ben bayağı psikolojik olarak çöktüm.Bugun çok ağrım vardı.sanci değil biliyorum ama iyi de değilim heran doğum sancisina dinusur mu acaba başlangıç mi diye düşünmek çok zor.bide akıntım aşırı arttı.bebek çok aşağıdan vuruyor alt kemikler pert durumda acaba suyum mi gelecek diyorum.hic tuvaletten çıkamadım bebek hem çok aşağıda hem çok yukarı da bişey anlayamadımyukarıda da baskı hissetmesem kessin kanala girdi derim bugün ağrım o derece fazlaydı yani asagiyi çok zorluyor
Eveet parkta biraz yürüdükten sonra kasıklarımı tutarak eve dönüyorum resmen, aşağıya iniyor hemenAkşam eşimle çıkalım biraz yürüyeyim dedim çok zor oldu ya sizde böyle misiniz![]()
Aramizda bir gün var galiba 35+2 deyimOğlumuz olsa ben Mete koyacaktim. Kızımız ismini babası buldu. Ben de tasdik ettim
Kaçıncı haftadasin canım?
Ben iki gün önceye kadar hiç zorlanmiyordum. Noldu bilmem bir anda agirlastim kemik ağrıları zaten rahat vermiyor. Artık zor donemlerdeyiz cidden. Hepimize rahatliklar diliyorum![]()
Ne kullanacaksiniz kizlar sut arttirici olarak? Bi de dogum öncesi almaya gerek var mı biri mi tavsiye etti sizeBen bir hafta kala baslicam bence 1 hafta yeterli bide gelen kolostrumu kaçırmayalım
Sen de pastani yediysen bi sal artık şu hastaneyi![]()
Benim eczaci arkadasim bana başla dedi 30dan beri sürüyorum ama masaj yapmadan çok uyarmadan sürüyorum sadece uc kısmına dokundurarakBı de meme uçları için kreme başlayıp başlama konusunda kararsızım yine bir hafta önce gibi sen başlayacak misin
Canım işte aceleye getirdi kalıcı olsun diye dedimki çikolata yenir geçer önemli olan kimlik koyalım meteyide diyorum bakalım inşallah ikna olurBaşta anlaşma yaptığımız için çok çingenelik yapamıyorum bende ama bebeğe isim koyma Hakkı yalnız annede olmalı bence ya taşıyan her türlü sıkıntı çeken biziz… Benim istediğim iki isimde Güngör’le uyumlu değil Güngör Azer dedim azer isminide çukurda gördüm çok bir şey demedi itiraz etmedi ama sonra bana çok kıroca geldi of bilemedimÇikolatayı İsmail Mete yaptırsaydın keşke… Sizde anlaşmada yokmuş geri adım atma bastır
![]()
Canim tadi nasil güzel mi?Ama kuzu bademleri ben alip koydm ortasina![]()
KAKAO AĞACI 100 Adet Pembe Kalpli Kız Bebek Çikolatası - Fiyatı, Yorumları
KAKAO AĞACI 100 Adet Pembe Kalpli Kız Bebek Çikolatası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Evet ben de öyleyim maalesef 10dk yürüsem her yerim ağrıyor oturmak istiyorumAkşam eşimle çıkalım biraz yürüyeyim dedim çok zor oldu ya sizde böyle misiniz![]()
Guzel ama cokta yuksek bir performans beklnmez kuzuCanim tadi nasil güzel mi?