Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Canım bende eşimle bir türlü ortak noktada bulusamdik İsmail Mete dedik şimdi sadece İsmail diyor babasının adı çikolatayi falan İsmail diye yaptırdık ama hala uğraşıyorum yanına isim koymak için kimlikteki kalıcı olacak sonuçta eşim bu konuda beni çok üzdü tartışma yaşadık çoğu kez 🥺
Sen bide bizi gorseydin kavga kiyamett koptu isimden butun dunya karsimda durdu neden Sahra istedigim icin anlami çöl oldugu icin ve arapca kokenli oldugu icin ne kavgalar ne kavgalar

Sen bide bizi gorseydin kavga kiyamett koptu isimden butun dunya karsimda durdu neden Sahra istedigim icin anlami çöl oldugu icin ve arapca kokenli oldugu icin ne kavgalar ne kavgalar
Halbuki okadar sıkıntıyı vefayı biz çekiyoruz bizim hakkımız isim koymak 🥺ilk kızımın adinida annesinin adını koydu konusu dahi açılsa kavgaya gireriz yine kendimi üzmek istemiyorum

Kızlar daha önce de aynı muhabbeti yaptık ama ben çoğunuzun bebisinin ismini bilmiyorum.
Benim kızımın ismi Mercan. Siz de tekrar yazar mısınız? 5 bebeği biliyorum🥰
Mete💙
Bu arada ne kadar çok Mete isteyen varmış 🥰çoğu kişiye ismi söylediğimizde tuhaf tepkiler aldık mis gibi Türk ismi işte benim içine çok sindi🤗

Ne yapacağız biz boyel yaaa.ben bayağı psikolojik olarak çöktüm.Bugun çok ağrım vardı.sanci değil biliyorum ama iyi de değilim heran doğum sancisina dinusur mu acaba başlangıç mi diye düşünmek çok zor.bide akıntım aşırı arttı.bebek çok aşağıdan vuruyor alt kemikler pert durumda acaba suyum mi gelecek diyorum.hic tuvaletten çıkamadım bebek hem çok aşağıda hem çok yukarı da bişey anlayamadım😀yukarıda da baskı hissetmesem kessin kanala girdi derim bugün ağrım o derece fazlaydı yani asagiyi çok zorluyor
Kac haftalık oldunuz

Benimde düşük çıktı Solgar demiri 2 tane alıyorum sabahları ona rağmen düşük. Daha fazla alamazsın takviye dedi ben pekmez yiyorum belki fayda eder diye
Ben sidefer kullanıyorum kapsül bilmiyorum neden bu kadar düşük 8 geldi ferritin pekmez ben de yiyorum ama tahinle karışık 2 hafta var yükselmesi gerekiyorsa nasıl yükselir bilmem

IMG_1521.webp
ilk gecemiz 🥺

Ne kullanacaksiniz kizlar sut arttirici olarak? Bi de dogum öncesi almaya gerek var mı biri mi tavsiye etti size
Ben bestlak damla , Solgar brewers yeast ve humana aldım ilk ikisine bir hafta önce başlayacağım humanaya doğumdan sonra . Tavsiye değil de araştırdım biraz çoğu ağızdan faydalı olduğunu duydum o nedenle denemek istedim ben de sezaryen handikapi isin içinde olduğu için

Benim eczaci arkadasim bana başla dedi 30dan beri sürüyorum ama masaj yapmadan çok uyarmadan sürüyorum sadece uc kısmına dokundurarak
Bunun ne gibi bı faydası olacağı konusunu çok kafamda netlestiremiyorum yani emzirirken olacak olan yarayı şimdiden nasıl engelliyor her gün süreceğimiz krem çok anlayamıyorum o yüzden kararsızım

Benım de regl gibi var ayakta dolanamıyorum ağrıdan . Ayağa kalkınca direk sanki bebek bacak aramdan çıkacak gibi baskı yapıyor . Arada ayaklarıma vuruyor ağrı ama duzenlı değil

Back
X