Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar doktor büyük ihtimal haftaya entübeden çıkaracakmış çok mutluyum 🥹 entübeden sonra nekadar sürer ki çıkması aranızda bilgisi olan varmı?
oksijenle destek arkasından onuda cikarip fanus gibi birsey var hud ona alacaklar en fazla toplam 3, 5 gün Bir gecede hastanede kalacaksınız emzireceksin sonra taburcu çok sevindim ya nihayet 🥰

Bende 2 gündür doğum egzersizleri yapıyorum bebeği kanala ittirmek için bence faydalı.oluyor.cunku alt kemiklerimde ciddi ağrı var ben iniyor yavaştan aşağı tanı dogumuma daha 1 ay var😀
Benim henüz bir aydan fazla var ve bebek inmiş aşağıya iyi mi tehlikeli mi anlayamadım karnımın üst tarafı boş ve bebek baskı yapıyor kasıklarıma, arada vajinada batma hissi de oluyor

Adet agrısı gibi mi yoksa belden baslayan bi ağrı mı

Ya kızlar yine bu kız benle oynuyor mu bilmiyorum ama değişik bir ağrım var belim ve kasıklarım sıkıştırılıyormuş gibi sanki . Doğum sancısı buna benziyor mu ? Bacaklarım da ağrıyor bugün ödemden dolayıdır diyordum ama gaz mı büyük tuvalet mi anlayamıyorum öyle bir his var
Yukarıdaki gibi canım

Kızlar daha önce de aynı muhabbeti yaptık ama ben çoğunuzun bebisinin ismini bilmiyorum.
Benim kızımın ismi Mercan. Siz de tekrar yazar mısınız? 5 bebeği biliyorum🥰
Bizim Eymen olacak inş 💙
Kızlar ben sezeryan oldum bugün 2 de çıktım ameliyattan oğlum da bende sağlıklıyız şükür sütüm az az geliyo emzirmeyi deniyorum ameliyat kolay korkulacak gibi değil 2900 gram 52 cm darısı hepinizin başına
Gözün aydınnnn

rosee6 rosee6 canım seninde gözün aydın sağlıcakla analı babalı büyüsün yavrularınız ikinizinde 🥰

oksijenle destek arkasından onuda cikarip fanus gibi birsey var hud ona alacaklar en fazla toplam 3, 5 gün Bir gecede hastanede kalacaksınız emzireceksin sonra taburcu çok sevindim ya nihayet 🥰
Oh hamd olsun canım ya, böyle şeyler duymak çok güzel, emzirme sürecim de çok güzel geçer Allahın izniyle 🙏🥹

Bugun temizlik yapip yoruldum demiştim biraz uyumuşum şimdi midem bulaniyo neden olur midemiz bozacak bişey yemedim bebekte az hareket ediyo acaba yorgunluktanmidir 🙄

Sezaryen tahlillerini yaptıranlar benim ferritin ve demir bayağı bı yerlerde çıktı aylardır demir ilacı kullanmama rağmen sizin de öyle oldu mu hepsi bebeğe mi gitmiş gerçekten yediğim içtiğim ve bu durumda ne dedi drunuz çünkü ameliyat sırasında da kan kaybedeceğiz bı önerisi oldu mu benim kontrol pazartesi merak ettim
Benimde düşük çıktı Solgar demiri 2 tane alıyorum sabahları ona rağmen düşük. Daha fazla alamazsın takviye dedi ben pekmez yiyorum belki fayda eder diye

Back
X