Biliyorum canım enfeksiyondan dolayı 8 10 gün yaşadım ama lavabodan çıkamıyordum, o kadar kötü olmuştum ki ilaç içicem su almaya gidemiyordum mutfağa yalnızdım birde. İşte benim demek istediğimde burdan başlıyor insan depresyona giriyor resmen dimi bunalıyorsun. Allah şifa versin bi an önce prilam falan iyi gelmiyor mu hiçAh diloş bu mide bulantısı öyle kötü brisey ki bulaşık toplamayı bırak oturmaya üşeniyorum hep yatmak istiyorum Allah düşmanıma vermesin bu mide bulantısı çok zor
Sabah aceleden biraz anlaşılmaz ve acele yazmışım canimGenel olarak katılıyorum tatlım ben de. Yemek konusunda da abartmazsın örneğin nefsini körlersin ne olacak.
Ben de o kadar sıkıldım ki yani.
Bir de resmen o kadar yatıyorum tam dedim kanamalarım kesildi yattığım yerde yeniden başladı
Yazmayacam daha da buraya iyiym diye
İnşallah canım Hayırıslıyla kucağımıza alalım hepimizdeTamamen bırakamassın zaten hepimizde az da olsa o stres maalesef var ama bunu en aza indirmeliyiz hem bebek hem bizim psikolojimiz çok etkileniyor. Ay hele ki adet tarihin daha geçmediyse beyaz akıntı adet önce gebelik belirtisidir zaten. Miniğin sağlıklıdır içini ferah tut
Evet ya minnak yatırmıyor ama haftanın ilk üç günü çok yoğun zaten oturamıyorum bile sırtım fenaAy bugünde yatta yarın geçersin oturur pozisyona yanlış hatırlamıyorsam öğretmendin demi tatil günün bol bol dinlen
Amiin canım insallahİnşallah canım Hayırıslıyla kucağımıza alalım hepimizde
Evet ya minnak yatırmıyor ama haftanın ilk üç günü çok yoğun zaten oturamıyorum bile sırtım fena
5 haftadır bulantım var kaldı 5 hafta kurtulacam inşallahBöyle böyle geçecek bugünler de :)
Benim de dün midem çok karışıktı, saçma sapan beslendim durdum mecburen. Neyse bebişler sağlıklı olsun da son 5 hafta inşallah
Öyle deme rahim genişliyor neticede…
Bir portakal kadar oldu rahim. Her rahimde büyüme organlara baskı, mide yanmaları ve kasılmalar demek
Canım eğer multivitaminin içinde kalsiyum magnezyum eksikliği varsa bunları Nasıl tamamlıyorsun?
kizlar insallah herkes iyidir. Benim sat 30 ocak. 12 gun kadar omce hamile oldugumu ogrendim. Bir gun sonrada covid oldum. Ilk gece kasiklarimda regl olcakmisim gibi agri cok oldu. Bu arada beta hcg ilkinde 64 du. 2 gun sonra tekrar yaptirdim 250 olmustu. Bebege bir sey olmamistir degil mi icime suphe dusuyor. Daha doktora gitmedik. Carsambaya randevu aldik. Aranizda covid le hamileligi ayni anda yasayan oldu mu hic? Biraz aydinlatirsaniz cok sevinirim.
Doktor kan testlerinizi yaptı mı? Bende de vardı yorgunluk demir eksikliği çıktı. 5,6,7. Haftalarda genel kan tahlili ve idrar tahlili yapılıyor belki vitamin eksikliği vs. OlabilirKizlar 6 bucuk haftaligim.asiri yorgunlugum var sizde de ayni mi
Merhaba ben hamileligimi öğrendim 3 4 gün sonra bağırsak enfeksiyonu geçirdim 8 10 gün kadar sürdü tam geçti ertesi gün korona oldum. Bende tam kalp atışı duymaya gidecektim o hafta tabi içim içimi yedi hakli olarak. Ama çok şükür karantina bitti gittim ve kalp atışını duydum bi sorun yoktu.kizlar insallah herkes iyidir. Benim sat 30 ocak. 12 gun kadar omce hamile oldugumu ogrendim. Bir gun sonrada covid oldum. Ilk gece kasiklarimda regl olcakmisim gibi agri cok oldu. Bu arada beta hcg ilkinde 64 du. 2 gun sonra tekrar yaptirdim 250 olmustu. Bebege bir sey olmamistir degil mi icime suphe dusuyor. Daha doktora gitmedik. Carsambaya randevu aldik. Aranizda covid le hamileligi ayni anda yasayan oldu mu hic? Biraz aydinlatirsaniz cok sevinirim.
Ayy böyle biseyde mi varmış benim 7+2 de bebis 7+1 çıkmıştı kalbi de 144 atıyorduKızlaar kalp atışı hızından cinsiyet tahmini yapılıyormuş. 140 civarında ise kız, 140 altıysa erkekmişsizin kaç yazıyor
Ayy böyle biseyde mi varmış benim 7+2 de bebis 7+1 çıkmıştı kalbi de 144 atıyordu
Ayy cok sevindim. Benim doktorumda atese dikkat et demisti. Atesim cikmadi cok sukur. Insanin aklina bir suru sey geliyor. Sanirim bebekler sandigimizdan daha guclulerBen covid oldugumu öğrendikten 2 gün sonra hamile oldugumu öğrendim. Keseyi de gördüm kalp atısını da duydum cok sükür bir şey yoktu. Doktorum bana sadece ateşine dikkat et demişti ona dikkat ettim. Benimle aynı zamanda 29 haftalık hamile arkadasımda oldu onunda hiç bir şeyi yoktu. Seninde yoktur inşallah
Ya ben hamile olmadan önce çok güzel bi rüya görmüştüm, kızım oluyordu çok güzel yüzü vardı, hamile kaldığım ayda daha öğrenmeden önce,karnımın kocaman olduğunu görmüştüm ve resmen hissediyordum o gerginliği büyüklüğü uyanınca çok değişik ve mutlu olmuştum.Teoridir de büyük ihtimallebenim bebişin 120ydi. Bu zamana kadar cinsiyet hissetmiyordum ama 2 gündür kızım olacakmış gibi geliyoor
Evet artik bitti covid. Agir gecirdim ama atesim cikmadi. Coo tesekkurlerMerhaba ben hamileligimi öğrendim 3 4 gün sonra bağırsak enfeksiyonu geçirdim 8 10 gün kadar sürdü tam geçti ertesi gün korona oldum. Bende tam kalp atışı duymaya gidecektim o hafta tabi içim içimi yedi hakli olarak. Ama çok şükür karantina bitti gittim ve kalp atışını duydum bi sorun yoktu.
Öncelikle ağır geciriyorsaniz eger doktorlar kan sulandirici veriyor suan kadın doğum uzmanınız varsa doktorunuza mutlaka söyleyin, eger daha doktora gitmediyseniz karantina da doktora çıkabiliyorsunuz sanırım acilden yönlendiriyorlar, bi kadin doğuma çıkıp durumunuzu anlatırsınız. Benim 2 3 gün aşırı yorgunluk ciddi burun tıkanıklığım ve kulak tıkanıklıgim vardı bana doktorum kan sulandirici vermedi bol c vit ateşin çıkarsa parol al dedi. Ve bol bol su
Bu arada yazdıktan sonra okudum tekrar yazdiginizi da siz atlattiniz sanırım koronayi Allahin izniyle hiç bisey olmaz inşallah. Kasık ağrıları da normalde de oluyor adet döneminde ben adet sancısı gibi ağrı bile çektim normal sayılıyor bu agrilar
Geçmiş olsun hiç bisey olmaz Allahin izniyle güzel haberlerinizi bekliyoruzEvet artik bitti covid. Agir gecirdim ama atesim cikmadi. Coo tesekkurler
Öyle tabi kuzum bizde azıcık sabırlı sakin olsaak her şey daha güzel geçecekte işteAyy cok sevindim. Benim doktorumda atese dikkat et demisti. Atesim cikmadi cok sukur. Insanin aklina bir suru sey geliyor. Sanirim bebekler sandigimizdan daha gucluler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?