Ben de açıp açıp daha 2 günlükken hastanede çektiğimiz videolarını izliyorumŞimdiki dönem bile babıldama olarak geçiyor aslında. Ama genelde ba-ba ma-ma tarzı şeyleri daha net cıkarmaları 8-9 gibi başlıyor
Agular bitti kocaman oldular kız artıkay ben çok bizim ki bi güzel ıngaa diye ağlıyordu onu özlüyorum bildiğin resmen ıngaa tonuyla ağlardı dışarı cıktıgımda bi bakcam kütahya porselen satan yerlere güzel duruyor tek kişilik çocuk için
Minnoşum hayırlı olsun sağlıcakla mutlulukla oturun inşallahkızlarrr evimi aldımbugün tapu işleri de halloldu burda daha önce de demiştim bahçeli müstakil ev istiyorum diye şükür nasip oldu konuyu direk saptırdım ama sizlerle paylaşmak istedim
Benimki ikea degil ama yorumlarinda gördüm ikeaninkine uydu diye yazan var bir bak istersen canimİkea mama sandalyesinin içine mi aldın canım minderi? Eğer öyleyse ben de e bebekten alayım minderi
Hayırlısı olsun cnm benim evlendiğimden beri 2 sene olcak bende müstakil ve bahçeli evde oturuyorum hemde en işlek yerde olduğumuz yerin nasıl bir nimet yaşadıkça anlıcaksın çok şükür nasip olmuş çok çok mutlu oldum senin adınakızlarrr evimi aldımbugün tapu işleri de halloldu burda daha önce de demiştim bahçeli müstakil ev istiyorum diye şükür nasip oldu konuyu direk saptırdım ama sizlerle paylaşmak istedim
İşte bende buna geçmek istiyorum. Bakalım 5. Ayımıza girdik bugün bu ayıda öyle böyle atlatıp 6. Ayda tamamen öğün olusturmaya yönelik şeylere baslıycamBizim mama azaldı Allahtan bide biz tamamen mama ile besleniyorduk hippin elmalı sütlü tahıllı kaşık mamasına bayıldı içine muz kattım
Bakıyım canım ben yunus market ve çağdaşta gördüm: e bebek mağazalarında yok sanırım int satısında varhope2022 hipp comiotic 399 tl ebebekte cnm 800 gram
Ya o kadar alakasız ihtiyaclar cıkıyor ki valla neye yetişeceğimizi şaşırdık. Çok şükür bize her iki tarafta yardımcı oluyor yoksa altından zor kalkarız. Eline geçtiğini getiriyorlar Allah razı olsun her iki taraftanda bezdir mamadır. Bide anneannesi youtube videoları izlemeyi seviyor orda görüyor şu cocuguna sundan almıs diye gidip getiriyorHala 390 ebebeğin sitesinde bir bak istersen. Ayy ne güzel bizde öyle dedeler yok malesef maşallah dedeye.
İşte ne kadar stok yapabilirsek malum ay içinde başka ihtiyaçlar da çıkıyor çok yüklenmek istemedim karta. 2 kutu 1 numara 2 ktu da 2 numara aldım senin gibi düşünerek. Geceleri sütümle idare ediyordu Asaf ama galiba artık geceleri de yetmeyecek sütüm gün be gün azaldı. Bakalım bu zamlarla ne kadar başa çıkabilicez
Ya ben bugün hipp kendi sayfasına bakıyorum hipp 1 nımara mamasını da kaldırıyor acaba üretimimi biterecekler bile diye düşündüm 1 numara hakkında. Yok bu mama gayet iyi ya gelişimide güzel destekliyor çocukları şişirmiyor diğer mamalar gibi düzgün gelişim yapıyor. Ondan napalım fazla olsun onlar için calısıyoruz artıkAynen öyle tamamen düşündüklerimi yazmışsın. Hatta reyon görevlisine sordum rafta ne varsa o depoda yok dediler. Heryerden kalktı bir numarası. 2-3 doluydu tabi onlar çok satılmıyor ek gıda falan derken fazla satılmadığı için son kullanma tarihleri doluyordur onları kaldırmamışlar. Sırf bulamadığım için geçen gün buraya yazdım hatta sma aldım mecburiyetten evde mama kalmamış annem de uyarmamış beni. Almaz olaydım çocuğum 3 gündür kakasını yapamıyor inliyor ıkınırken. Gliserin kansuk kullandım mecburen aylar sonra
Aynen bu tarz tencerelerde bşde mesela irmiğide atıyorlarmıs irmik o suda haslanırken aparattada sebze haslanıyormus. Ayy bugün benim kaynana( babam) cocuga ekler yalattırdı yapma baba diye diye bi hal oldum ay napcaz biiz böyleBen de açıp açıp daha 2 günlükken hastanede çektiğimiz videolarını izliyorumgözyaşım pıt. Ah ah. Bak bakalım canım baya ufak sanırım tencere ama işimizi görür
Minnoşum hayırlı olsun sağlıcakla mutlulukla oturun inşallaheee o zaman sıra neyde sıra yeni bebişte mi başvurdunuz mu ne durumdasınız?
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla huzurla oturun evinizdekızlarrr evimi aldımbugün tapu işleri de halloldu burda daha önce de demiştim bahçeli müstakil ev istiyorum diye şükür nasip oldu konuyu direk saptırdım ama sizlerle paylaşmak istedim
İkeayla e bebekteki aynı sanırım canım ya. E bebekte 230 lira oldu simdi. Bi bak istersen tam iç ölcülerine. Ben bi fark göremedim. 50 lirada minderini aldık bizBüyük konuşma diyosun anladım
Şaka bi yana ben de sanırım ikea alıcam. Hafif olması önemli, malum benim cadı kucağımdayken taşıyorum her şeyiiçine satılan mama sandalyesi minderleri oluyor mu bilgin var mı canım?
Kuzucum yeni girebildim halamla konuşmuştum doktora gitmeden önce özellikle uyardı beni antibiyotik verirse sakın kullanma bak Rüzgarı görüyorsun biz kullandık sürekli hasta geziyor bağışıklığı çok kötü diyeAyyy bizde 2 gundur kullaniyoruz korktun toparladi biraksak mi ?
Gayet mantıklıymış canımAynen bu tarz tencerelerde bşde mesela irmiğide atıyorlarmıs irmik o suda haslanırken aparattada sebze haslanıyormus. Ayy bugün benim kaynana( babam) cocuga ekler yalattırdı yapma baba diye diye bi hal oldum ay napcaz biiz böyle
Ay görünen yokta işte ne biliyim valla bizden meraklılar her şeye annemde bugün gidelim yürüteç alalım derdindeydiGayet mantıklıymış canım
Ya da suyunu peşine yapacağın çorbaya da katabilirsin.
Ya ne diyorsunalerjisi yok neyseki. Kriz sebebi. Ben artık çocuğu babama sofradan kalktığında götürüyorum öyle denk getirmeye çalışıyorum yoksa ortam fena
Off bandaj insallah cikar artik oda sende rahat edersin ne zaman kontrolüGünaydın güzel anneler. Biz günde sadece üç bez değiştiriyoruz. Gündüz ki iki bez de dolu olmuyor üstelik. Değiştirmiş olmak için değiştiriyorum. Az besleniyor ama şikayetçi değil gibi. Zorla da içmiyor zaten sütü. Bu ay kilo alımı çok az gibi. Daha tartilmadik. Sağım yapmaktan yoruldum. Süt icmemesinden yoruldum. Bandajimiz çıkamadı. Hiçbir hareket yaptiramiyorum. Oooooy oooo
Ağlamadan verince ya 10 CC içiyor sadece ya öğürüyor ya da pufffff yapıp heryeri batırıyor. 21 Mart'ta tekrar kontrolümüz var. Yüz üstü yatma dönme oturma hiçbir fikrimiz yok bunlara yönelik. Kucağımda bile oturtamiyorum. Sıkıcı olmaya başladı artık. Buna hamdolsun ne diyimOff bandaj insallah cikar artik oda sende rahat edersin ne zaman kontrolüaciksa aglamasada verince emerdi bence zaten kilo alımı gittikce azaltacak diye biliyorum dert etme canım
Ne zamana diyor doktor cıkar diye. Cıksın bol bol yaptırırsınız zaman. Ağlamıyorsa huysuz değilse yetiyor demekki doktora gittiğinde seni yönlendirir artıkGünaydın güzel anneler. Biz günde sadece üç bez değiştiriyoruz. Gündüz ki iki bez de dolu olmuyor üstelik. Değiştirmiş olmak için değiştiriyorum. Az besleniyor ama şikayetçi değil gibi. Zorla da içmiyor zaten sütü. Bu ay kilo alımı çok az gibi. Daha tartilmadik. Sağım yapmaktan yoruldum. Süt icmemesinden yoruldum. Bandajimiz çıkamadı. Hiçbir hareket yaptiramiyorum. Oooooy ooooy
Allah yardımcınız olsun. Ay bizimde vardı normalde bugün ama aksi bir durum oldu iptal ettirdik herkes çok kolay iyileşiyor diyor içini ferah tut. Hayırlı olsuun hadi darısı damatlığına derlerÇok gerginim hanımlar 4.5 aylık şuanda suunet için bekliyoruz lokal olacakmış ameliyathane ortamında benide almayacaklar çok endişeleniyorum aglarmi beni ararmi diye .Uff varmı suunet olan bu aylarda
Şimdiden hayırlı olsun canım. Hiçbir şey hissetmez annesi endişelenme. Bu aylarda yaptıran herkes çok memnun kalıyor en güzelini yapıyorsunuz.Çok gerginim hanımlar 4.5 aylık şuanda suunet için bekliyoruz lokal olacakmış ameliyathane ortamında benide almayacaklar çok endişeleniyorum aglarmi beni ararmi diye .Uff varmı suunet olan bu aylarda
Merhabalar bizimki de yine iptal oldu oğlum bir şekilde yırtıyor sünnetten.. hasta oldu sabaha karşı öksürük balgamlı kusmalar burun akıntısı ateşle uyandık onu iptal edip kendi doktoruna götürdük çok şükür ciğerleri göğsü iyi durumda dedi antibiyotik iğne yaptı iki tane ilaçta verdi ama yarın kullan dedi iyi olursa kullanmasam mı? ..çok ağladı kaşları çatık bi şekilde uyuyor şuan çok sinirli ve inat bir bebekB Banamisordun sizin yarın sünnet vardı bizim ki iptal oldu baska zaman yaptırcaz artık. İnsallah kolaylıkla atlatırsın bizede haber ver gelişmelerden