2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar ikeanın mama sandalyesini alan var mı? Ya da çok memnun olduğunuz sandalyenizi yazar mısınız. Malum bu hafta hasta geçirdim o yüzden okuyamadım konuşmaların çoğunu. Görümcemin verdiğini anneme koyacağım, çok eski içime sinmedi yeni almak istiyorum. (Not: 2. çocuğu düşünmüyorum 😂)
Büyük kızımda ikeadan aldım. Blw usulü beslendi. Temizleme kolaylığı için tercih etmiştim. Ama sök tak olayı da çok konforlu. Pikniğe bile götürdük sandalyeyi 😊 İkinci çocuğu düşünmediğim için arkadaşıma verdim. Şimdi ikinci bebeğim için yine aynı model aldım 😅 F/p olarak piyasada en iyisi bana göre.

Benimki ters gece istahi daha acik😂😂 gece 3 saatte bir mutlaka yemek istiyor. Gunduz mesela ben verirsem istiyor. Hic gunduz aciktim diye agladigini gormedim. Ama yavas yavas gunduz beslenmesini biraz daha arttirip geceyi kismaya calisiyorum.
Benimki de öyle gündüz yemiyor gece de saat başı kalkıyor. Aldığı sütün üçte ikisini gece içiyor

Babıldama dönemi deniyor galiba hatta o döneme değil mi?
Şimdiki dönem bile babıldama olarak geçiyor aslında. Ama genelde ba-ba ma-ma tarzı şeyleri daha net cıkarmaları 8-9 gibi başlıyor
Aha ekliyorum aşağıya bundan alabilirim ben

Agu filan da yok artık bizde. ama iki gündür farklı bi güncelleme geldi baya konuşuyor :) ne anlatıyor bilmiyorum. Tekrarlı sesler yok tabi tükürük saça saça konuşuyor anca :)

Ahaha ben de bunu beğenmiştim ekran görüntüsü almıştım şimdi hope için 😁
Agular bitti kocaman oldular kız artık 😅 ay ben çok bizim ki bi güzel ıngaa diye ağlıyordu onu özlüyorum bildiğin resmen ıngaa tonuyla ağlardı😂 dışarı cıktıgımda bi bakcam kütahya porselen satan yerlere güzel duruyor tek kişilik çocuk için

Büyük kızımda ikeadan aldım. Blw usulü beslendi. Temizleme kolaylığı için tercih etmiştim. Ama sök tak olayı da çok konforlu. Pikniğe bile götürdük sandalyeyi 😊 İkinci çocuğu düşünmediğim için arkadaşıma verdim. Şimdi ikinci bebeğim için yine aynı model aldım 😅 F/p olarak piyasada en iyisi bana göre.
Büyük konuşma diyosun anladım 😂
Şaka bi yana ben de sanırım ikea alıcam. Hafif olması önemli, malum benim cadı kucağımdayken taşıyorum her şeyi 😬 içine satılan mama sandalyesi minderleri oluyor mu bilgin var mı canım?

Şaka bi yana ben de sanırım ikea alıcam. Hafif olması önemli, malum benim cadı kucağımdayken taşıyorum her şeyi 😬 içine satılan mama sandalyesi minderleri oluyor mu bilgin var mı canım?
Bende ikea antilop aldım içerisine de trendyoldan minder aldım çok memnunuz Asaf paşa test etti onayladı severek oturuyor 😁

Mama sandalyesinin kendi minderi ayrı satılıyor. İnternette de ikea mama sandalyesi minderi diyince çeşitleri var
Canım ben dün sipariş verdim eski fiyattan. Migrosta fiyat artmış e bebekte eski fiyat vardı stok yaptım biraz. Demekki migroslarda raflarda neden mamalar yoktu anladım.
Bende bayadır stoklu gidiyordum. Bitti stoğumuz işte son 1 kutu kaldı 🤦🏻‍♀️ Kayınbabam 1 ay önce 4 kutu bulup almıs diye almadık bizde. Mecbur zamlı fiyattan alcaz bu sefer. Zaten 5. Ay bitiyor cumartesi biz haftada 1 kutu bitiyoruz tamamen mamayla beslendiğimiz için. Sanırım bi 4 kutu daha alırız. Mama miktarımız artarsa 5 kutu bitiririz. 6. Ay da 2 numaraya geccez zaten ona göre stok yap kuzum sende

Canım ben dün sipariş verdim eski fiyattan. Migrosta fiyat artmış e bebekte eski fiyat vardı stok yaptım biraz. Demekki migroslarda raflarda neden mamalar yoktu anladım.
E bebek uzun bi süre kaldırdı organic combiotic 1 numarayı mağazalardan zammı bekliyordu demekki. Ay bide insanlar sanırım 0-6 da bu markayı kullanıyordu. 6-9, 9-12 de kullanmıyor hem pahalı hemde bebek büyüdüğü için. Bakalım biz napcaz

Canim minderi e bebekten siparis verdim ben cok ucuzdu herkes de memnun masallah. Yarin gelir belki

Benimki ters gece istahi daha acik😂😂 gece 3 saatte bir mutlaka yemek istiyor. Gunduz mesela ben verirsem istiyor. Hic gunduz aciktim diye agladigini gormedim. Ama yavas yavas gunduz beslenmesini biraz daha arttirip geceyi kismaya calisiyorum.
Cnm sadece gece takmaya prima premium al istersen hergün 1 tane harcarsın birde öyle dene bakalım

Kizlar sizin bebisler konusmaya calisirken nasil sesler cikariyor. Benimki mesela agu, auuu, ayyuu , anneee gibi sesler cikariyor. bababab mamamam gibi dudaklarin birbirine degdigi sesleri hic duymadim. Ilgimi cekti. Sizde durumlar nasil?
Benimki de bağırmayı öğrendi. Genelde ağzını hiç kapatmadan ton degiştirerek bağırıyo. Keyifli oldugunda da sinirli olduğunda da bağırıyo ay çok komik😄

Ben de ikea aldım. İçine de ikeada satılan hava doldurulan minderi var mama sandalyesinin ondan aldım. Daha kullanamadık ama bakalım. Hatta eğer pas falan tutmuyorsa banyoyu bile onda yaptırırım diye düşündüm

Bende bayadır stoklu gidiyordum. Bitti stoğumuz işte son 1 kutu kaldı 🤦🏻‍♀️ Kayınbabam 1 ay önce 4 kutu bulup almıs diye almadık bizde. Mecbur zamlı fiyattan alcaz bu sefer. Zaten 5. Ay bitiyor cumartesi biz haftada 1 kutu bitiyoruz tamamen mamayla beslendiğimiz için. Sanırım bi 4 kutu daha alırız. Mama miktarımız artarsa 5 kutu bitiririz. 6. Ay da 2 numaraya geccez zaten ona göre stok yap kuzum sende
Hala 390 ebebeğin sitesinde bir bak istersen. Ayy ne güzel bizde öyle dedeler yok malesef maşallah dedeye.
İşte ne kadar stok yapabilirsek malum ay içinde başka ihtiyaçlar da çıkıyor çok yüklenmek istemedim karta. 2 kutu 1 numara 2 ktu da 2 numara aldım senin gibi düşünerek. Geceleri sütümle idare ediyordu Asaf ama galiba artık geceleri de yetmeyecek sütüm gün be gün azaldı. Bakalım bu zamlarla ne kadar başa çıkabilicez

E bebek uzun bi süre kaldırdı organic combiotic 1 numarayı mağazalardan zammı bekliyordu demekki. Ay bide insanlar sanırım 0-6 da bu markayı kullanıyordu. 6-9, 9-12 de kullanmıyor hem pahalı hemde bebek büyüdüğü için. Bakalım biz napcaz
Aynen öyle tamamen düşündüklerimi yazmışsın. Hatta reyon görevlisine sordum rafta ne varsa o depoda yok dediler. Heryerden kalktı bir numarası. 2-3 doluydu tabi onlar çok satılmıyor ek gıda falan derken fazla satılmadığı için son kullanma tarihleri doluyordur onları kaldırmamışlar. Sırf bulamadığım için geçen gün buraya yazdım hatta sma aldım mecburiyetten evde mama kalmamış annem de uyarmamış beni. Almaz olaydım çocuğum 3 gündür kakasını yapamıyor inliyor ıkınırken. Gliserin kansuk kullandım mecburen aylar sonra 😞

kızlarrr evimi aldım 😍😍 bugün tapu işleri de halloldu 🥰🥰 burda daha önce de demiştim bahçeli müstakil ev istiyorum diye şükür nasip oldu 🙏 konuyu direk saptırdım ama sizlerle paylaşmak istedim
Canımm hayırlı olsun çok sevindim 😍 güle güle oturun inşallah 🧿 benim de hayalim müstakil ev ama buralarda imkansız. Nereden aldın canım mahsuru yoksa?

X