Banada şu pişirme olayı hosuma gidiyorduBende almak istiyordum biliyorsun ama sonra gereksiz geldi ben blender kullanmaya dahi üşeniyorum pratiklik seviyorum
Onu kaldır indir fişi mişi almaktan vazgeçtim birde tam ezilmiş vermeyeceğim biraz zaman geçsin pütürlüde yesin istiyorum o yüzden
Tencerenin icine koyulan buhar aparatları varya ondan al istersenBanada şu pişirme olayı hosuma gidiyordugeçen patates pişircem diye 2 kere yaktım
Ben de şu buharda pişirme tencerelerinden mi alsam diyorum kızın tenceresini de ayırmış olurumBanada şu pişirme olayı hosuma gidiyordugeçen patates pişircem diye 2 kere yaktım
Ay maşallahTarihe not-Hümanin ikinci dişi çıktı
Uykulari cok fazla bölunuyor dunde sık uyandi ama normalde aksama dogru cok fazla kasimak istiyordu damagini ama dun daha sakindi kasimadiBen de şu buharda pişirme tencerelerinden mi alsam diyorum kızın tenceresini de ayırmış olurumsonra genel kullanırım
Ay maşallahyine hissettirmedi mi
Ben inci dişlerin fotoğrafını isterim ama
Var onda da yaktımTencerenin icine koyulan buhar aparatları varya ondan al istersen
Ay karacanın mı ne var bende ona bi bakcam yoksa yakıp dururum benBen de şu buharda pişirme tencerelerinden mi alsam diyorum kızın tenceresini de ayırmış olurumsonra genel kullanırım
Ay maşallahyine hissettirmedi mi
Ben inci dişlerin fotoğrafını isterim ama
Ben de dun molfix in mavi paket olanindan aldim. Gece sizinti olmadi. Ama mesela sleepy cok cok daha dogal icerikli bence, molfixte bi petrol kokusu var. sarilari da varmis onu bilmiyordum. Yurtdisina cikicaz haftaya 1.5 ay kalicaz. Orda huggies ve prima varmis. Mecbur yine degistircez.Ben se sleepy natural ve bionatural kullanıyorum çok memnunum. Molfix kullanmaya başladık 6. Bez değişiminden sonra falan hiç pişik olmayan bebek pişik olmaya başladı. Molfixi bıraktım hemen düzeldi belki sizde yapmaz ama ben memnun kalmadım
Bizimki çıkarıyor bide gazını biliyomusun ama bebekte huy kaldı herhalde ağlıyo hala gaz çıkarırken iki mıkırdanıyo arkasından gaz geliyorHuysuz benim oğlan çok rahatı hiç bozulmasın istiyor.
Balkabağını acayip sevdi zaten aklında olsun içine be karıştırsam yutacak gibi. Güneş kız da severse kurtarıcı gerçekten.
Masaj konusunda Asaftan sonra ustalaştım zaten
Ben 2 aylıkken başladım hergün bir çay kaşığı su vermeye şimdi ek gıdadan sonra lıkır lıkır içiyor. 4 aylık kontrolünde doktor ek gıdaya başla dedi ama ben yine de 5. Ayı bekledim. Fikir olsun diye yazıyorum tabikide her annenin kendi tercihi.
Nasi yakiyosun buhar aparatiniVar onda da yaktım
Ay karacanın mı ne var bende ona bi bakcam yoksa yakıp dururum ben
Benimki ters gece istahi daha acikCnm ben ekstra kullanıyorum molfix aldım bende onu hiç beğenemedim hem kalıbı dar hem minicik çiş yapsa hemen o rengi değişiyor bez değiştiriyorsun bide sleepye göre çok naylonumsu ekstra dene istersen ben naturalde kulllandım en rahat extra. Ama anlamadığım bir şey var yani gece çok aşırı işemiyorlarki gündüz gibi kaç saatte bir emiyor?
Ya su ikeanın var ya buharda pişirme aparatı. Az diye kücük tencerede yapıyım dedim. Tencere kücük olunca o aparat açık durmadı tencerenin üstünde bende kapalu gibi haliyle koydum tencereye suyunu ekledim bi baktım sonra su bitmiş yanmıs işteNasi yakiyosun buhar aparatini
Guldum ya kesin basima gelirYa su ikeanın var ya buharda pişirme aparatı. Az diye kücük tencerede yapıyım dedim. Tencere kücük olunca o aparat açık durmadı tencerenin üstünde bende kapalu gibi haliyle koydum tencereye suyunu ekledim bi baktım sonra su bitmiş yanmıs işte
valla benimki de aynı senin bebişin çıkardığı sesleri çıkarıyor ikilemeleri yapmalarına zaman var daha herhalde ama epey çeşitlendirdi son zamanlarda. Birde 3 gündür güncelleme geldi bildiğin nara atıyo sokağın başından duyuluyordur herhalde sesiKizlar sizin bebisler konusmaya calisirken nasil sesler cikariyor. Benimki mesela agu, auuu, ayyuu , anneee gibi sesler cikariyor. bababab mamamam gibi dudaklarin birbirine degdigi sesleri hic duymadim. Ilgimi cekti. Sizde durumlar nasil?
Dudaklarin birbirine. Degdigi sesler sonradan güncelleniyor demekvalla benimki de aynı senin bebişin çıkardığı sesleri çıkarıyor ikilemeleri yapmalarına zaman var daha herhalde ama epey çeşitlendirdi son zamanlarda. Birde 3 gündür güncelleme geldi bildiğin nara atıyo sokağın başından duyuluyordur herhalde sesibir de elleriyle ayaklarını yakalayıp ağzına götürmeye uğraşıyo bu aralar sürekli :)
Daha erken ya o olaya. 9-10 aylık cocuklar yapıyor onuKizlar sizin bebisler konusmaya calisirken nasil sesler cikariyor. Benimki mesela agu, auuu, ayyuu , anneee gibi sesler cikariyor. bababab mamamam gibi dudaklarin birbirine degdigi sesleri hic duymadim. Ilgimi cekti. Sizde durumlar nasil?
Aa evet bende beğendimAyy bu çok güzelmiş
Babıldama dönemi deniyor galiba hatta o döneme değil mi?Daha erken ya o olaya. 9-10 aylık cocuklar yapıyor onu
Aha ekliyorum aşağıya bundan alabilirim benVar onda da yaktım
Ay karacanın mı ne var bende ona bi bakcam yoksa yakıp dururum ben
Agu filan da yok artık bizde. ama iki gündür farklı bi güncelleme geldi baya konuşuyor :) ne anlatıyor bilmiyorum. Tekrarlı sesler yok tabi tükürük saça saça konuşuyor anca :)Kizlar sizin bebisler konusmaya calisirken nasil sesler cikariyor. Benimki mesela agu, auuu, ayyuu , anneee gibi sesler cikariyor. bababab mamamam gibi dudaklarin birbirine degdigi sesleri hic duymadim. Ilgimi cekti. Sizde durumlar nasil?
Ahaha ben de bunu beğenmiştim ekran görüntüsü almıştım şimdi hope içinAyy bu çok güzelmiş
Ne güzel tesadüf, isimleriyle yaşasınlarBenim de bebeğimin adı Denizbizim de ablamız sürekli hastalık getiriyor malesef. İyi dayanmıs sizin Deniz. 2 aylıkken hastanede yattık biz 3 gün. Sonra devam etmedik antibiyotiğe çok şükür. Yine ateşlendi burnu aktı yakın zamanda ama evde müdahale ile geçirdik çok şükür. Geçmiş olsun bebişine toparlar inşallah kısa sürede