Off babamda ne zaman gitsek tvnin içine sokuyor resmen çocuğu beni görünce yanda vitrin var aynasına baktırıyorum diyor bideOnla hiçbir şey olmaz bence yavalla güneş aşırı tv ye maruz kalıyo bizimkilerle. Engel de olamıyoruz sağolsun yine kaynana babam tv kapamayınca. Yalnızken huysuzsa tuvalete gideceksem 5 dk baby tv açıyorum oyuncaklarla oynarken duruyor biraz. İlgisini çekiyor ama aşırı düşkünlük yok gibi.
Yemek yedirirken tv telefon izletmemek en kritik şey sanırım inş zorlamazlar
Büyüdükçe çekeceğimiz var bizim kaynanalardan(!Off babamda ne zaman gitsek tvnin içine sokuyor resmen çocuğu beni görünce yanda vitrin var aynasına baktırıyorum diyor bide
Çokça sabır bize
İnş o olmaz bende öyle görünce çok üzülüyorum çocukları
Ramazada yaptırırım artık kendi regl dönemiminde. Cuma bexsora aşısı var o olmasa hafta içine ayarlayacaktık. Neyse niyet almıyorum her sünnete niyet aldıgımda ölün kalım hastalık cıkıyor bizdeCanım biran once yaptırmaya bakın biz 1 ay once yaptırdık 3 gün kadar zorlandık sonrası çok kolay oldu ıyıleşti bile
Ay ilk defa gördüm korktum hani bağırsak kurduysa ya diye. Siyah kücük kücük bir şeylerdi. Gene foto aldım tabi doktora sorcam aynen ek gıdadan dolayı belli de işte insan telaş yapıyorCnm olur kanlı olmadığı sürece önemseme bizde tanelerde çıktı azda olsa ben üstüne gittim doktorum öyle dedi alerji durumu zaten çok farklı alerjik değilse yedikçe alışcak dedi kaka renkleri çok farklı oluyor yediklerine göre
Sizin ev = bizim evBüyüdükçe çekeceğimiz var bizim kaynanalardan(!) nurum hissediyorum
Çıktı sukurNe zamana diyor doktor cıkar diye. Cıksın bol bol yaptırırsınız zaman. Ağlamıyorsa huysuz değilse yetiyor demekki doktora gittiğinde seni yönlendirir artık
Allah yardımcınız olsun. Ay bizimde vardı normalde bugün ama aksi bir durum oldu iptal ettirdik herkes çok kolay iyileşiyor diyor içini ferah tut. Hayırlı olsuun hadi darısı damatlığına derler
Y Ygmr37Bizde de öyle canım aşırı dolu olmuyor.
Asıl gece sık uyanarak uykusunda çok emiyor ama yine de gece çişi de çok dolu değil. Anlamadım ki hareket çok ediyo ona mı gidiyor. Seninki de daha az hareket edebildiğinden acaba ihtiyacı olduğu miktar değişiyor mu?
canım geçmiş olsun durumlarınız nasıl :) bu aylarda herkes daha kolay atlatıyoruz diyordu. Birkaç gün zorlar ama geçer inşallah
Kurban olurum minik kuzuma ben en yakın zamanda kurtulacak inşallah
Çok geçmiş olsuninşallah toparlar bir an önce.
Hastalık rahatsız etmiştir bizim bal küpleri aynı zamanda sinir küpü, uykusunda bile kasları çatıyorlar güneş de aynısı şu an
Allah gönlünüze göre versinilerde belki, nasip bu işler olur elbet hayırlısıyla
Bugün 6. Ay kontrolümüz vardı bizim de. 400 gr almış. 6800 olmuş.
9. Ayda yazılacak kan testlerimiz yapıldı. Demir sınırda, b12 eksik çıkmış. Takviye kullanacağız.
Oyy geçmiş. Gitmiş olsunÇıktı sukur
Y Ygmr37hope2022 Teşekürler herkese .bana çok zor geçti yavrum ameliyathanede kendimi hep ağlayarak dua ederek teselli ettim kötü oldum gerildim çok.ama geçti şükür.ilk çişini yapana kadar ara ara ağladı iç çeke çeke emzirince sustu sadece sonra çişini 20 dk icinde yaptı bidaha yaptı 3. Den sonra rahatladı sanki sustu normal hali vardı.hastaneden çişini yapınca saldılar.gün içinde de normaldi yani bakalım yarın nasıl olacak bandaji sökülecek çünkü.uyumasi normal şimdilik mahsallagi var.tek tesellim olduda bitti yavrum birsey hatırlamayacak.ama ben o zor geçen beklemeli 1 saati unutmayacağım.
Evet yarın bandaj açılınca koyacaz bardak. Sağol.Oyy geçmiş. Gitmiş olsun
Her geçen gün öncekinden iyi olacak :) ilk çiş hep zor diyorlar
Bir de beze temas etmesin diye bir uygulamadan bahsetti mi doktorunuz? Bezin içine temas etmesin diye karton bardak kesip koyuyorlar diye Denk geldim
Masallah hayirli olsun yavrumuza ben oglum 10 gunlukken yaptirdim. Beklemesi zor oluyor gerçekten cok gecmis olsun.Çıktı sukur
Y Ygmr37hope2022 Teşekürler herkese .bana çok zor geçti yavrum ameliyathanede kendimi hep ağlayarak dua ederek teselli ettim kötü oldum gerildim çok.ama geçti şükür.ilk çişini yapana kadar ara ara ağladı iç çeke çeke emzirince sustu sadece sonra çişini 20 dk icinde yaptı bidaha yaptı 3. Den sonra rahatladı sanki sustu normal hali vardı.hastaneden çişini yapınca saldılar.gün içinde de normaldi yani bakalım yarın nasıl olacak bandaji sökülecek çünkü.uyumasi normal şimdilik mahsallagi var.tek tesellim olduda bitti yavrum birsey hatırlamayacak.ama ben o zor geçen beklemeli 1 saati unutmayacağım.
Geçmiş olsuun. Olduda bitti çok şükürÇıktı sukur
Valla bende senin gibi düşünüyorum ben hiç izletmedim daha bide biz eşimle hep youtube dan eski dizi filan izliyoruz ya da netflix bizimki reklam görmedikçe artık 3 ay oldu dönüp bakmıyor ama yemek yedirmek hariç 2-3 dk tuvalete gitmeli 5 dk bunlar çok masum şeyler teknoloji çağındayız bizim bebekliğimiz gibi değilki hiçbir şey biz şanslıydıkOnla hiçbir şey olmaz bence yavalla güneş aşırı tv ye maruz kalıyo bizimkilerle. Engel de olamıyoruz sağolsun yine kaynana babam tv kapamayınca. Yalnızken huysuzsa tuvalete gideceksem 5 dk baby tv açıyorum oyuncaklarla oynarken duruyor biraz. İlgisini çekiyor ama aşırı düşkünlük yok gibi.
Yemek yedirirken tv telefon izletmemek en kritik şey sanırım inş zorlamazlar
Korkma cnm bende neyde oldu hatırlamıyorum siyah bişiler vardı ama sor doktoruna için rahat etsinRamazada yaptırırım artık kendi regl dönemiminde. Cuma bexsora aşısı var o olmasa hafta içine ayarlayacaktık. Neyse niyet almıyorum her sünnete niyet aldıgımda ölün kalım hastalık cıkıyor bizde
Ay ilk defa gördüm korktum hani bağırsak kurduysa ya diye. Siyah kücük kücük bir şeylerdi. Gene foto aldım tabi doktora sorcam aynen ek gıdadan dolayı belli de işte insan telaş yapıyor
Benimki sadece aaaa diye bagiriyor ama farkli tonlarda aaAAaa var AAAa a a varKizlar sizin bebisler konusmaya calisirken nasil sesler cikariyor. Benimki mesela agu, auuu, ayyuu , anneee gibi sesler cikariyor. bababab mamamam gibi dudaklarin birbirine degdigi sesleri hic duymadim. Ilgimi cekti. Sizde durumlar nasil?
Gule gule oturun canim saglikla huzurla. Mustakil ev yazin bebeyle harika olur bahcede takilirsiniz.kızlarrr evimi aldımbugün tapu işleri de halloldu burda daha önce de demiştim bahçeli müstakil ev istiyorum diye şükür nasip oldu konuyu direk saptırdım ama sizlerle paylaşmak istedim
Benimki de ayni. Memeyi zorla veriyorum bazen hic istemiyor agliyor. Sadece uykusu gelince biraz emiyor o kadar o da uykuya gecmek icin.Günaydın güzel anneler. Biz günde sadece üç bez değiştiriyoruz. Gündüz ki iki bez de dolu olmuyor üstelik. Değiştirmiş olmak için değiştiriyorum. Az besleniyor ama şikayetçi değil gibi. Zorla da içmiyor zaten sütü. Bu ay kilo alımı çok az gibi. Daha tartilmadik. Sağım yapmaktan yoruldum. Süt icmemesinden yoruldum. Bandajimiz çıkamadı. Hiçbir hareket yaptiramiyorum. Oooooy ooooy
Oof of bizimdee hazirandaa insallah bebeklerin şansina guzel biyer olurgullllllll bizde tayinciyiz bu sene eşimin yazdığı 20 yerinde 15 i yok oldu neredeyse bende çok korkuyorum nereye gidicez bilmiyorum haziranda belli olacak hayırlısı olsun hakkımızda
Sarı iltihabı bilmiyorum da bize kabuklanıp şişer kızarır demişti hemşirendediği gibide oluyor 1 aydırEki Görüntüle 3216357 kizlar günaydın bebeğimin verem aşısı yeri böyle yara gibi olmuş atlatindede çok az sarı iltihap gibi bulaşık vardı.cok korktum bugünde pazar önemli biseymidir acaba böyle bişey yaşayan var mi
Benim çocuklarımın hep bu şekilde olmuştu.Akıntı da olabilir.Daha sonra iyileşiyor.Bazı bebeklerde yara olmuyor.Eki Görüntüle 3216357 kizlar günaydın bebeğimin verem aşısı yeri böyle yara gibi olmuş atlatindede çok az sarı iltihap gibi bulaşık vardı.cok korktum bugünde pazar önemli biseymidir acaba böyle bişey yaşayan var mi
Canım çok sağol rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahBenimki sadece aaaa diye bagiriyor ama farkli tonlarda aaAAaa var AAAa a a varama agu bugu ya da bababab falan yok onlar 6. ay demisti doktor bana
Gule gule oturun canim saglikla huzurla. Mustakil ev yazin bebeyle harika olur bahcede takilirsiniz.
Herkesin hayali herhalde Allah guzel gunlerde oturmayi nasip etsin.
Benimki de ayni. Memeyi zorla veriyorum bazen hic istemiyor agliyor. Sadece uykusu gelince biraz emiyor o kadar o da uykuya gecmek icin.
Bez bende 3-4 tane aliyorum dedigin gibi dolu olmuyor almak icin aliyorum.
Benimki evde tartmama gore 200-300 gr falan anca aldi bu ay yuzu kuculdu zaten farkindayim. Ama saglikli olsunlar onemli olan o bu ayda bu durumlar normal bence.
Sizin bandaj ne zaman cikar diyor doktor