2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canımm hayırlı olsun çok sevindim güle güle oturun inşallah benim de hayalim müstakil ev ama buralarda imkansız. Nereden aldın canım mahsuru yoksa?
Canım sende ankaradasın :) batıkentten aldık kuzum. İnşallah isteyen herkese nasip olsun.
Ayy kuzumm başvuru yaptık ama eve vermiyolarmış asla sadece ihtiyaç karşılama olarak. Ama o kadar çok başvuru varmış ki sıra bize gelene kadar

Geçmiş olsuun yarını bekle o zaman doktor öyle söyleseydii toparlarsa gerek kalmaz insallah. Bizde öyle bi hep niyet alıyorum aksilik oluyor kalıyor bakalım büyümeden istiyorum ya en fazla 6-7 aya kadar yaptırmıs olsak bari. Hoş şimdi ile 6-7 ay arasında histe bile farklılık olurda bakalım

Yaaaa hayırlı olsun ben de batikentteyim. Site şeklindeki müstakiller mi. Yaaa ben de çok seviyorum ama dairedeyiz biz

Yaaaa hayırlı olsun ben de batikentteyim. Site şeklindeki müstakiller mi. Yaaa ben de çok seviyorum ama dairedeyiz biz
Evet kuzun site 3 er bloklu olanlardan. Yaa sendemi batıkenttesin. Bende şuan dairedeyim evde kiracı var haziran sonu çıkarım diyo bakalım onu beklicez mecbur

Evet kuzun site 3 er bloklu olanlardan. Yaa sendemi batıkenttesin. Bende şuan dairedeyim evde kiracı var haziran sonu çıkarım diyo bakalım onu beklicez mecbur
Hayirli olsunn benimde esimin şark tayini çıkacak umarım deprem bölgesine gondermezler bebekle Ne yaparız orta bilmiyorum düşünüp duruyoruz

Nasıl oldu canım bebis

Canım biran once yaptırmaya bakın biz 1 ay once yaptırdık 3 gün kadar zorlandık sonrası çok kolay oldu ıyıleşti bile

Kızlar ben youtubedan ingilizce bebe şarkıları açıp oyun halısına koyuyorum bakmıyor ters şekilde koyuyorum bir sıkıntı olur mu ki Çokta seviyor yüzü gülüyor hemen benim ağzıma bakıyor ben mi söylüyorum diye bıdık

E ekim1903 Nil’e muz yedirdiğinde kakasında siyah ipliksi şeylere denk geldin mi hiç
Cnm olur kanlı olmadığı sürece önemseme bizde tanelerde çıktı azda olsa ben üstüne gittim doktorum öyle dedi alerji durumu zaten çok farklı alerjik değilse yedikçe alışcak dedi kaka renkleri çok farklı oluyor yediklerine göre

Doktorumuz şarkı olur açabilirsin dedi bana. Ama malesef benimki gaz sancıları süresinde bir kaç dakika görüntüye baktırmamla alıştı biraz. Şimdi de sakinleşmeyince 2-3 dakika izletiyorum, sakinleşince gazını çıkarıyor izlerken

Bizde de öyle canım aşırı dolu olmuyor.
Asıl gece sık uyanarak uykusunda çok emiyor ama yine de gece çişi de çok dolu değil. Anlamadım ki hareket çok ediyo ona mı gidiyor. Seninki de daha az hareket edebildiğinden acaba ihtiyacı olduğu miktar değişiyor mu?

Çok gerginim hanımlar 4.5 aylık şuanda suunet için bekliyoruz lokal olacakmış ameliyathane ortamında benide almayacaklar çok endişeleniyorum aglarmi beni ararmi diye .Uff varmı suunet olan bu aylarda
canım geçmiş olsun durumlarınız nasıl :) bu aylarda herkes daha kolay atlatıyoruz diyordu. Birkaç gün zorlar ama geçer inşallah
Kızımın bandajiyla yapabildiği aktivite
Kurban olurum minik kuzuma ben en yakın zamanda kurtulacak inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah toparlar bir an önce.
Hastalık rahatsız etmiştir bizim bal küpleri aynı zamanda sinir küpü, uykusunda bile kasları çatıyorlar güneş de aynısı şu an
Allah gönlünüze göre versin ilerde belki, nasip bu işler olur elbet hayırlısıyla

Bugün 6. Ay kontrolümüz vardı bizim de. 400 gr almış. 6800 olmuş.
9. Ayda yazılacak kan testlerimiz yapıldı. Demir sınırda, b12 eksik çıkmış. Takviye kullanacağız.

Onla hiçbir şey olmaz bence ya valla güneş aşırı tv ye maruz kalıyo bizimkilerle. Engel de olamıyoruz sağolsun yine kaynana babam tv kapamayınca. Yalnızken huysuzsa tuvalete gideceksem 5 dk baby tv açıyorum oyuncaklarla oynarken duruyor biraz. İlgisini çekiyor ama aşırı düşkünlük yok gibi.
Yemek yedirirken tv telefon izletmemek en kritik şey sanırım inş zorlamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…