2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağ olasin icim rahatlıyor sizden destek gelince❤

Sag olasin cerio moral verdigin icin, sen de insallah saglicakla al kucağına yavrunu❤

Vallahi bilmiyorum ki canım acaba diyorum enfeksiyon mu oldu yine
İdrar yolu enfeksiyonu için su içilmesi gerekiyor bol bol tek bildiğim bu maalesef canım. Bu ara yorulduysan Değildir inşallah dinlenince hafifler belki .
Kızlar doktor muayenesine gidiyorum evden çıkmadan yine kahverengi akıntım başladı 3 4 hafta öncede olmuştu neden yine geldi acaba
Dur bakalım ayaklandın diye içerdeki eski biriken akıyor bile olabilir. Doktor kontrolün hemenmiş neyseki öğrenince yaz lütfen güzel haberlerle inşallah
Boyutu cok küçük canim o yuzden kafaya taktim. 13mm olmasi gerekiyor uygulamaya göre benimki 6 hatta 5.3mm. Bayagi minnak kalmis. Gününe takilmadim aslinda boyu neredeyse 5 haftalik (
Ya kim diyor 5.3 mm 5 haftalık
Dilimizde tüy bitti cihazdan cihaza değişiyor diye diye.
Cihaz kaynaklı farklılık oluyor. Ölçtüğü boya göre otomatik yazıyor haftası da.
5 mm bile değildi tam benimki 6+1 çıkmıştı düşün yani, alta ekliyorum o zamanki görüntüsünü.Sen de örneğin 6+3 sen daha 6 haftalıksındır 7 haftalık değilsin.
Dün iki doktora muayene girdim birinin cihazı ne kadar kötüyse bi ölçtü 1 hafta geri çıktı bebem. Sonra kendi doktorum perinatoloji doktorunun cihazıyla bakınca gününde göründü.birinde 1.3 cm ken 2.17 çıktı gerçekte bebem. Farkı anla diye yazıyorum .

Eklentiler

• B739B8F1-85C5-4DEE-9D63-923EA83BB377.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 57
Allah razi olsun icim rahatladi şükür. Allahtan umit kesilmez büyür inşallah bebisim. Aciklaman icin cok tesekkurler canim

Allah razi olsun icim rahatladi şükür. Allahtan umit kesilmez büyür inşallah bebisim. Aciklaman icin cok tesekkurler canim
Çiçeğim durduk yere stres yapıp yok yere üzme kendini şimdiden. Bebeler daha çok ufak milimetrik hatalı ölçümler çok doğal. Dün ben ay gününü yakalamış diyince doktor da noldu cok mu ölçtüm ufaltayım mı dedi
Büyüyecekler Allah’ın izniyle. Nasipleri varsa hiçbir şey olmayacak evelallah

Kolay gelsin o zaman.

Ben uykuya dalmakta çok zorlanıyorum ve gece lavaboya çok kalkıyorum

Mrb hanımlar yazışma oku iku bitmedi şükür şimdi okudum ama tek tek cevap verince nerde kaldığımi anlamıyorum. Hayırlı cumalar olsun güz haber alacağımız bir gün olsun inşallah. Bende kalp atışını daha duymadım gösterdi pıt pıt ama ses yoktu. Memleketteyim düşük tehlikem var diye buraya geldim haftaya döneceğim kontrol e inşallah güzel haber alırım. Çoğunuzda olduğu gibi bulantı var bende kusma olmadı ama şu bile midemi bulandırıyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde cogumuzi alırız . Yüzük yapmadım ama çevrem erkek diyor sadace eşimin teyzesi kız dedi. Çin takvimi otomatik olarak yaptim erkek çıktı. Sağlıkli bir şekilde gelirler inşallah

Aminnn amin inşallahhh

Yiiaaa evet belki olur diye sorayım dedim

Yeni mi duydunuz kalp atışını bende hiç hamilelik belirtisi yok sadece adet olmadım o kadar o yüzden birwz korkuyorum
5+5te bebeğimizi de kalp atışını gördük keseyle ama duymak için doktor beklemek istedi. Ne güzel belirti olmaması, o belirtiler bir süre sonra yorucu olabilir ne kadar az belirti o kadar iyi :)

5+5te bebeğimizi de kalp atışını gördük keseyle ama duymak için doktor beklemek istedi. Ne güzel belirti olmaması, o belirtiler bir süre sonra yorucu olabilir ne kadar az belirti o kadar iyi :)
Benim 5+0 da sadece kese gördü 3.1 mm dedi ama bebekten bahsetmedi bende heyecqndan sormadım belkide bebekte vardı bilemiyorum ben yumurtlama günümü biliyorum 14. Gün değil 18. Gün çatlama oldu 4 gün bile farkeder diye düşünüyorum 6+2 de inş benee kalp atışını görebilirim

Çıktık doktordan her şey yolunda dedi. Kanama alanım yokmus rahimde büyük ihtimalle genişliyor onun kanaması dedi. Kalp atışını duyduk her şey yolunda dedi. Ultrasona göre 2 gün önde minnoşum bugün tam 7 haftalıkmış. İğne verdi 4 hafta boyunca onu kullacakmışım haftada bir olacak şekilde. Progestoronu 10 gün daha kullancam sonra bırakcam. Çok yoğun kanama olmadıgı sürece korkma dedi. 2 hafta sonra bir daha kontrole çağırdı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar. Bebeklerimize bize sıkı sıkı tuttunsun son 3-4 haftamız kaldı ondan sonra rahatlıycaz inşallah

Kalp atışını duydum canım. 4.03.22
Kese görmede de ben haftasını yazmısım oda 24.02ydi tarihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…