• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Merhaba bayanlar ben bugün çok iş yaptım aşırı yoruldum son olarak hastane çantami ayarlamaya calistim eksiklerim var hala erken doğum riskim yoktu ama şuan tam rahim üstüm aşırı sancı giriyo sizce normalmi yorgunluktanmi oldu yoksa açılma falanmi oluyo daha erken bikac hafta daha beklesin
Yorulduğum zaman bende de oluyor biraz uzanınca geçiyor ama

Solgar demir hapı hiç kabızlık yapmadı canim ama senin degerler epey dusuk çıkmış gördüm iyi gelir mi bilmiyorum belki dozu doktorun söyler

ssvd ye giriyor benim doğum 45 bin tl dediler Konya + 4 bucukta oda ucreti

Benim ssvd olacak nasipse yoksa bende devlette düşünürdüm şehir hastaneleri özellerden konforlu. birde sehir disindayim cocuklara bakacak kimse yok eşimle onlar yanimda olsun istiyorum

Öyle değil mi en azından çıkarları yok biliyoruz.

Canım gözün aydın bebeğinin senin iyi olmana çok sevindim. Ben her süt vermeye gittiğimde görüyordum girme görme demiyorlardı. Şansını dene bi istersen arasıra kırmıyorlar 😊
Ben aynı şehirde olmayınca anca görüşlerde gidiyoruz canım, 3 güne bir yani😕 biran önce iyi olsunda kavuşalım artık

Merhaba bayanlar ben bugün çok iş yaptım aşırı yoruldum son olarak hastane çantami ayarlamaya calistim eksiklerim var hala erken doğum riskim yoktu ama şuan tam rahim üstüm aşırı sancı giriyo sizce normalmi yorgunluktanmi oldu yoksa açılma falanmi oluyo daha erken bikac hafta daha beklesin
Bazen yorgunluğa bağlı oluyor ama bazı sancılarda açılma yapıyor pek belli olmuyor o canım

O zaman guzel bir soruyla geliyorum olurda mama gerrkirse hangi markayi kullanmayi dusunuyorsunuz icerik arastirmasi yaptinizmi arkadaslar

O zaman guzel bir soruyla geliyorum olurda mama gerrkirse hangi markayi kullanmayi dusunuyorsunuz icerik arastirmasi yaptinizmi arkadaslar
Bize egitimde mama onceden almayin, bebegin gereksinimine gore cocuk doktoru hangisini alacaginizi soyler, ona gore alirsiniz dediler.

Back
X