• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    27
Canım hangi şehirdesin ? İstanbulda normale göre ikili taramayı uygub yapan bir yer biliyorum orayı önercem ondan söyledim. O doktora gitme bir daha. Onların söylediği şeylerde doğru olmuyor bazen kişiselleştirip işi, korkutuyolar insanları iyi sonuçsa bile
İzmirdeyim gitmeme kararı aldım ama yaptıklarına cevap verememiş olmakta baya canımı sıktı. Eşimle gittiğim için suçluymuşum gibi hissettim. Doğru düzgün bakmadan kaldırdı pozisyonu yok diye

Kızlar ya herkes direk par diye cinsiyeti öğrendi. Cinsiyet partisi yapan yok mu 😍😍

Kızlar çıktım hastaneden idrar ve kan bakıldı hiçbir şey çıkmadı çok şükür her şey tertemiz. Kas ağrısı olabilir denildi. Üşütmeye bağlı da olabileceğini ekledi doktor ben son zamanlarda pijamanın altını çıkartıp yatıyordum yanıyorum diye 😂 İkişer ikişer parol alabilirsin sorun olmaz bol da su tüket dedi tamam dedim.
Bir de kadın doğum acilde bebemi gösterdiler muayene ettiler her ihtimale karşı dün de görmüştüm 1 günde özlemişim resmen iyi geldi. 🥹🥹🥹💖🧿

İzmirdeyim gitmeme kararı aldım ama yaptıklarına cevap verememiş olmakta baya canımı sıktı. Eşimle gittiğim için suçluymuşum gibi hissettim. Doğru düzgün bakmadan kaldırdı pozisyonu yok diye
Bazı doktorlar, bebeğin pozisyonu değişsin diye devlettede olsa şekerli bişeyler ye ve biraz yürü gel deyip gönderiyolar yarım saat 1 saat sonra çağırıyolar. O doktor saçma konuşmuş. Senin ne suçun var bevek dönmediyse, kaldıki eşinle gelmek istemek en doğal hakkın bende senin gibiyim eşimle mümkün oldukça gitmek istiyorum
Canını sıkma aptal bazıları onların

Kız arkadaşım balon patlatalım diyor ben hiç sevmiyorum böyle şeyleri o yüzden direkt öğrencez sanırım 😂 Çünkü o öğrencek organize etcek vs uzun sürcek beklemek istemiyorum
Ay çok basit aslında
Doktorun öğrensin cinsiyeti mesaj atsın arkadaşına sonra senden o mesajı silsin
Arkadaşın akşama bi balon ayarlasın, birde pasta alın mis gibi organizasyon 😂 fazlası zaten israf
Eğlenirsiniz

Ay çok basit aslında
Doktorun öğrensin cinsiyeti mesaj atsın arkadaşına sonra senden o mesajı silsin
Arkadaşın akşama bi balon ayarlasın, birde pasta alın mis gibi organizasyon 😂 fazlası zaten israf
Eğlenirsiniz
Kuzum aileler de gelmek isterler annem çok istiyor parti yapmamı kayınvalidem de yaparsan seviniriz geliriz dedi. Bizim arkadaş grubumuz ortak çok fazla hepimiz çalışıyoruz farklı yerlerde oturuyoruz küs olan var birbiriyle böyle durumların içinde zor organize olur. Ondan bilemiyorum canım düşüncem bakalım daha 2 hafta var 😂

Ayy benim annem hamileligi boyunca doktor yuzu gormemis hatta kôydeki kadin ebe doğurtmus bizi dogunca ogrenmis kizi oldugunu eskiler sabirliymis bide işten gucten gidemiyorlarmiş bile hastneye şimdi hersey ayagimizin altinda 🙂
Ay vallaha iyi dayanıyorlarmış . Bak iki 3 gündür iyice azaldı göğüs hassasiyetim aman niye diye kafada kuruyorum

Back
X