• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Gözün aydın 😍 fotojenik bi oğlan. Çok rastlanılmaz :KK51: kızlar ne kadar nazlı bak :KK48:

Babasına benzesin ya 😊 sen beğenmiş evlenmişsin. Bence gayet yerinde bi özellik :KK28: bizimkinin de yüzü açık ama kimseye benzetemedim ben:anne:

Bu arada çok erken ama deterjan alan var mı? İçimde aldığım giysileri yıkamak gibi bi his var. :KK23: Kızımda Dalan roxy kullanıyordum.
Bende kızımda hep dalan kullandım laydicim
Çokta memnun kaldım
Şu sıralar uni baby nin sıvı çamaşır sabununu görüyorum çok kişi var stoklayan memnun kalan da var bilemedim denemek isterdim bende

Teşekkür ederim özele mi gittiniz devlete mi ,tansiyonum normal ödem yok şükür
Normalde takibimi özelde yaptırıyorum ama 24 saatlik idrarı devlette verdim. Muayene zamanımın gelmesini bekliyorum doktoruma göstermek için.
Benimde tansiyonum ve ödemim yok çok şükür inşallah olmaz da vaktinde sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏🏻🙏🏻

Normalde takibimi özelde yaptırıyorum ama 24 saatlik idrarı devlette verdim. Muayene zamanımın gelmesini bekliyorum doktoruma göstermek için.
Benimde tansiyonum ve ödemim yok çok şükür inşallah olmaz da vaktinde sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏🏻🙏🏻
Amin amin teşekkür ederim

Canım ben yazana kadar gitmişsin doktora. İnşallah güzel haberlerle dönersin dualarım seninle ve bebeğinle ❤️ 🤲

Canım basın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🤲 ❤️

Kız sen ne güzel dikkat de ediyormuşsun ben bu dediklerinin hepsini de yiyiyorum üstelik canım bu söylediklerini daha çok istiyor maalesef. Allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım yavrularimizi kucagımıza inşallah ❤️ senin şeker yüklemesi yapılmadı değil mi daha?

Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına gözün aydın sağlıkla gelsin minik yavrun inşallah 🥰 🤲 ❤️
Ayyy valla olsun gerçekten olması lazım yoksa işim çok zor 🥲 hayır canımda istemiyor ama çok enteresan bu kadar sağlıklı beslenerek kilo almam🫠 yapıldı canım geçen hafta çok şükür çıkmadı şeker bende atlattım onu

Kızlarrr nasılsınız neler yapıyorsunuz, Bayram hazırlıkları nasıl gidiyor? Bayram alışverişindeydik bugün malum lcw sırası insan kokusu beni mahvetti ardından bir baş ağrısı dinmek bilmedi 2 saat sürmüştür uykuyla birlikte, tansiyon aleti aldım pil bulabilirsem evde eğer kullanacağım 😁

Kızlar sizin detaylı zamanı bebişler kaç gramdı hatırlıyor musunuz 😀 biz 21. Haftada yaptırdık normalde 380 gr civarında olması lazımmış. Bizimki 420 gr mış🤣 bizim bebiş biraz hızlı büyüyor sanırım 🤣
21+3 deydi benim detaylı sanırım 440 gramdi benimde bebişim maşallah büyüyor artık bu haftalardan sonra 🥰

Kizlar deterjan konusunu soracaktım sizlere ama bı kaç yorum gelmiş fikir edinmiş oldum bez markası hakkında da fikirlerinizi istiyorum fazla stok yapma diyo cevremdekiler hangisine pişik yapıp yapmadığını bilemediğimizden sıkıntı oluyormuş ben şimdilik bı paket Molfix alsam mı diyorum küçük paketlerden

21+3 deydi benim detaylı sanırım 440 gramdi benimde bebişim maşallah büyüyor artık bu haftalardan sonra 🥰
Evettt ne güzel büyüyoruzzz maşallahhh seninkine de annesiii 😍😍 gebe eğitimine katıldığım zaman çocuk doktoru da sakın bez stoklamayın alerji olabiliyorlar demişti. Çevremde genelde sleepy kullandı arkadaşlarım. Biz de sanırım sleepy ile başlarız diye düşünüyorum ama hiç araştırma yapmadık henüz

Sleepy ve baby turco aynı segment sayılır, baby turconun kalıpları daha geniş, sleepy başlamıştım bende baktım her ay numara büyütüyorum çocuğun bacaklarini sıkıyordu araştırdım kalıpta baby turco daha iyi, denedim memnun kaldım, bu sefer de aldım yüzlü bı paket baby turco bir numara, iyi gelirse buradan devam edecegim,

Dalin ve durunun granül sabununu kullanmistim ben de bebiş kıyafetlerinde, az miktarda çamaşır sodasiyla karıştırınca lekelerini de güzel cikariyordu, yumsatici falan kesinlikle kullanmadım, granül sabunların kokusu da güzel

Kızlar sizin detaylı zamanı bebişler kaç gramdı hatırlıyor musunuz 😀 biz 21. Haftada yaptırdık normalde 380 gr civarında olması lazımmış. Bizimki 420 gr mış🤣 bizim bebiş biraz hızlı büyüyor sanırım 🤣
Ben sormadım:)) ama erkek bebişler birazcık önden gidebiliyor canım bende de öyleydi 3 gün önde gidiyordu

Benim senin bebişi erkek olarak hatırlamam peki :emir_bebek:biz kilo almayalım bebişler alsın lütfen :KK20:
Ay ben toplamda 3 kilo aldım sadece ama bebiş almış tüm kiloları sanırım 😀 sadece göbüşüm var şimdilik. Ama iştahım felaket açık tüm dünyayı yemek istiyorum Allah sonumu hayretsin 🤣🤣

Ay ben toplamda 3 kilo aldım sadece ama bebiş almış tüm kiloları sanırım 😀 sadece göbüşüm var şimdilik. Ama iştahım felaket açık tüm dünyayı yemek istiyorum Allah sonumu hayretsin 🤣🤣
Bende 2 ile 3 kilo arası gidip geliyorum 6 aydan sonra daha çok iştah açılıyor demişlerdi :KK12: benim de iştahım açıldı :KK66:

Back
X