• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
Valla size helal olsun ben daha gebelik testi yaptım yarım saat sonra benim taraf duydu 😅 ben saklayamam zaten icim içimi yer bi tek eşimin ailesine çok sonra söyledik çünkü aldirma muhabbeti vardı çok ısrar etmislerdi şimdi şükür kabullendiler ama kv benim hiçbir gebeligimde mutlu olmadı sonrasında hep kabullendi sevdi ilk öğrendiğinde hiçbirinde mutlu bi ifadesi olumlu hiçbir düşüncesi olmamıştı
Aaa nasılya torun evlattan tatlı derler şaşırdım😯

Kızlar merhaba, boyun bölgesinde tuylenmesi olan veya artan var mı sabah sabah sinir krizlerindeyim :63:
Benim lazerli normalde tüm vücut 10 seneden fazla kılsızdım kıllanmaya başladım :( öyle çok yok ama belimde var ve mememde çıkmaya başladı

Aaa nasılya torun evlattan tatlı derler şaşırdım😯
İlk cocugumda evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım diye kızdı ben aileme söylediğimde sevinçten ağladılar esim anne ben baba oluyorum diye aradığında çok erken ne gerek vardı diye bozdu attı 2.cocugu da kızdı ama sonra ikisini de çok sevdi şimdi hakkını yiyemem bu 3.de küplere bindi aldırın yoksa çok fena olur diye şimdi nasıl gidiyor hamilelik diye ariyor😅😂 bi değişik bizim aile yani kuzu ben anlayamadım daha çözemedim kimseyi 🙄

Kızlar merhaba, boyun bölgesinde tuylenmesi olan veya artan var mı sabah sabah sinir krizlerindeyim :63:
Valla bende bu konudan muzdaribim gecen kuaföre gittim aynada yanaklarımdan sakal çıkmaya başladığını gördüm ben erkek oluyorum galiba dedim bu yaştan sonra tamam başka doğurmak istemiyorum kordonlarimi baglatcam ama doğurganlık gitsin ben halimden memnunum erkeğe donusturmesin beni vücudum o da tükendi tabi 3 taneyle guvenmiyor bana hormonlarim😂😂😂 bu arada tuylenme dokunuyorsun kızlar doğumdan sonra kuaföre aldircaktim yok dedi dökülecek o dedi 🙏

kızlar herkese selam. umuyorum ki hepiniz sağlıklı günler geçiriyorsunuzdur :)

detaylı ultrason zamanı yaklaşıyor. ben henüz tam karar verebilmiş değilim. doktorum perinatoloğa yönlendireceğini söyledi. sizce gerekli mi bu bilmediğim için sormak istedim

Tüylenme değilde, tipim çok değişti, göbekten değil g*tten hamile kaldım sanki :KK70:kalcalar basenler memeler halay çekiyor. Halbuki normalde 47 kilo olan biriyim. İnşaallah doğumdan sonra eski halime dönerim🥹

Son düzenleme:

detaylı ultrason zamanı yaklaşıyor. ben henüz tam karar verebilmiş değilim. doktorum perinatoloğa yönlendireceğini söyledi. sizce gerekli mi bu bilmediğim için sormak istedim
Merhaba 17. Haftamdayim bende doktorum muhakkak yaptirmalisin iç organlarında sıkıntı olduğunda on görülebiliyor gibi demişti bu sebeple yine bı takım ölçümlerde net şekilde yapılabiliyor sanırım ultrason cihazı farklı

En gerekli ultrason diyebilirim canim cocugun bütün vücuduna bakılıyor Allah korusun skntili bi durum varsa önceden öğreniyorsun kalpteki damarlardaki kan akışına kadar sana o kadar söyleyeyim canım kesinlikle yaptir🙃

o değilde pilatese başlayan , başlamayı düşünen var mı
ben daha düşünme aşamasındayım. çok üşeniyorum

Tüylenme değilde, tipim çok değişti, göbekten değil g*tten hamile kaldım sanki :KK70:kalcalar basenler memeler halay çekiyor. Halbuki normalde 47 kilo olan biriyim. İnşaallah doğumdan sonra eski halime dönerim🥹
Aynı durumdayız popom basenim büyüdü karnım dümdüz her gören ne oldu diyor 😂 kilom da hala aynı 17. Haftadayım.

o değilde pilatese başlayan , başlamayı düşünen var mı
ben daha düşünme aşamasındayım. çok üşeniyorum
Ben düşünüyorum ama devam edemem muhtemelen yaz geliyor yaşadığım şehir çoook sıcak çıkmam evden dışarı zaten home ofis çalışıyorum düşük riskim de vardı kanama vs oldu doktor sürekli yatmamı söylüyor hala. Hamile kalmadan önce kesin pilates yaparım diyordum

tüy değil ama çok lekelendim ya
yüzüm alacalı oldu
eski fotolarıma baktım akşam
aa bu ben miyim dedim :(
C vitamini kullanabilirsin hamilelikte güvenli ve kalıcı olmasını engeller ben kullanıyorum leke olmasın diye tamamen hormonal geçer deniliyor ama yine de önlem al şimdiden

Kızlar 16. Hafta olcak neden bu hafta mide bulantım var 😢 normalde bulanmadı Şuan bulanıyor 4-5 gündür midem de bir sorun da yok hayali kokular geliyor burnuma 😢 yiyecek kokusu mesela çilek salatalık örnek veriyorum evde bile olmayan kokmayan şey alakasız resmen tadı ağzıma değil burnuma geliyor 😂 yaşayan var mı ya
Tad problemi de yaşıyorum ilk gebeliğimde de yaşadım yemekten sonra ağzımın bütün tadı giderdi bunda çok erken başladı ilki 6. Ayda falan başlamıştı

Herkese merhabalarrrr 🥰🥰 Kız beklerken meğer oğlum yoldaymış. 😊 Doktor 1-2 hafta sonra daha da kesinleşir dedi ama minnak pipisini gördük diyebilirim 🫢😅 13+4 sanarken 14+4 olduğunu öğrendik bu arada 🤔

Eklentiler

• 1000019382.webp
    1000019382.webp
    24 KB · Görüntüleme: 11
Galiba kararma ve tüylenme erkek bebeklerde daha çok yaşanıyor. Oğlumda kararmayan tüylenmeyen biryerim kalmamıştı bunda göğüslerim bile kararmadı hala. Karnımda çizgi de oluşmadı. (Hurafelerden biriydi bu 😀) o lekeler kıllar doğumdan birkaç ay sonra tamamen kendiliğinden geçiyor birşey kullanıp kalıcı hale getirme akışa bırak..

Valla bende bu konudan muzdaribim gecen kuaföre gittim aynada yanaklarımdan sakal çıkmaya başladığını gördüm ben erkek oluyorum galiba dedim bu yaştan sonra tamam başka doğurmak istemiyorum kordonlarimi baglatcam ama doğurganlık gitsin ben halimden memnunum erkeğe donusturmesin beni vücudum o da tükendi tabi 3 taneyle guvenmiyor bana hormonlarim😂😂😂 bu arada tuylenme dokunuyorsun kızlar doğumdan sonra kuaföre aldircaktim yok dedi dökülecek o dedi 🙏
Ayy kızlar inşallah dökülür doğumdan sonra kalinlasti tüyler çünkü çok moralim bozuldu göbek neyse kapanı benim yan boynumda arttı gibi şimdi bakamıyorum dışarıda olduğum için eve gidince bakacağım.

Back
X