Ayy yesinler onuAkşam gördük minnoşu büyümüş teyzesi bir fasulye kadar olmuş :) 8 haftalık tam, günüyle uyumlu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yesinler onuAkşam gördük minnoşu büyümüş teyzesi bir fasulye kadar olmuş :) 8 haftalık tam, günüyle uyumlu.
Boşver doktor iyi dediyse önemli olan o :)Ayy yesinler onumaşallah
benimki yine 3 gün geride çıktı 7+3 çıktı
![]()
İyiymis herşey çok iyi dedi kese falan düzgün rahim ağzı kapali bir sıkıntı yok dedi kalbi de pıt pıt atiyor 1 ay sonra gel bir sıkıntı olmazsa dedi o zaman 12 haftalık falan olur herhalde belki o zaman dinletir kalbiBoşver doktor iyi dediyse önemli olan o :)
Ben 2 hafta sonra tekrar gideceğim, ilaçlarımı kesmedi henüz. 2 hafta sonraki duruma göre bazılarını bıraktıracakmış. 15inde gene doktordayım nasipse.İyiymis herşey çok iyi dedi kese falan düzgün rahim ağzı kapali bir sıkıntı yok dedi kalbi de pıt pıt atiyor 1 ay sonra gel bir sıkıntı olmazsa dedi o zaman 12 haftalık falan olur herhalde belki o zaman dinletir kalbi![]()
Canım merhaba tebrik ederim 22 Marttan sonra gitmeni öneririm gidince tahlillerin de yapılır 2li test için de gün ayarlarsın o zaman 7 haftalık oluyor bebeğin kalp atışı duyulur Allahın izniyleKızlar selam umarım hamişlerimizin hepsi iyidir. Ben de ekim sonu veya kasım başı annelerinden olacağım Rabbim izin verirse. SAT 30 Ocak. Benim ilk gebeliğim Sizlere bir sorum olacak. Doktora ne zaman gitmemi tavsiye edersiniz? Çok erken gidip hiçbir şey göremeden geri gelmek istemiyorum
Ben uyanıyorum canım yorgun olsamda illa 2 3 kere kalkıyorum birde az tuvaletim bile olsa afedersin cok beklemişim gibi kasiklarim sanki patlayacakmis gibi ağrıyor girip çıkıyorum geçiyor. Ama lavabo ihtiyacı olmasa bile yine de kalkıyorum anlamadımHanımlar bu haftalarda gece uykuya dalmakta güçlük, sık sık uyanmalar yaşayan var mı? Bu ara oluyordu dün gecenin üstüne bu gece yine 3 te uyanınca korktum şükür bir şey yok. Uyuyamadım 5 e kadar resmen![]()
Hadi gözün aydın.Çıktık doktordan her şey yolunda dedi. Kanama alanım yokmus rahimde büyük ihtimalle genişliyor onun kanaması dedi. Kalp atışını duyduk her şey yolunda dedi. Ultrasona göre 2 gün önde minnoşum bugün tam 7 haftalıkmış. İğne verdi 4 hafta boyunca onu kullacakmışım haftada bir olacak şekilde. Progestoronu 10 gün daha kullancam sonra bırakcam. Çok yoğun kanama olmadıgı sürece korkma dedi. 2 hafta sonra bir daha kontrole çağırdı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar. Bebeklerimize bize sıkı sıkı tuttunsun son 3-4 haftamız kaldı ondan sonra rahatlıycaz inşallah![]()
Ben bu diğer topikte Almanya da yaptıklarıni okumuştum canım. Demekki var bi bildikleri zatrn doktor dinletmese bile ordan görmüyor mu Ben mi yanlış biliyorum? Hadi hayirlisi olsun kuzum bu arada bi ultrason fotosu alırızSelamlarr 10 sayfa konuşulmuş okuyamadım hepsinibende doktora gittim bugün herşey yolunda bebiş çok iyi 7+3 haftalık dedi kalp dinletmedi 12. Haftadan önce dinletmiyorum ben hastalara kalbi dedi radyolog arkadaşı demiş kalp atışını duymak için doppler ultrason çalıştırılıyor o da yaydığı işin bebeklere zarar veriyor daha sonra ee bu bebeğin kalp atışını duymuştuk daha sonraki haftalarda neden kalbi duruyor derdik dedi. Ben 5 yıldır dinletmiyorum ve erken bebek ölümlerinin kalp atışlarının ciddi oranda azaldığını gördüm dedi çoğu kadın doğum doktoru bilmiyor bunu dinletiyor çünkü bize ultrasonun bu etkileri anlatilmiyor bende duyduğumda yoktur öyle birşey dedim ve araştırdım dogruymus dedi. Hatta bazı hastalarım sikayet ediyor beni o kadar para veriyoruz kalp dinletmiyor diye ama ben dinletmiyorum gözle görüyoruz zaten sağlıklı olup olmadığını anlıyoruz 12. Haftada dinletirim dedi bende ustelemedim sonuçta adam kötülüğümüzü istemez
öyle yani büyümüşüz bayaa kalbi de pıt pıt atiyor
![]()
Benimde sol tüpümden ilaç yavaş geçmiş canım ilkinde bende çıktıktan sonra iyiki anestezili yaptirmisim dedim. Kan verdin mi?Ben rahim filminde uyanıktım sancı cektim çünkü sağ tüpüm tıkalı çıktı diğerini zaten genel anetezi![]()
Sağolasın canımmHadi gözün aydın.![]()
![]()
Teşekkür ederim gerçekten de öyle.İnsanın ilk gebeliği olunca tecrübesizlik acemilik bi yandan bi yandan klasik telaşlarda üstüne eklenince süreç çok daha uzun ve karmaşık gibi geliyor.Ama dediğiniz gibi bazen yazdıklarınızı duymak insanı rahatlatıyor.Çok şükür keseyi gördümKalp atisi icin erken ama keseyi gorursun buyuk ihtimal icini ferah tut lutfen akisina birak ne kadar cok dusunursen okadar cok insan stres oluyor valla goguslerim acimasa hamile oldugumu unuturdum o derece dusunmeyi kestim artik kafam cok rahat hem zaten 9 ay boyunca sabretmeyi orenecegiz mecbur ilk 3 ay gecsin tehlikesi kalksin aman 4 aylik olsun cinsiyetini oreneyim 5 6 kiyafetler olmaz karin buyur aynanin karsisindan ayrilamassin 7 8 ay bebegin kilosu kac 9 oluca ne zaman dogacak her olan seye bu dogum belirtisi mi acaba diye dusuneceksin demem o ki akisina bira guzel bir mucize buyuyecek icinde her aninin tadini cikar uzun oldu biraz ama bazen insanin boyle seyler duymaya ihtiyaci oluyor diye yaziyorum dilerim hayirlisinla kucagina alacagin gunde gelir canim![]()
İnşallahAllah'ım inşallah şu 24-32 hafta arası izinler kalkmaz.
Duyduk kalbinin sesini canımmmm
Şükürler olsun, kaç kez bakıp çıktım yüreğim ağzımdaydı o kadar mutlu oldum ki, bir şey olmaz Allahın izniyle inşallah minnoşum, dr ne dediyse harfiyen uyman lazım. Kendine çok dikkat et.Duyduk kalbinin sesini canımmmmhersey yolunda şimdilik ama yine bugün leke geldi tamda hastaneye giderken çok hafif bile olsa bu lekelenme düşük riskidir dedi doktor ve bi ilaç yazdı niye oldu bugün yine hic bilmiyorum
![]()
Ben de aynı durumdayım, git gide şiddetleniyor, bacağıma vuruyor ağrısı artık.Kızlar benim kasıklarıma sürekli sancı saplanıyor. Dün gece ağrısıyla uyandım düşünün. Doktora söylemiştim doğal yerleşene kadar olacak demişti ama endişeleniyorum.
dün gece resmen ikiye burkuldum. O kadar hızlı girdi çıktı ağrısı. İlk gebeliğim baya endişeleniyorum. Benim doktorum da ekstra rahat yani şimdi söylesem stres vs der geçerBen de aynı durumdayım, git gide şiddetleniyor, bacağıma vuruyor ağrısı artık.![]()
Ben rahim filminde fazla acı çekmedim sanırım tüpler falan tıkalı olunca çok acı veriyor yaBen rahim filminde uyanıktım sancı cektim çünkü sağ tüpüm tıkalı çıktı diğerini zaten genel anetezi![]()
Geçersin geçersin Allah'ın izniyleBen 2 hafta sonra tekrar gideceğim, ilaçlarımı kesmedi henüz. 2 hafta sonraki duruma göre bazılarını bıraktıracakmış. 15inde gene doktordayım nasipse.
Senin gibi rutine geçmeyi bekliyorum dört gözle :)
Aynen bı bildikleri var ki dinletmiyor bende ustelemedim hiçBen bu diğer topikte Almanya da yaptıklarıni okumuştum canım. Demekki var bi bildikleri zatrn doktor dinletmese bile ordan görmüyor mu Ben mi yanlış biliyorum? Hadi hayirlisi olsun kuzum bu arada bi ultrason fotosu alırız![]()
Ay aynı benim doktor, o kadar rahat o kadar pozitif, artık bir şey olduğunda yazmıyorum ne diyeceğini bildiğimden.dün gece resmen ikiye burkuldum. O kadar hızlı girdi çıktı ağrısı. İlk gebeliğim baya endişeleniyorum. Benim doktorum da ekstra rahat yani şimdi söylesem stres vs der geçer![]()