• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Maalesef aptamilin içinde palm yağı var :( biraz içerik araştırdım ne olur ne olmaz diye sma da yok mesela.

Hip combootic de iyi bak aklında olsun
En çok hippe yakinim gerci bebekten bebege vucutsal tepkilerde degisiyormus smdi baktm bi arkadasm cok memnunuz diyir biri berbat diyor vs vs sanirim deneyip gorucez kuzu ama.icerigi temiz bir mamayla baslamakta fayda var belkide hic baslamayiz tabi belli olmaz

Ya tabi alerjk vs olabilir gereksinimi farkli olabilir sanirim.hastanede gerekirse onlar veriyorlar zaten degil

Ya tabi alerjk vs olabilir gereksinimi farkli olabilir sanirim.hastanede gerekirse onlar veriyorlar zaten degil mi
Bilmiyorum veriyolar mi ama ben onların tercihine bırakmam kendi tercihimi belirledim olası durum için sonra da dursun evde illa ki ihtiyaç olur arada bir zaten .baktığın zaman onlardan mama istediğinde de alerji durumu için bısey yapmicaklar ellerinde olandan vercek bı ölçek

Bilmiyorum veriyolar mi ama ben onların tercihine bırakmam kendi tercihimi belirledim olası durum için sonra da dursun evde illa ki ihtiyaç olur arada bir zaten .baktığın zaman onlardan mama istediğinde de alerji durumu için bısey yapmicaklar ellerinde olandan vercek bı ölçek
Zaten denenmedende anlasilamaz alerjik durum mecbur denenecek belki diyckler sma yaramadi hipp kullan vs olabilir bende 1 kutu mama ve 1 paket yenidogan bezi alip hazr edicm bakalm hangisi yariycak ona gore devam bu arada spinalmi olucksn kuzu

Zaten denenmedende anlasilamaz alerjik durum mecbur denenecek belki diyckler sma yaramadi hipp kullan vs olabilir bende 1 kutu mama ve 1 paket yenidogan bezi alip hazr edicm bakalm hangisi yariycak ona gore devam bu arada spinalmi olucksn kuzu
Aynen öyle canım o yüzden ben aldım bugün geldi hatta . Spinal canım korkuyorym ya oraları düşününce full stres oluyorum eşim yanıma girmek istiyo bakalım rahatlatmak için herhalde izin veriyorlardır bir nefeste

Aynen öyle canım o yüzden ben aldım bugün geldi hatta . Spinal canım korkuyorym ya oraları düşününce full stres oluyorum eşim yanıma girmek istiyo bakalım rahatlatmak için herhalde izin veriyorlardır bir nefeste
Veriyorlardir diye dusunuyorum vermemeleri.icin hicbirsebep yok bende spinal pek bir korkum yok ama tabi o surec nasil ilerler gorucez korkum yok diyip cildiradabilirim hic belli olmaz tabi 🤣🤣

Veriyorlardir diye dusunuyorum vermemeleri.icin hicbirsebep yok bende spinal pek bir korkum yok ama tabi o surec nasil ilerler gorucez korkum yok diyip cildiradabilirim hic belli olmaz tabi 🤣🤣
Sakin kalabilirsen ne mutlu ben gözümün önüne getirince bile kalbim ağzımda atiyo ,🤣

Vaovv kutlama yemeği mı şu dizilerde gösterilen gümüş renk kapaklı sunumluklarin içinde odaya geliyoya öyle bişey olsa gerek çok havalı 😁

Herhalde bizimkilerdede sefer tasiyla kuru fasulye cacik pilav tursu var ahahaha ben hic boyle seyler duymadm valla arkdsm bizim.hastanrler tirt anlasilan
Valla sanırım paket olarak almadım ya orada bi ayrımı var. 1-2 hastanede daha duymuştum o yüzden fix dedim. Ben de bilmiyorum bakalım göreceğiz 😅

Ben yılbaşından önce almıştım fiyatları
Şimdi artmış mıdır bilmiyorum
Ben belirli bir aydan sonra live geçmiştim, hamileliğin tam yarısı diyebiliriz
Yarisindan sonra live geçtim
Paket aldık direkt
Icinde 2li 3lü hariç o donemi atlatmistim belirli bir muayene kontrol var ,kan idrar nst ücretsiz , doğum içinde ,hastane susleme fotoğraf cekimi , doğum sonrası anneye sadece 1 kerelik diyetisyen ,cilt bakımı,psikolog seansı var,babaya da mini checkup
Ama dedigim gibi tam yılbaşı öncesi aldık zam gelmeden
3 ay olmuş
Fiyatlar artmış olabilir
Sen nereye gidiyorsun şuan? Ya da doğumu nerde dusunuyorsun ?
Ben Nizip’te gideceğim canım adn hastanesine benim annem orada görevli olduğu için ben de oraya gideyim dedim avantajlı olur diye orası sezaryen için 30 demiş ama normal olursa annem dolayısıyla yardımcı olabileceklerini söylediler 19.250 dediler

Benim hamilelikte değil de ondan önce geçirdiğim bir rahatsızlık dolayısıyla demir kapasitem çok düşmüştü pekmezli su içiyordum her gün bir bardak hastaneye gittim bu sefer ferritinim çok yükselmişti ama demire dönüştürmemişti depoda kalmış dedi doktor😃 içerisine limon sıkarak içersen sana yardımcı olabilir mutlaka görün doktoruna da 🙂
Hayır kabızlık yapıyor diye kullanmadim

Ben Nizip’te gideceğim canım adn hastanesine benim annem orada görevli olduğu için ben de oraya gideyim dedim avantajlı olur diye orası sezaryen için 30 demiş ama normal olursa annem dolayısıyla yardımcı olabileceklerini söylediler 19.250 dediler
30dan 19a çok iyi inmişler gerçekten
Çok iyi olmuş hem annenin orda çalışıyor olması, maddi olarak indirim manevi olarakta daha rahat hissedersin

Benim hamilelikte değil de ondan önce geçirdiğim bir rahatsızlık dolayısıyla demir kapasitem çok düşmüştü pekmezli su içiyordum her gün bir bardak hastaneye gittim bu sefer ferritinim çok yükselmişti ama demire dönüştürmemişti depoda kalmış dedi doktor😃 içerisine limon sıkarak içersen sana yardımcı olabilir mutlaka görün doktoruna da 🙂
Pekmez almis eşim sabah aç karna portakal suyu ile içicem ilaçta düzenli kullanırsam düzelir inşallah

Kızlar merhaba isteğe bağlı sezaryen olacak olan varmı.İlk doğumum şuan normal doğum içinnuygun şartlar hep normal istiyordum ama zaman yaklaştıkca galiba korkuyorum

Back
X