• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Kızlar 18 haftadan bu yana Bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum Dün stresli bir an yaşadım uzun bir süre ağladım O saatten biri herhangi bir hareket hissedemiyorum Dün Gece Bir tane ufak hareket hissettim Ama bugün hiçbir hareket Hissedemedim normalde çok hareketli olduğu saatlerde bile hareketi yok çok korkmaya başladım doktora gitmeli miyim yoksa bu normal mi dürtüyorum Ama herhangi bir şekilde hareket etmiyor bir sürü tatlı yedim yattım dinlendim hiç hareketini hissetmedim bugün
Hayır canım 2 gün hareket hissetmemen gerekir ayrıca çikolata ye uzan hareket eder korkma ❤️

İnsanın biyokimyacı Dr arkadaşı olması da ne iyi ya
Oyy estağfurullah ♡

Ödemli ayaklarıma rahat geçebilen yadigar tek ayakkabım kenardan cortlamış. :KK45:

tilyam tilyam güzel haberlerle gel bacım :KK36:
hahay vallahi benim de ayagima olan bir ayakkabım var, digerleri vurmaya başladı. Niye bu kadar ödemlendik şimdiden 😀
Çok şükür canim hersey yolundaymış
Poz da verdi, aynı babasına benzettim bu oğlanı 😀 inşallah biraz bana da döner ya Bi tık üzüldüm 😀
Sizler kimseye benzettiniz mi bebisleri

Oyy estağfurullah ♡

hahay vallahi benim de ayagima olan bir ayakkabım var, digerleri vurmaya başladı. Niye bu kadar ödemlendik şimdiden 😀
Poz da verdi, aynı babasına benzettim bu oğlanı 😀 inşallah biraz bana da döner ya Bi tık üzüldüm 😀
Gözün aydın 😍 fotojenik bi oğlan. Çok rastlanılmaz :KK51: kızlar ne kadar nazlı bak :KK48:

Babasına benzesin ya 😊 sen beğenmiş evlenmişsin. Bence gayet yerinde bi özellik :KK28: bizimkinin de yüzü açık ama kimseye benzetemedim ben:anne:

Bu arada çok erken ama deterjan alan var mı? İçimde aldığım giysileri yıkamak gibi bi his var. :KK23: Kızımda Dalan roxy kullanıyordum.

Başınız sağolsun canım 😔
Allah kalanlara sabrı Cemil versin 🤲🏼

Sakin ol. İns bi şey olmadı 😊

Şu an düzenli sistematik bi hareket silsileleri yok bence. Benimki bazen adrenalin vermişler gibi acayip kuduruk, bazen daha derinden az hareket ediyor.

Sen üzüntülü bi an yaşadığın için stres yapıp onunla bağlantı kuruyorsun. Bazen pozisyon değiştiriyorlar. Yada plasenta on tarafa geliyor hareketler daha az duyulabiliyor.

Dinlen. Derin nefesler al. Kendini dinlemeye devam et. İns o kuduruk tepikleri duyacaksın 💙
İnşallah öyledir kalp atışı duydu doktor şehir hastanesinde ama hareketi hissetmem gerektiğini söyledi üniversite hastanesine yönlendirdi bizi

İnşallah öyledir kalp atışı duydu doktor şehir hastanesinde ama hareketi hissetmem gerektiğini söyledi üniversite hastanesine yönlendirdi bizi
Gözün aydın diyeyim 💐 :KK51:

Kalp atısı görüldüyse, hani ritminde bi sorun yok demek, neden başka hastaneye yönlendirdi ?

Benim aklıma plasentanı konumu geliyor yahut bebeğin suyu çoktur misal o da hareketlerin hissedilmesinde etki edebilir.

Tetanozcu arkadaşlar mide bulantısı yaşadınız mı, boğazıma diziliyor herşey zor duruyorum

Oyy estağfurullah ♡

Çok şükür canımcımm gözün aydın 😍 bizim çocuk elini çenesinin altına koymuş düşünür pozisyondaydı. Eşim de hep öyle durur 😀 o yüzden eşime benzettik 😀 ama burnu bana benziyor gibi. İnş bana benzer normalde de 😂

Gözün aydın 😍 fotojenik bi oğlan. Çok rastlanılmaz :KK51: kızlar ne kadar nazlı bak :KK48:

Babasına benzesin ya 😊 sen beğenmiş evlenmişsin. Bence gayet yerinde bi özellik :KK28: bizimkinin de yüzü açık ama kimseye benzetemedim ben:anne:

Bu arada çok erken ama deterjan alan var mı? İçimde aldığım giysileri yıkamak gibi bi his var. :KK23: Kızımda Dalan roxy kullanıyordum.
Ben almadım ama bu ay alacağım hatta kendi kıyafetlerimi de onla yıkamaya başlayacağım. Biraz fazla kaşınıyorum sanırım kilo da alıyorum ondan olabilir vücut geriliyor 😀 siveno alacağım baya araştırdım içeriği en temiz oymuş sanırım. Koltuk altı rollon da almıştım sivenodan hamilelik başında. Ondan da çok memnunum kuzucum

Gözün aydın diyeyim 💐 :KK51:

Kalp atısı görüldüyse, hani ritminde bi sorun yok demek, neden başka hastaneye yönlendirdi ?

Benim aklıma plasentanı konumu geliyor yahut bebeğin suyu çoktur misal o da hareketlerin hissedilmesinde etki edebilir.
Bebeğin hareketlerinin 2 saatte bir net hissetmememde bir sorun olabilirmiş şehir Hastanesindeki ultrason detaylı göremediği için yönlendirdiler

Siveno aldım yorumlara baktım doğal olarak o vardı bende indirim olmuşken alayım demiştim bir tane alıp koydum

Hayırlı uğurlu olsun içinde bebişin çok güzel uyusun ve büyüsün ❤️❤️
Hepimizinki inşallah 💙💙💙
Çok teşekkür ederim evet ikinci bıraktığınız link ancak olur o kadar makbule geçti ki anlatamam 😍😍
Ayyy benzerleri de çıkar altta öneri olarak çok sevindim işinize yaramasına 💙💙💙
Linkiniz demin gözüme çarptı tam istediğim gibi bir park yatak ve fiyatı da makul normalde hepsinde yatak olmuyor mesela . Sipariş ettim bende Rabbim güzel günlerde kullanmayı da göstersin inşallah 🙏🏻 Allah razı olsun.
Amin hepimiz sağlıkla güzel gazsız uykular uyutalım inşallah Allah senden de razı olsun 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Oyy estağfurullah ♡

Ultrason görüntülerine göre ben kocamı doğuruyorum.
1 kere annesinden doğmuş, 2025 versiyonu da benden doğacak inşallah 🤣🤣🤣🤣

Ben oğlumda siveno sıvı çamaşır sabunu almıştım, bu bebişte de aynısını kullanacağım. Hatta geçenlerde indirime girdi birkaç paket aldım indirimde gördükçe alırım artık

Canım benimde idrarda protein önce eser çıkmıştı. 3 hafta sonra doktor tekrarlattı ve bu sefer maalesef +1 çıktı. Doktorum tansiyon takibi önerdi ve 24 saatlik idrar tahlili vereceğim.
Ama enfeksiyon varsa da protein çıkabiliyormuş. Tansiyonunda normalse korkma. Bende çok korkmuştum şuanlık tansiyonu takiple devam ediyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz 🙏🏻
Sonucunuz nasıl ilerledi bende yarın eğitim araştırmaya gideceğim ordan vereceğim 24saatlik idrar nasıl olur süreç bilmiyorum.+1cikti protein bende.35+4 .Siz şuan kaç haftasınız

Sonucunuz nasıl ilerledi bende yarın eğitim araştırmaya gideceğim ordan vereceğim 24saatlik idrar nasıl olur süreç bilmiyorum.+1cikti protein bende.35+4 .Siz şuan kaç haftasınız
Ben daha çok erken bi haftadayım 🥲 25+3 günlüğüz.
24 saatlik idrarı verdim 300den aşağı çıkması gerekiyormuş 264 çıktı. Doktoruma henüz gidemedim ama tansiyon takibi yapıyorum.
Tansiyon ve ödem çok önemliymiş tek başına protein kaçağı için takip gerekiyormuş.
İnşallah sıkıntısız atlatırız 🙏🏻🙏🏻
Siz de var mı tansiyon,ödem?

Kızlar su pantolonun grisi bende var. Devamlı giyiyorum, çok memnunum. (L beden suan 86 kg olduğum halde rahat oluyor, esnek yapısı) Siyahı stoğa girdi. Hemen aldım. Tavsiye ederim

Eki Görüntüle 3565749 Eki Görüntüle 3565750
Hemen sipariş veriyorum dkdjjf

Ben daha çok erken bi haftadayım 🥲 25+3 günlüğüz.
24 saatlik idrarı verdim 300den aşağı çıkması gerekiyormuş 264 çıktı. Doktoruma henüz gidemedim ama tansiyon takibi yapıyorum.
Tansiyon ve ödem çok önemliymiş tek başına protein kaçağı için takip gerekiyormuş.
İnşallah sıkıntısız atlatırız 🙏🏻🙏🏻
Siz de var mı tansiyon,ödem?
Teşekkür ederim özele mi gittiniz devlete mi ,tansiyonum normal ödem yok şükür

Kızlar 18 haftadan bu yana Bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum Dün stresli bir an yaşadım uzun bir süre ağladım O saatten biri herhangi bir hareket hissedemiyorum Dün Gece Bir tane ufak hareket hissettim Ama bugün hiçbir hareket Hissedemedim normalde çok hareketli olduğu saatlerde bile hareketi yok çok korkmaya başladım doktora gitmeli miyim yoksa bu normal mi dürtüyorum Ama herhangi bir şekilde hareket etmiyor bir sürü tatlı yedim yattım dinlendim hiç hareketini hissetmedim bugün
Canım ben yazana kadar gitmişsin doktora. İnşallah güzel haberlerle dönersin dualarım seninle ve bebeğinle ❤️ 🤲
Bende senin gibiyim. 3 gun once ani bir sekilde amcami kaybettik o ilk gunler ayni seyi yasadim bende.
Su ictim cikolata yedim sirt ustu uzanip elimle hafif bir sekilde sag sol asagi yukari biraz masaj yapar gibi oksadim birazda konustum en sonunda minik sekilde tepki verecektir.Tum tuslara ayni anda bastim ben yani. Gerci sende yaptigini soyluyorsun ama biraz daha dene bakalim. Olmazsa doktoruna bir danis.
Canım basın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🤲 ❤️
Bende bugün tartıldım ve geçen haftadan bu yana 1 kg almışım gözüküyor ve dikkat etmeme rağmen. Ekmek pilav makarna tüketmiyorum paketli gıda yok tatlı desen evde sağlıklı şeyler yapıyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum uçuyor kilom psikolojim bozuldu bu kilo konusunda doktorlar dediğiniz gibi ipin ucu kaçmasın diye biraz fazla üstünde duruyor sanırım. 60 ile hamile kaldım diye düşünüyorum geçen hafta 68.2 ydi bugün 69.4 çıktım nasıl olabilir diyip duruyorum 😂😂😂
Kız sen ne güzel dikkat de ediyormuşsun ben bu dediklerinin hepsini de yiyiyorum üstelik canım bu söylediklerini daha çok istiyor maalesef. Allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım yavrularimizi kucagımıza inşallah ❤️ senin şeker yüklemesi yapılmadı değil mi daha?
Oyy estağfurullah ♡

Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına gözün aydın sağlıkla gelsin minik yavrun inşallah 🥰 🤲 ❤️

Back
X