• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kızlar mide bulantılarınız ne durumda ya bende baya azaldı. Kasıklarım da ağrımıyor. Doktor kontrolünün üstünden 3 gün geçti mi çıldırma ataklarım başlıyor ya djdhdjdjd
Daha bugün olumsuz düşünmemeye and içmiştim 😁
Bu sey degil mi ya ben ajdjdjd. Gecen persembe doktora aglayarak ilac yazdirdim, o gunden beri cok hafif bulantim yalanci ciktim resmen🥹 ama mutluyum bu durumdan ya. Sabah bir fasil tiksinme ve bulanti oluyor, yiyince kahvaltimi diniyor, ogleden sonra uzanma saatim gelince yine burdayim diyor🥲 ama hala yeme icmeden tiksinme kokma bunlara bagli anlik bulantilarim oluyor

Ay benim de sabah öğürtüm geçti yani yanmam oluyor ama önce ki 3 gün gibi değilim sanki biraz daha iyi hissediyorum kendimi ne güzel azalsın işte kız lütfen kendine dert arama ben aksine iyi hissedince mutlu oluyorum 🫠
Ben şu 12 haftaya kafayı öyle bi takmışım ki o gün gelene kadar bana huzur yok skdjdjdj Cuma günü kontrolüm var allahtan. Ha şöyle de bişey var her kontrole gidişimde nabız oluyor 180😁

Ayyy bakalim oglan annesi mi olucaz 🥹 cok heyecanli 🥰
Ben dün gece rüyamda yine erkek bebek gördüm. Daha yeni doğurmuşum sözde eve getirmişiz masa kurulu yemek yeniyor. Benim çocuk karabiberleri yere döküyordu. Ay diyorum bu daha yeni doğmadı mı niye böyle yapıyor acaba sjdhkdjdjdjdjjd uykumda da huzurum yok hahahahajajajaha

Ben şu 12 haftaya kafayı öyle bi takmışım ki o gün gelene kadar bana huzur yok skdjdjdj Cuma günü kontrolüm var allahtan. Ha şöyle de bişey var her kontrole gidişimde nabız oluyor 180😁
Ah kuzu ya anlıyorum insan tedirgin oluyor 🥹 neyse ki burası var da birbirimizle konuşup anksiyeteleri bi nebze olsun azaltabiliyoruz. 🌸

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda ya bende baya azaldı. Kasıklarım da ağrımıyor. Doktor kontrolünün üstünden 3 gün geçti mi çıldırma ataklarım başlıyor ya djdhdjdjd
Daha bugün olumsuz düşünmemeye and içmiştim 😁
Kasık ağrısı benimde azaldı. Ama mide bulantısı ara ara oluyor çok azalma olmadı . Kendimizi dinledikçe bişeyler buluyor sürekli Allahım sabır 🤭

Ben dün gece rüyamda yine erkek bebek gördüm. Daha yeni doğurmuşum sözde eve getirmişiz masa kurulu yemek yeniyor. Benim çocuk karabiberleri yere döküyordu. Ay diyorum bu daha yeni doğmadı mı niye böyle yapıyor acaba sjdhkdjdjdjdjjd uykumda da huzurum yok hahahahajajajaha
Ahahahah ay guzel bir ruya, ben hamile kaldigimdan beri hep kabus goruyorum😔 sanirim bilincaltim les halde ahsjdjdj

Kasık ağrısı benimde azaldı. Ama mide bulantısı ara ara oluyor çok azalma olmadı . Kendimizi dinledikçe bişeyler buluyor sürekli Allahım sabır 🤭
Keşke hep bulansa ya 😁 benim doktor çok seviyor mide bulantısını nedense. Bulanmayınca tribe giriyorum

Ay ben kiz da erkek de olsa ucucam havaya🥰 ama bos bulunup gobegimle hep kizim filan diye konusurken yakaladim kendimi ahshshs.
İlk hamileliğimde ben de hep kız istiyordum o kadar istiyordum ki yok ya erkektir diyerek adapte etmeye çalışıyordum kendimi sonra kız olduğunu duyunca çok sevinmiştim. 🥰
Ama şuan bir kızım var erkeği de tadayım diyorum sağlıklı bi şekilde tabi ki de kız olursa zaten çok çok sevinirim kızıma arkadaş olur ömür boyu 🥹 kız çocukları gerçekten çok başka Allah herkese nasip etsin o duyguyu 🥰❤️

İlk hamileliğimde ben de hep kız istiyordum o kadar istiyordum ki yok ya erkektir diyerek adapte etmeye çalışıyordum kendimi sonra kız olduğunu duyunca çok sevinmiştim. 🥰
Ama şuan bir kızım var erkeği de tadayım diyorum sağlıklı bi şekilde tabi ki de kız olursa zaten çok çok sevinirim kızıma arkadaş olur ömür boyu 🥹 kız çocukları gerçekten çok başka Allah herkese nasip etsin o duyguyu 🥰❤️
Hiç kız çocuğu hayal etmemiştim🥰 Erkek çocuklarına bayılıyorum ama kızım da olsa oğlum da olsa eşit sevinirim. Şu cinsiyet öğrendiğimiz zamanlara ışınlanalım ya kendiminkini geçtim sizinkileri de merak ediyorum artık😂♥️

Ahyy senin yerinde olsam ben de ikinciyi erkek isterdim ya ikisini de tatmak cok guzel olsa gerek🩷🤗 bunlari bir saglikla doguralim bir embriyom daha var dondurulmus halde, bakarsin onu da bir cesaret denerim ileride🙈

Hormonlardan dolayı çok kabus görüyor olabilirsin bende görüyorum ya bide bitmiyor. Sabaha kadar korku kapanı djdjjdjdjd
Bir tane allah icin guzel pozitive bir sey gormedim henuz ya🥹 bir de benim bazi ruyalarimin cikmak gibi kotu bir huyu var, dun sabah da kalbim agzimda eski bir rahmetli dostumu gormus uyandim, zaten gune oyle basladim arkasi geldi agri sanci lekelenme. Ne zaman kabus gorsem kotu haber alirim basima bir sey gelir canim ille sıkılır 💩😟

Ben niyeyse Çin takvimine çok güveniyorum oraya bakın
Burada bir arkadas senenin yarisi bir sonraki yaş araligina baksin demisti, sene sonu dogumluyum ben. Oyle bakinca baska boyle bakinca baska cinsiyet cikti🤣🤣

Burada bir arkadas senenin yarisi bir sonraki yaş araligina baksin demisti, sene sonu dogumluyum ben. Oyle bakinca baska boyle bakinca baska cinsiyet cikti🤣🤣
Hiç duymadım bunu ama oğlumu çin takvimine göre doğru doğum yaptım diğerlerinin hepsi hurafe bence yok makasa otur yok tuz dök yok yüzük gezdir 😅

Bir tane allah icin guzel pozitive bir sey gormedim henuz ya🥹 bir de benim bazi ruyalarimin cikmak gibi kotu bir huyu var, dun sabah da kalbim agzimda eski bir rahmetli dostumu gormus uyandim, zaten gune oyle basladim arkasi geldi agri sanci lekelenme. Ne zaman kabus gorsem kotu haber alirim basima bir sey gelir canim ille sıkılır 💩😟
Ayy sus sus benim de öyle müneccim gibi gördüğüm bazı rüyalar çıkar özellikle olumsuz olanlar. Ama hayır şuan hamileyiz ve herseyin sorumlusu hormonlar. Bak mesela dün gece burda herkes ışınlanmak istediği zamanı söyledi. Birimiz doğum anına gitmek istedi birimiz bebeği eve getirdiği ana gitmek istedi. Ben rüyamda doğurup eve getirdim. Hep bilinçaltımız yapıyor bunları ve de hormonlar. Hamile kadının sezgisi olmaz iptal iptal iptal

Hiç duymadım bunu ama oğlumu çin takvimine göre doğru doğum yaptım diğerlerinin hepsi hurafe bence yok makasa otur yok tuz dök yok yüzük gezdir 😅
Yuzukte kiz cikti, bilmiyordum ben de gecen gun annem yapti 🤣 burada yine biri meme ucu buyumesiyle ilgili bir sey yazmisti, onda da kiz cikti😁 tuzlu makasli olani daha bildigim kadariyla denemediler uzerimde. Ahahaha onlari da yaptiriyim bakayim

Back
X