• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Ben hem demir folik asit ilacı artı omega3 balık yağı içinde folik asit demir ilacı olan bir tablet daha kullanıyorum ikisi ağır geliyor gibi bir gün birini içsem bir gün birini iyi gelir diye düşünüyorum ne dersiniz 🥰😌

Ben hem demir folik asit ilacı artı omega3 balık yağı içinde folik asit demir ilacı olan bir tablet daha kullanıyorum ikisi ağır geliyor gibi bir gün birini içsem bir gün birini iyi gelir diye düşünüyorum ne dersiniz 🥰😌
Folik asiti biraktirmadi mi doktor, ilk trimesterde kullanıyoruz sonrasinda multivitaminlere geçiyoruz folik asiti bırakıyoruz fazla gelebilir, doktor bilerek mı yazdı bunları yoksa elinde kaldı da mı devam ediyorsun

Ayyy valla olsun gerçekten olması lazım yoksa işim çok zor 🥲 hayır canımda istemiyor ama çok enteresan bu kadar sağlıklı beslenerek kilo almam🫠 yapıldı canım geçen hafta çok şükür çıkmadı şeker bende atlattım onu
Kilo mu ödem mi acaba canım seninki? Gerçekten dikkat de ediyormuşsun kg değil mi acaba diye düşündüm. Çok şükür canım çok sevindim hiç bir şey çıkmamasına. Yazdiysan da unuttum kusura bakma malum kafalar bir milyon 🤪🙄 ben yiyiyorum da valla almaya da başladım. Kendimi durdurmam lazım gerçekten isim kötü yani.
Kızlarrr nasılsınız neler yapıyorsunuz, Bayram hazırlıkları nasıl gidiyor? Bayram alışverişindeydik bugün malum lcw sırası insan kokusu beni mahvetti ardından bir baş ağrısı dinmek bilmedi 2 saat sürmüştür uykuyla birlikte, tansiyon aleti aldım pil bulabilirsem evde eğer kullanacağım 😁
Çok şükür idare ediyoruz canım. Hiç bir bayram hazirligim yok ayın başında aldık bir şeyler giyeriz diye işte. Temizlik vs zaten yapmıyorum bayramda evde değilim şimdilik ailelerde geçiriyoruz bayramı. Kız hasta oldu bugun benim ateşi var bakalım yarın sabah ne olacak..ama Dr yolu görünüyor gibi duruyor. Sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine ❤️
Kızlar sizin detaylı zamanı bebişler kaç gramdı hatırlıyor musunuz 😀 biz 21. Haftada yaptırdık normalde 380 gr civarında olması lazımmış. Bizimki 420 gr mış🤣 bizim bebiş biraz hızlı büyüyor sanırım 🤣
Valla 440 civarında bir şey söyledi diye hatırlıyorum gayet iyi boyu kg falan dedi. Hatta uzun olacak gibi görünüyor dedi. Tam hatırlayamıyorum ama 440 civarı bir şeydi canım. Benim kız da önden gidiyor ölçümleri. Sata göre 15 temmuzdu şimdi en son ölçümlere göre 10 temmuz gözüküyor beklenen doğum bakalım. Bu kız ablasindan iri olacak gibi duruyor. Bakalım göreceğiz kuzum.. ❤️🥰 maşallah senin cimcimeye de 🥰❤️

Bas sagliginda bulunan tum arkadaslarima cok tesekkurler🙏🙏 Allah hepinizden razi olsun🌸
Bugun hem seker yuklemesi hemde genel kontrol var bakalim heyecan yine dorukta😊 4 haftadirda gormuyorum cok buyumustur kesin🥹 bilenleriniz olur ben en basindan beri sorunlu basladigimdan hep 2 haftada bir gittim😂 ilk defa bu kadar ayri kaldik🙈 Midem simdiden bulaniyor benim psikolojik olsa gerek o zimbirtiyi ictikten sonra nasil durcam bilemedim😒

Normalde takibimi özelde yaptırıyorum ama 24 saatlik idrarı devlette verdim. Muayene zamanımın gelmesini bekliyorum doktoruma göstermek için.
Benimde tansiyonum ve ödemim yok çok şükür inşallah olmaz da vaktinde sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏🏻🙏🏻
Geçmiş olsun diyelim gelmeden geçip gitsin ins. Ödem ve tansiyon yoksa Allahın izniyle korkmayın 🤲🏼 ☺️
Kızlarrr nasılsınız neler yapıyorsunuz, Bayram hazırlıkları nasıl gidiyor? Bayram alışverişindeydik bugün malum lcw sırası insan kokusu beni mahvetti ardından bir baş ağrısı dinmek bilmedi 2 saat sürmüştür uykuyla birlikte, tansiyon aleti aldım pil bulabilirsem evde eğer kullanacağım 😁
Ahahahha 😄
Avm ye 10da girilir. 12de çıkılır.
Kalabalık basıyor beni de :KK47:
Hele de bayram öncesi LCW sırası :KK45:
Kızlar sizin detaylı zamanı bebişler kaç gramdı hatırlıyor musunuz 😀 biz 21. Haftada yaptırdık normalde 380 gr civarında olması lazımmış. Bizimki 420 gr mış🤣 bizim bebiş biraz hızlı büyüyor sanırım 🤣
Maşallah :nazar::emir_bebek:

21+2 de 400 civarı idi.
Kizlar deterjan konusunu soracaktım sizlere ama bı kaç yorum gelmiş fikir edinmiş oldum bez markası hakkında da fikirlerinizi istiyorum fazla stok yapma diyo cevremdekiler hangisine pişik yapıp yapmadığını bilemediğimizden sıkıntı oluyormuş ben şimdilik bı paket Molfix alsam mı diyorum küçük paketlerden
En doğrusu. Bez işini abartmamak gerek. Bir tanıdık, bebek doğmadan paket paket almış. Alerji olmuş çocuk. Kullanamamışlar.
Sleepy ve baby turco aynı segment sayılır, baby turconun kalıpları daha geniş, sleepy başlamıştım bende baktım her ay numara büyütüyorum çocuğun bacaklarini sıkıyordu araştırdım kalıpta baby turco daha iyi, denedim memnun kaldım, bu sefer de aldım yüzlü bı paket baby turco bir numara, iyi gelirse buradan devam edecegim,

Dalin ve durunun granül sabununu kullanmistim ben de bebiş kıyafetlerinde, az miktarda çamaşır sodasiyla karıştırınca lekelerini de güzel cikariyordu, yumsatici falan kesinlikle kullanmadım, granül sabunların kokusu da güzel
Kardeşim de sleepy ile başladı, kısa sürede baby turkoya döndü. Türk malı, Organik pamuklu falan diyordu. Marketlerde bulunması biraz zor ama hep netten alıyor zaten. Toplu sipariş ile :KK51:
Kilo mu ödem mi acaba canım seninki? Gerçekten dikkat de ediyormuşsun kg değil mi acaba diye düşündüm. Çok şükür canım çok sevindim hiç bir şey çıkmamasına. Yazdiysan da unuttum kusura bakma malum kafalar bir milyon 🤪🙄 ben yiyiyorum da valla almaya da başladım. Kendimi durdurmam lazım gerçekten isim kötü yani.

Çok şükür idare ediyoruz canım. Hiç bir bayram hazirligim yok ayın başında aldık bir şeyler giyeriz diye işte. Temizlik vs zaten yapmıyorum bayramda evde değilim şimdilik ailelerde geçiriyoruz bayramı. Kız hasta oldu bugun benim ateşi var bakalım yarın sabah ne olacak..ama Dr yolu görünüyor gibi duruyor. Sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine ❤️

Valla 440 civarında bir şey söyledi diye hatırlıyorum gayet iyi boyu kg falan dedi. Hatta uzun olacak gibi görünüyor dedi. Tam hatırlayamıyorum ama 440 civarı bir şeydi canım. Benim kız da önden gidiyor ölçümleri. Sata göre 15 temmuzdu şimdi en son ölçümlere göre 10 temmuz gözüküyor beklenen doğum bakalım. Bu kız ablasindan iri olacak gibi duruyor. Bakalım göreceğiz kuzum.. ❤️🥰 maşallah senin cimcimeye de 🥰❤️
Küçük ablaaaa kıyamam ona.☺️ Çok geçmiş olsun 💐 Rabbim acil şifa versin. 🤲🏼

Bas sagliginda bulunan tum arkadaslarima cok tesekkurler🙏🙏 Allah hepinizden razi olsun🌸
Bugun hem seker yuklemesi hemde genel kontrol var bakalim heyecan yine dorukta😊 4 haftadirda gormuyorum cok buyumustur kesin🥹 bilenleriniz olur ben en basindan beri sorunlu basladigimdan hep 2 haftada bir gittim😂 ilk defa bu kadar ayri kaldik🙈 Midem simdiden bulaniyor benim psikolojik olsa gerek o zimbirtiyi ictikten sonra nasil durcam bilemedim😒
Rabbim kolaylığını versin canım 🤲🏼

Bana da doktorun verdiği demir ilacında folik asit vardı. Ardından omega3, b vitamini başka vitaminler de olan bir multivitamin verdi. İçeriğine baktığımda onda da folik asit vardı. Ben de kıllandım bir gün multivitamin bir gün demir şeklinde kullanıyordum ama geçen gün kan tahlili yaptırdım ve demirim aşırı düşmüştü. Bu yüzden folik asitli demir ilacını bıraktım ve normal demir ilacı kullanıyorum. Senin yazdığına göre iki ilaçta da demir var gibi anladım. Öyle bile olsa mg aynı olmayabilir. Bu durumda bendeki gibi demirin düşme riski var. O da gebelikte çok sıkıntı oluyormuş. Bence doktorunuza danışın tekrar içinde folik olmayan uygun bir demir ilacı yazabilir.

Geçmiş olsun diyelim gelmeden geçip gitsin ins. Ödem ve tansiyon yoksa Allahın izniyle korkmayın 🤲🏼 ☺️

Ahahahha 😄

21+2 de 400 civarı idi.

En doğrusu. Bez işini abartmamak gerek. Bir tanıdık, bebek doğmadan paket paket almış. Alerji olmuş çocuk. Kullanamamışlar.

Kardeşim de sleepy ile başladı, kısa sürede baby turkoya döndü. Türk malı, Organik pamuklu falan diyordu. Marketlerde bulunması biraz zor ama hep netten alıyor zaten. Toplu sipariş ile :KK51:

Çok teşekkür ederim ☺️ çok şükür yok tansiyon ve ödem inşallah böyle devam eder 🙏🏻🙏🏻

Slepy de çok tavsiye ediliyo şimdilik bı paket alıp bakmak lazım bebiş hangisini seçerse ondan devam sanırım :emir_bebek:
Ben kızım da sleepy kullandım başka bez ona hiç iyi gelmedi hep bir pişik durumu oldu bezi bırakana kadar slepye devam ettik ama bu bebişim de daha almadım belki yine bir paket sleepy alırım denerim olmazsa başka markaya geçerim molfix ve baby turco da çok iyi ama bebeğin vücüdüna göre değişiyor bu durum stoklamak istemem bez konusun da emin olmadan

Gözün aydın 😍 fotojenik bi oğlan. Çok rastlanılmaz :KK51: kızlar ne kadar nazlı bak :KK48:

Babasına benzesin ya 😊 sen beğenmiş evlenmişsin. Bence gayet yerinde bi özellik :KK28: bizimkinin de yüzü açık ama kimseye benzetemedim ben:anne:

Bu arada çok erken ama deterjan alan var mı? İçimde aldığım giysileri yıkamak gibi bi his var. :KK23: Kızımda Dalan roxy kullanıyordum.
Ablası çok güzel biraz ablasına da benzesin inşallah haha ♡
Canım incia, siveno temiz içerikli bunları kullandım ama doğduğundan beri en çok sevdiğim green clean baby hem temiz icerikli hem kokusu temizliği çok hoşuma gidiyor. Kıyafette kuruyunca bebeği rahatsız edecek koku kalmıyor tabi

Çok şükür canımcımm gözün aydın 😍 bizim çocuk elini çenesinin altına koymuş düşünür pozisyondaydı. Eşim de hep öyle durur 😀 o yüzden eşime benzettik 😀 ama burnu bana benziyor gibi. İnş bana benzer normalde de 😂
Bizimki de babasinin uyurkenki halinin kopyasiydi valla resmen küçük baba :)
Hepimizinki inşallah 💙💙💙

Ayyy benzerleri de çıkar altta öneri olarak çok sevindim işinize yaramasına 💙💙💙

Amin hepimiz sağlıkla güzel gazsız uykular uyutalım inşallah Allah senden de razı olsun 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Ultrason görüntülerine göre ben kocamı doğuruyorum.
1 kere annesinden doğmuş, 2025 versiyonu da benden doğacak inşallah 🤣🤣🤣🤣
Haha heralde benimki de öyle olacak :)
Kızım 21+5 427 grmış 3300 doğdu, oğlum da 21+3te 437 grdı (dr ayni) ama dün detaylida 21+4 te perinatologun ultrasonunda 480gr dedi birkaç gün önde gözüküyor ama bu iyi bisey dedi doktor. Sanki aşağı yukarı böyle oluyorlar ♡

Günler sasmazsa aynı gün doguracagiz desene 😊
Aynen canım benim şaşmazsa öyle gözüküyor gerçekten şuan için 🥰sağlıkla gelsinler de minikler ❤️🤲
Kızlar bende 9 temmuz 🤗
🥰❤️ Sağlıkla gelsinler inşallah ya zaman yaklastikca heyecanlanıyorum çok fena 🥰❤️
Güzel haberlerle gel canım inşallah. Büyümüştür tabi annesi kocaman olmuştur o ya şimdi ❤️🥰😍 4 Nisan gelse de bende gitsem görmeye kizimi. Özledim ❤️ 🥰

Ahahahha 😄

21+2 de 400 civarı idi.

Çok sağol ladyim ❤️ amin inşallah. Sabahtan yetisemedik kahvaltı yaptır falan derken ama öğleden sonra götüreceğim evdeki ilaçlar ile olmayacak ateşi hafifletse de bacaklarım ağrıyor dedi bütün gece çok fayda etmedi yani. Bayram gelmeden götüreyim bari aile hekimine en azından bayrama kadar toparlar biraz inşallah ❤️ 🤲
Herkese merhaba. 2. Gebeliğim 21+2 haftadayız.
Aranızda vajina ağrısı yaşayan var mı? İlk gebeliğimde hiç yaşamamıştım.
Dibine kadar yaşıyorum canım. Vajina ağrısı, kasık ağrısı, acısı.. afedersiniz bu ara kabız da değilim ama bir de makat ağrısı eklendi hadi hayırlısı. Benim de ikinci gebelik 24+5teyiz.

Her bebeğe aynı bez iyi gelmiyor maalesef kardeşim sleepy kullandı çok memnun kaldı bi ara molfix denedi pişik yaptı. Başka arkadaşım da bir aydır primanın yaptığı pişikle uğraşıyor o yüzden sanırım çok stok yapmak iyi değil ben sleepy aldım eğer iyi gelirse ona göre devam edeceğim.
Kizlar deterjan konusunu soracaktım sizlere ama bı kaç yorum gelmiş fikir edinmiş oldum bez markası hakkında da fikirlerinizi istiyorum fazla stok yapma diyo cevremdekiler hangisine pişik yapıp yapmadığını bilemediğimizden sıkıntı oluyormuş ben şimdilik bı paket Molfix alsam mı diyorum küçük paketlerden

Back
X