2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben 2 hafta sonra tekrar gideceğim, ilaçlarımı kesmedi henüz. 2 hafta sonraki duruma göre bazılarını bıraktıracakmış. 15inde gene doktordayım nasipse.
Senin gibi rutine geçmeyi bekliyorum dört gözle :)

Canım merhaba tebrik ederim 22 Marttan sonra gitmeni öneririm gidince tahlillerin de yapılır 2li test için de gün ayarlarsın o zaman 7 haftalık oluyor bebeğin kalp atışı duyulur Allahın izniyle

Ben uyanıyorum canım yorgun olsamda illa 2 3 kere kalkıyorum birde az tuvaletim bile olsa afedersin cok beklemişim gibi kasiklarim sanki patlayacakmis gibi ağrıyor girip çıkıyorum geçiyor. Ama lavabo ihtiyacı olmasa bile yine de kalkıyorum anlamadım

Hadi gözün aydın.

Kızlar bir şey sorucam bebişlerin haftası son adet tarihine göre mi ayarlanıyor yani ordan mı hesap etmeliyiz

Ben bu diğer topikte Almanya da yaptıklarıni okumuştum canım. Demekki var bi bildikleri zatrn doktor dinletmese bile ordan görmüyor mu Ben mi yanlış biliyorum? Hadi hayirlisi olsun kuzum bu arada bi ultrason fotosu alırız

Teşekkür ederim gerçekten de öyle.İnsanın ilk gebeliği olunca tecrübesizlik acemilik bi yandan bi yandan klasik telaşlarda üstüne eklenince süreç çok daha uzun ve karmaşık gibi geliyor.Ama dediğiniz gibi bazen yazdıklarınızı duymak insanı rahatlatıyor.Çok şükür keseyi gördüm ilk resmimizi aldık bugün gerçekten çok başka heyecanlarmış .bir de kötü bir süpriz duydum miyom da varmış çok küçük bir tane ama doktorum çok üstünde durmadı .duyunca brz canım sıkılmıştı internetten brz bakınınca sonra doktor sıkıntısı yok deyince iyi ferahladım.İnşallah güzel güzel gebelikler sonunda hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı

Bebeğim bugün randevun vardı gittin mi? Güzel haberler ver, bekliyorum. A Ayya2023
Duyduk kalbinin sesini canımmmm hersey yolunda şimdilik ama yine bugün leke geldi tamda hastaneye giderken çok hafif bile olsa bu lekelenme düşük riskidir dedi doktor ve bi ilaç yazdı niye oldu bugün yine hic bilmiyorum

Duyduk kalbinin sesini canımmmm hersey yolunda şimdilik ama yine bugün leke geldi tamda hastaneye giderken çok hafif bile olsa bu lekelenme düşük riskidir dedi doktor ve bi ilaç yazdı niye oldu bugün yine hic bilmiyorum
Şükürler olsun, kaç kez bakıp çıktım yüreğim ağzımdaydı o kadar mutlu oldum ki, bir şey olmaz Allahın izniyle inşallah minnoşum, dr ne dediyse harfiyen uyman lazım. Kendine çok dikkat et.

Kızlar benim kasıklarıma sürekli sancı saplanıyor. Dün gece ağrısıyla uyandım düşünün. Doktora söylemiştim doğal yerleşene kadar olacak demişti ama endişeleniyorum.

Kızlar benim kasıklarıma sürekli sancı saplanıyor. Dün gece ağrısıyla uyandım düşünün. Doktora söylemiştim doğal yerleşene kadar olacak demişti ama endişeleniyorum.
Ben de aynı durumdayım, git gide şiddetleniyor, bacağıma vuruyor ağrısı artık.

Ben de aynı durumdayım, git gide şiddetleniyor, bacağıma vuruyor ağrısı artık.
dün gece resmen ikiye burkuldum. O kadar hızlı girdi çıktı ağrısı. İlk gebeliğim baya endişeleniyorum. Benim doktorum da ekstra rahat yani şimdi söylesem stres vs der geçer

Ben rahim filminde uyanıktım sancı cektim çünkü sağ tüpüm tıkalı çıktı diğerini zaten genel anetezi
Ben rahim filminde fazla acı çekmedim sanırım tüpler falan tıkalı olunca çok acı veriyor ya
Geçersin geçersin Allah'ın izniyle
Aynen bı bildikleri var ki dinletmiyor bende ustelemedim hiç evet gösterdi atıyor
Bu da fotimiz

Eklentiler

• IMG_20220304_161543.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 66
dün gece resmen ikiye burkuldum. O kadar hızlı girdi çıktı ağrısı. İlk gebeliğim baya endişeleniyorum. Benim doktorum da ekstra rahat yani şimdi söylesem stres vs der geçer
Ay aynı benim doktor, o kadar rahat o kadar pozitif, artık bir şey olduğunda yazmıyorum ne diyeceğini bildiğimden.
Ama program şey diyordu, kasılmalar kramplar artabilirmiş bu haftalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…