- 30 Aralık 2019
- 831
- 1.513
- 113
- 33
Kuzu senin kesinleşti mi artikSağlıkla gelsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu senin kesinleşti mi artikSağlıkla gelsin![]()
Ben 5.haftadan bu yana 17.haftamdayim bulantı ağzımda ki zehir tat koku hassasiyetiyle baş ettim dayanamadım gittim prilam bendeki aynı etkiyi göstermedi tabi herkeste farklı etki yapabilir ben hiç bişey yiyemiyorum ağır geçirdim kilo da vermiştim bayaSizin de aynı haftalarda mı başladı ? Benim ilk başlarda da hafif bulantım olmuştu doktorum verdi bulantı ilacı bu yenisi hangisiydi unuttum yeni prilam mıydı prizin di herhalde ağır geldi bana sinirlilik yaptı uyku yaptı bi de bebeğim var benim 1 yaşında emziriyorum kullanmadım sonra geçti zaten hafif bulantıydı o yüzden kullanmak istemiyorum
Bir kızınız vardı sanırım. İnşallah erkektir budoktor büyük ihtimal kız dedi ama ben erkek hissediyorum![]()
BenimkiBen sende baya erkek hissediyorum ya hiç ultrason fotosu var mı bakalım![]()
Ay hadi İnşallah. Bu yorumlar ile Su serptiniz herkese. Teşekkür ederimDökülür kuzum hiç sıkma canını kızımda linea nigra çizgisi olmustu kendiliğinden kayboldu doğumdan sonra hamilelikte olan her şey vücuttan gidiyor
Aaaa güzel isim hiç duymadım benBen Çağdaş olsun dedim eşim hemen tamam diyerek beni dumura uğrattıÖnüne bir isim de o koyucak. Siz ne düşünüyorsunuz?
![]()
Ömer ismini eşim istedi bende çok beğendim..seçtik isim resmen kurtuldum düşünmektenNe kararınız, ben hala düşünüyorum hiç kız ismi aklıma gelmiyorbirden erkek ismi düşünürken buluyorum kendimi
![]()
Hahshsh siz de mi doktordan çıkar çıkmaz karar verdinizCinsiyeti öğrenenler isime karar verdinizmi?bizde kesinleşti sanki
Aaaa güzel isim hiç duymadım benBenim istediğim bir isim yoktu aslında kız olsaydı vardı ama erkek için beğendiğim yoktu doktordan çıkarken malum kıza odaklanmıştı şaşırmış haldeydim ama beni gören lazım mutluluktan ağzım kulağımda
işte o zaman bana baktı dedi Ömer olucak ismi aaaaaaa dedim yok dur daha bakıcaz derken yok dedi hiçte bakmıcaz çok güzel isim bizde zaten ilk oğlumuza isim seçerken Ömer aralarında vardı tamam dedim olsun
![]()
Kuzu çok beğendim adıyla yaşasın inşallahCinsiyeti öğrenenler isime karar verdinizmi?bizde kesinleşti sanki
Aaaa güzel isim hiç duymadım benBenim istediğim bir isim yoktu aslında kız olsaydı vardı ama erkek için beğendiğim yoktu doktordan çıkarken malum kıza odaklanmıştı şaşırmış haldeydim ama beni gören lazım mutluluktan ağzım kulağımda
işte o zaman bana baktı dedi Ömer olucak ismi aaaaaaa dedim yok dur daha bakıcaz derken yok dedi hiçte bakmıcaz çok güzel isim bizde zaten ilk oğlumuza isim seçerken Ömer aralarında vardı tamam dedim olsun
![]()
İki isim nedense ikimizde sevmiyoruz hem ilk oğlumada bir isim koyduk artık böyle devamHahshsh siz de mi doktordan çıkar çıkmaz karar verdinizÖmer ismi harika ama bence yanına bir isim de düşünebilirsiniz, Ömer Yağız mesela çok uyumlu
![]()
Amin kuzum Amin bütün bebekler
Kuzu çok beğendim adıyla yaşasın inşallah![]()
Çok Güzel isim klasik ama şık hayırlı olsun hep mutlu sağlıklı yaşasınÖmer ismini eşim istedi bende çok beğendim..seçtik isim resmen kurtuldum düşünmektensenin cinsiyet ne zaman belli olucak ya
![]()
Amin kuzumÇok Güzel isim klasik ama şık hayırlı olsun hep mutlu sağlıklı yaşasın
Türk doktor buldumkız dedi
Kanamam da plesanta aşağıdayımış ondan oluyormuş ama 3,4 gündür kanamam yok inşallah daha gelmezTürk doktorları iyiki varlar her şeyimle ilgilendi artık ona gideceğim içim çooook rahatladı..
Sizin en başından beri ağırmış bende yoktu o kadar ilk gebelikte de bu aylarda bulantım geçmişti sizinde geçer belki ara da takip edin normalde 16 dan sonra geçiyor bulantıBen 5.haftadan bu yana 17.haftamdayim bulantı ağzımda ki zehir tat koku hassasiyetiyle baş ettim dayanamadım gittim prilam bendeki aynı etkiyi göstermedi tabi herkeste farklı etki yapabilir ben hiç bişey yiyemiyorum ağır geçirdim kilo da vermiştim baya
Yaa yerim seni tostos yan dönmüşBenimki16 haftayiz burada
Evet 2 erkek şimdi kız geliyor inşallah çok istiyordukAmin kuzumEvet klasik ben biraz öyle isimleri seviyorum ya ondan eşim söyleyince yok diyemedim
Senin adına çok sevindim ben bu doktorlardan çok çektim çok iyi doktor bulunca insan çok mutlu oluyor İn şa Allah birde yaşama kanama
Sende iki erkekmiydi unuttum ya
![]()