• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    44
Sizin de aynı haftalarda mı başladı ? Benim ilk başlarda da hafif bulantım olmuştu doktorum verdi bulantı ilacı bu yenisi hangisiydi unuttum yeni prilam mıydı prizin di herhalde ağır geldi bana sinirlilik yaptı uyku yaptı bi de bebeğim var benim 1 yaşında emziriyorum kullanmadım sonra geçti zaten hafif bulantıydı o yüzden kullanmak istemiyorum
Ben 5.haftadan bu yana 17.haftamdayim bulantı ağzımda ki zehir tat koku hassasiyetiyle baş ettim dayanamadım gittim prilam bendeki aynı etkiyi göstermedi tabi herkeste farklı etki yapabilir ben hiç bişey yiyemiyorum ağır geçirdim kilo da vermiştim baya

Kızlar iyi akşamlar,
bugün muayene gittim normalde bayram sonrasıydı. Rüyamda korkttum bebeğimi görmek istedim çok şükür iyiydi. 16. haftaya girdim. Ağrılarım için kalsiyum ilacı yazdı . Yarım saat yürüyüş yapabilirsin dedi. İçim rahatladı. Ben onun telaşındayken güzel kızım uyuyordu🥰

doktor büyük ihtimal kız dedi ama ben erkek hissediyorum :D
Bir kızınız vardı sanırım. İnşallah erkektir bu 🫶 Allah her iki evlat duygusunu da yaşatsın hepimize 🌹 benimde bir kızım var ikincinin cinsiyetini öğrenmedik daha, yarın randevum var bakalım doktor tahmin edecekmi

Cinsiyeti öğrenenler isime karar verdinizmi?bizde kesinleşti sanki🤭
Ben Çağdaş olsun dedim eşim hemen tamam diyerek beni dumura uğrattı 😆 Önüne bir isim de o koyucak. Siz ne düşünüyorsunuz?🤩
Aaaa güzel isim hiç duymadım ben🥰Benim istediğim bir isim yoktu aslında kız olsaydı vardı ama erkek için beğendiğim yoktu doktordan çıkarken malum kıza odaklanmıştı şaşırmış haldeydim ama beni gören lazım mutluluktan ağzım kulağımda😃 işte o zaman bana baktı dedi Ömer olucak ismi aaaaaaa dedim yok dur daha bakıcaz derken yok dedi hiçte bakmıcaz çok güzel isim bizde zaten ilk oğlumuza isim seçerken Ömer aralarında vardı tamam dedim olsun☺️🤲🏻

Aaaa güzel isim hiç duymadım ben🥰Benim istediğim bir isim yoktu aslında kız olsaydı vardı ama erkek için beğendiğim yoktu doktordan çıkarken malum kıza odaklanmıştı şaşırmış haldeydim ama beni gören lazım mutluluktan ağzım kulağımda😃 işte o zaman bana baktı dedi Ömer olucak ismi aaaaaaa dedim yok dur daha bakıcaz derken yok dedi hiçte bakmıcaz çok güzel isim bizde zaten ilk oğlumuza isim seçerken Ömer aralarında vardı tamam dedim olsun☺️🤲🏻
Hahshsh siz de mi doktordan çıkar çıkmaz karar verdiniz 😁 Ömer ismi harika ama bence yanına bir isim de düşünebilirsiniz, Ömer Yağız mesela çok uyumlu 🥰

Kuzu çok beğendim adıyla yaşasın inşallah 😍🙏

Ömer ismini eşim istedi bende çok beğendim..seçtik isim resmen kurtuldum düşünmekten😃senin cinsiyet ne zaman belli olucak ya🤭
Çok Güzel isim klasik ama şık hayırlı olsun hep mutlu sağlıklı yaşasın 🌹🌹
Türk doktor buldum 😍 kız dedi 😍😍👍🏻
Kanamam da plesanta aşağıdayımış ondan oluyormuş ama 3,4 gündür kanamam yok inşallah daha gelmez 🙏🙏 Türk doktorları iyiki varlar her şeyimle ilgilendi artık ona gideceğim içim çooook rahatladı..

Çok Güzel isim klasik ama şık hayırlı olsun hep mutlu sağlıklı yaşasın 🌹🌹
Türk doktor buldum 😍 kız dedi 😍😍👍🏻
Kanamam da plesanta aşağıdayımış ondan oluyormuş ama 3,4 gündür kanamam yok inşallah daha gelmez 🙏🙏 Türk doktorları iyiki varlar her şeyimle ilgilendi artık ona gideceğim içim çooook rahatladı..
Amin kuzum🤲🏻🌷Evet klasik ben biraz öyle isimleri seviyorum ya ondan eşim söyleyince yok diyemedim😃🤭Senin adına çok sevindim ben bu doktorlardan çok çektim çok iyi doktor bulunca insan çok mutlu oluyor İn şa Allah birde yaşama kanama🤲🏻Sende iki erkekmiydi unuttum ya🙈

Ben 5.haftadan bu yana 17.haftamdayim bulantı ağzımda ki zehir tat koku hassasiyetiyle baş ettim dayanamadım gittim prilam bendeki aynı etkiyi göstermedi tabi herkeste farklı etki yapabilir ben hiç bişey yiyemiyorum ağır geçirdim kilo da vermiştim baya
Sizin en başından beri ağırmış bende yoktu o kadar ilk gebelikte de bu aylarda bulantım geçmişti sizinde geçer belki ara da takip edin normalde 16 dan sonra geçiyor bulantı

beğendiğim kız isimlerini yazayım güzel hanımlara fikir olsun, yüsra nisa irem rana sude serra zeynep mihra hüma hüsna alya talia ve ahsen bu isimlerden kriterlerimize uyan sadece zeynep ve ahsen var şuanlık inşallah seçenekleri artırabilirim bir de anlamı iyi araştırmak gerekiyor ya bazıları ilk karşılaştığımız anlam olmadığından elemek zorunda kaldım mesela irem çok sevmiştim halbuki :( anlam çok önemli hepimiz evlatlarımıza iyi gelecek onlar için hayırlı olacak isimleri seçebiliriz inşallah

Amin kuzum🤲🏻🌷Evet klasik ben biraz öyle isimleri seviyorum ya ondan eşim söyleyince yok diyemedim😃🤭Senin adına çok sevindim ben bu doktorlardan çok çektim çok iyi doktor bulunca insan çok mutlu oluyor İn şa Allah birde yaşama kanama🤲🏻Sende iki erkekmiydi unuttum ya🙈
Evet 2 erkek şimdi kız geliyor inşallah çok istiyorduk 😍😍 senin diğeri de erkek miydi kız mıydı

Back
X