• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Merhabalar ben de Kasım annesi olarak grubun başlarında yazmıştım ama aniden çok fazla kanamalarım olunca umudumu kesmiştim, yazmaya takatim bile yoktu 2 hafta kabus gibiydi ama bebegim tutundu çok şükür 🥹 Hala lekelenmelerim ve ağrılarım oluyor ara ara ama grupta okuduğum kadarıyla çoğumuzun lekelenme, kanama ve ağrı sorunu varmış. Doktorlar normal dese de gerçekten Kasım anneleri olarak biraz telaşlıyız sanırım 😊 Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Topuzlu Topuzlu
Beni de ekleyebilir misiniz 🙏🏻 Çok teşekkür ederim 💜

Sat: 30 ocak
19 mart 6+6 da kalp atışı
Beklenen doğum tarihi: 6 Kasım
Allah size bağışlasın. İnsaAllah bizimkide tutunur. Dua edelim birbirimize

Vallahi oyle simdiden canimdan ote seviyorum gibi hissediyorum onu🙈 dogunca naparim diyorum sevincimden askimdan 🌸 yeter ki saglikli olsun hayirli evlat olsun guzel yetistirebilmek anne baba olarak bize kismet olsun ☺️
Ayyy sim çok pişmanım gaz yaptı🤣🤣 maden suyuna yapıştım şuan

Ahh ahhhh o kadar iyi anlıyorum ki seni. An geliyor insan hiçbir zaman anne olamayacağını düşünüyor. Ben duygularını çok bastıran bi insanım, ama patlama noktasına gelince hayatım tersine dönüyor. Bu gebeliğimden 1 ay önce birgün işten eve erken geldim bağıra bağıra ağladım, ben çok iyi anne olurdum bu acıyı hakedecek ne yaptım diye. Ama baksana simdi hamileyiz ve çok şükür yolunda ilerliyor hersey 😍🧿
Aslında yaşadığımız anksiyete krizleri kaybetme korkuları da çok normal. Temelinde neler yatıyor..
Şu 12 hafta bi geçse 🤪 ahahahhaahjajajahahah
Canım benim ya kıyamam bize ben de öyle hamile olduğumu öğrendiğim gün bir anda allahım nolur daha fazla yük yükleme sabrettim artık sabredemiyorum diye ağladım dualarımız kabul oldu çok şükür 😇

Canım benim ya kıyamam bize ben de öyle hamile olduğumu öğrendiğim gün bir anda allahım nolur daha fazla yük yükleme sabrettim artık sabredemiyorum diye ağladım dualarımız kabul oldu çok şükür 😇
Bundan sonrası sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum, doğurup tebrikleştiğimiz günleri görelim😍
Yetti üzüldüğümüz😁😁

Bir arkadaşım İngiltere hamile ilk doktora gittiğin de doktor kaç haftalık diye sormuş 🫠 yani o yüzden beklentimi yüksek tutmuyorum bende herşeye okeyim😁
İnternetten baktığım da 5-10 mm arasında oluyormuş bu haftalarda normal gözüküyor bence canım 🥰
Doktorun söylemesi gerekirken hastaya sorması 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
hâla hafif pembe kahve gibi yapışka yapı da akıntım var korkuyorum biraz ama ağrım falan yok şükür Progestan ağzıdan alıyorum günde iki tane inşallah bir an önce kesilir yoksa kan uyuşmazlığı iğnesi yicem belli ki 😣

Kızlar iyi gecelerrrrsss,
Benim de hafif adet sancılarım hala bitmedi, yumurtalık sancısı mı rahim ağrısı mı desem bilmiyorum ama hafif ağrılarım var, cuma günü kontrolüm var. Benim gibi olan var mıdır acebeee??🥹🥹🥹

Kizlar burda hamileligimin 7. Haftasindayim falan yaziyor ama benim bebe dun ultrasonda 6 haftalik cikti. Baska yerlere sat yazinca da 6 haftalik gorunuyor hep niye ki

Merhaba arkadaşlar🥰 Cuma günü yaptırdığım beta sonucu 396 idi, pazartesi günü tekrar yaptırdım ve <1000 çıktı. İlk gebeliğim 2 ay önce kimyasal gebelik sonucu düşüktü. O zaman betam 164 ardından 84 oldu. İlk kez bu kadar yüksek beta gördüm. İnşallah devamı da sağlıkla gelir.. Kesem henüz görünmedi alttan muayene yapmadılar çünkü. Bayramdan sonraya randevu verdiler hem keseyi gör hem kalbi duy dediler. Zaman geçmek bilmiyor inşallah güzel ilerler♥️
Karnım şimdiden 2 aylık gibi belki de 43 kilo olduğum için hemen karnım çıkmıştır bilemiyorum 😂♥️

Kızlar sizden bir ricam var yarın kadir gecesi bu sebepten bana ismen dua etmenizi istiyorum. İsmim Ayşegül içinde bulunduğum bu belirsiz hallerden Allah'a sığınıyorum. İmtihanımın kolaylaşması ve hakkımda hayırlı ise bu bebeği istiyorum sağlıkla gelsin.Bu grup üyelerinin ne muradı var ise Rabbim tez evvelden versin. Amin.. Tabii bu duamı yarın gecede sizlere özel tekrardan ve daha fazlasıyla edeceğim insaAllah. Şimdiden Hayırlı Kandiller Güzel İnsanlar.🌹

kızlar sahurda aşırı şekilde midem şişiyor normalde oruç tutabiliyordum şimdi resmen yemekte yiyemediğim için tutamıyorum böyle bi durum yaşayan var mı

Ve aşırı derecede halsizlik başladı normalde çok hiperaktif biriyimdir elim kolum hiçbir yerm kalkmıyor resmen enerjim sömürülüyor gibi bebiş daha doğmadan yoruyor 🥲

Kızlar 6+1. Sabah peçeteye silmemle kırmızı bir leke geldi. Hiç gelmemişti. Korktum az yerleşme kanaması önce olmaz mıydı bu ne şimdi. İnşallah artmaz.

Ve aşırı derecede halsizlik başladı normalde çok hiperaktif biriyimdir elim kolum hiçbir yerm kalkmıyor resmen enerjim sömürülüyor gibi bebiş daha doğmadan yoruyor 🥲
Ben hep halsizim. Evde gündelik işleri yapmak bile işkence şuan. Bulaşık makinesi boşaltıp yarım saat yatıyorum. Sonra kalkıp kirli bulaşıkları yerleştiriyorum. Tekrar yatıyorum. Sonra hadi yaparsın diyorum kendimi motive etmeye çalışıp çamaşır katılıyorum. Öyle büyük detaylı iş zaten yapamıyorum. Hem çabuk yoruluyorum hem de belim çok ağrıyor .Bütün gün böyle yata kalka geçiyor 🥴

Back
X