- 13 Kasım 2020
- 2.844
- 4.290
- 83
Hafta ilerledikce Belirtiler artıyor tabi bakalım benimde bir perşembe gelse muane içinCanım Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah
Ben genelde uyanınca soyunup yeniden yatıyorumbi de tuvalete gitme sıklığı da arttı iyice tabi onlar da rahatsız ediyor olabilir.
Selamlarr 10 sayfa konuşulmuş okuyamadım hepsinibende doktora gittim bugün herşey yolunda bebiş çok iyi 7+3 haftalık dedi kalp dinletmedi 12. Haftadan önce dinletmiyorum ben hastalara kalbi dedi radyolog arkadaşı demiş kalp atışını duymak için doppler ultrason çalıştırılıyor o da yaydığı işin bebeklere zarar veriyor daha sonra ee bu bebeğin kalp atışını duymuştuk daha sonraki haftalarda neden kalbi duruyor derdik dedi. Ben 5 yıldır dinletmiyorum ve erken bebek ölümlerinin kalp atışlarının ciddi oranda azaldığını gördüm dedi çoğu kadın doğum doktoru bilmiyor bunu dinletiyor çünkü bize ultrasonun bu etkileri anlatilmiyor bende duyduğumda yoktur öyle birşey dedim ve araştırdım dogruymus dedi. Hatta bazı hastalarım sikayet ediyor beni o kadar para veriyoruz kalp dinletmiyor diye ama ben dinletmiyorum gözle görüyoruz zaten sağlıklı olup olmadığını anlıyoruz 12. Haftada dinletirim dedi bende ustelemedim sonuçta adam kötülüğümüzü istemez öyle yani büyümüşüz bayaa kalbi de pıt pıt atiyor
Sağlıklı olduğunu gördüm ya kalbinin attığını da izledim zararliysa gerek yok Allah korusun geri donulemeyen sıkıntılar olmasın da sabrederim artık napcaz analıkAy çatlarım ben 12. Haftayı ya :) ben 10 gün zor durdum ya. O kalp atışını duymadan da rahat edemem ya :)
Ben de sırf bu nedenle dinlemek istemedim istemiycem. 10 ya da 12 haftadan sonraya belki. Doktor kalp atışını görüyor o yeterli. Bebeğimiz minicik. O ses dalgaları damarlarına zarar verebilirmis. Daha önce tüp bebek doktorum 2 sn. Kadar dinletip bırakmıştı. Şimdi gebe takipte hiç istemedimSelamlarr 10 sayfa konuşulmuş okuyamadım hepsinibende doktora gittim bugün herşey yolunda bebiş çok iyi 7+3 haftalık dedi kalp dinletmedi 12. Haftadan önce dinletmiyorum ben hastalara kalbi dedi radyolog arkadaşı demiş kalp atışını duymak için doppler ultrason çalıştırılıyor o da yaydığı işin bebeklere zarar veriyor daha sonra ee bu bebeğin kalp atışını duymuştuk daha sonraki haftalarda neden kalbi duruyor derdik dedi. Ben 5 yıldır dinletmiyorum ve erken bebek ölümlerinin kalp atışlarının ciddi oranda azaldığını gördüm dedi çoğu kadın doğum doktoru bilmiyor bunu dinletiyor çünkü bize ultrasonun bu etkileri anlatilmiyor bende duyduğumda yoktur öyle birşey dedim ve araştırdım dogruymus dedi. Hatta bazı hastalarım sikayet ediyor beni o kadar para veriyoruz kalp dinletmiyor diye ama ben dinletmiyorum gözle görüyoruz zaten sağlıklı olup olmadığını anlıyoruz 12. Haftada dinletirim dedi bende ustelemedim sonuçta adam kötülüğümüzü istemez öyle yani büyümüşüz bayaa kalbi de pıt pıt atiyor
:)) Bende pazartesi gideceğim bakalim. Rahatlarım herhalde :)Sağlıklı olduğunu gördüm ya kalbinin attığını da izledim zararliysa gerek yok Allah korusun geri donulemeyen sıkıntılar olmasın da sabrederim artık napcaz analık
Aynen cogu bebeği bu yuzden kaybediyoruz dedi o yüzden dinletmiyorum ve ciddi oranda bebek ölümlerinin önüne geçtik dedi bende ustelemedim 12. Haftada duyarız dedim zaten dediğin gibi sağlıklı olup olmadığına bakıyor ve herşey yolunda 1 ay sonra gel dedi bana daBen de sırf bu nedenle dinlemek istemedim istemiycem. 10 ya da 12 haftadan sonraya belki. Doktor kalp atışını görüyor o yeterli. Bebeğimiz minicik. O ses dalgaları damarlarına zarar verebilirmis. Daha önce tüp bebek doktorum 2 sn. Kadar dinletip bırakmıştı. Şimdi gebe takipte hiç istemedim
Dinletirse rahatlarsın dinletmezse de paniğe gerek yok zaten görüyorsun ekranda minicik kalbin nasıl attığını:)) Bende pazartesi gideceğim bakalim. Rahatlarım herhalde :)
Maşallah suphanallah cericim.Selamlarr 10 sayfa konuşulmuş okuyamadım hepsinibende doktora gittim bugün herşey yolunda bebiş çok iyi 7+3 haftalık dedi kalp dinletmedi 12. Haftadan önce dinletmiyorum ben hastalara kalbi dedi radyolog arkadaşı demiş kalp atışını duymak için doppler ultrason çalıştırılıyor o da yaydığı işin bebeklere zarar veriyor daha sonra ee bu bebeğin kalp atışını duymuştuk daha sonraki haftalarda neden kalbi duruyor derdik dedi. Ben 5 yıldır dinletmiyorum ve erken bebek ölümlerinin kalp atışlarının ciddi oranda azaldığını gördüm dedi çoğu kadın doğum doktoru bilmiyor bunu dinletiyor çünkü bize ultrasonun bu etkileri anlatilmiyor bende duyduğumda yoktur öyle birşey dedim ve araştırdım dogruymus dedi. Hatta bazı hastalarım sikayet ediyor beni o kadar para veriyoruz kalp dinletmiyor diye ama ben dinletmiyorum gözle görüyoruz zaten sağlıklı olup olmadığını anlıyoruz 12. Haftada dinletirim dedi bende ustelemedim sonuçta adam kötülüğümüzü istemez öyle yani büyümüşüz bayaa kalbi de pıt pıt atiyor
Canım gözün Aydın :) ben de sürekli kanamalarla gidince 2 sn dinletip bırakıyor bak atıyor diyorSelamlarr 10 sayfa konuşulmuş okuyamadım hepsinibende doktora gittim bugün herşey yolunda bebiş çok iyi 7+3 haftalık dedi kalp dinletmedi 12. Haftadan önce dinletmiyorum ben hastalara kalbi dedi radyolog arkadaşı demiş kalp atışını duymak için doppler ultrason çalıştırılıyor o da yaydığı işin bebeklere zarar veriyor daha sonra ee bu bebeğin kalp atışını duymuştuk daha sonraki haftalarda neden kalbi duruyor derdik dedi. Ben 5 yıldır dinletmiyorum ve erken bebek ölümlerinin kalp atışlarının ciddi oranda azaldığını gördüm dedi çoğu kadın doğum doktoru bilmiyor bunu dinletiyor çünkü bize ultrasonun bu etkileri anlatilmiyor bende duyduğumda yoktur öyle birşey dedim ve araştırdım dogruymus dedi. Hatta bazı hastalarım sikayet ediyor beni o kadar para veriyoruz kalp dinletmiyor diye ama ben dinletmiyorum gözle görüyoruz zaten sağlıklı olup olmadığını anlıyoruz 12. Haftada dinletirim dedi bende ustelemedim sonuçta adam kötülüğümüzü istemez öyle yani büyümüşüz bayaa kalbi de pıt pıt atiyor
Oh oh maşallah güzel haberler geliyor bir birHayırlı cumalar hepinize biz bugün kalp atışını duyduk bebeğimizin çok şükür, şu riskli haftalarda geçince derin bi oh çekcez hep birlikte
Bu mübarek günde en büyük duam kanaması olan arkadaşlarımın kanaması bi an önce dursun, hepimiz huzurlu, mutlu gebelikler yaşayıp vaktinde sağlıkla alalım kucaklarımıza
Bu arada bir ay sonra çağırdı doktorum her şey çok iyi dedi başka bir şey söylemedi. O mu çok rahat ben mi pimpirikliyim bilemedim nasıl geçecek
Kabızlık olduğunda oluyor benzer bir ağrı bende. Zorlanınca sızlıyorum komple :/ öyle bir şey mi canım ?Merhaba kızlar bende dokuzuncu haftadauim bugün biraz genital ağrım var bu haftalarda ağrısı olan var mı
Vallahi bilmiyorum ki canım acaba diyorum enfeksiyon mu oldu yineKabızlık olduğunda oluyor benzer bir ağrı bende. Zorlanınca sızlıyorum komple :/ öyle bir şey mi canım ?
Boyutu cok küçük canim o yuzden kafaya taktim. 13mm olmasi gerekiyor uygulamaya göre benimki 6 hatta 5.3mm. Bayagi minnak kalmis. Gününe takilmadim aslinda boyu neredeyse 5 haftalikCanım sen niye üzülüyorsun 1 2 gün hiç birşey değil benim 7+4ken 6+4 cıktı yine bişey demedi doktor
Aylık periyodlarina denk geliyor mu zamanlaması canımKızlar doktor muayenesine gidiyorum evden çıkmadan yine kahverengi akıntım başladı 3 4 hafta öncede olmuştu neden yine geldi acaba
Geçen ay öyle denk geldi yerleşme lekesididir dedim şimdi yine oldu adet tarihinin öncesi şuan yani onada denk gelmediAylık periyodlarina denk geliyor mu zamanlaması canım
Hiç üzülme bir haftada iki katına çıkıyor neredeyse 6. Haftalardan sonra. Benim öyle oldu bir haftada 7 mm den 15 mme . Bebeğin şimdi değil 2. 3. Trimesterde önemli diye biliyorum büyüklüğü gelişimi. Şimdi önemli olan onlar için kaliteli zemin hazırlamak. Yeme içmemiz hareketleriniz uykumuz. Çok stresli zamanlar evet ama rahatlamayı öğrenmemiz lazım.Boyutu cok küçük canim o yuzden kafaya taktim. 13mm olmasi gerekiyor uygulamaya göre benimki 6 hatta 5.3mm. Bayagi minnak kalmis. Gününe takilmadim aslinda boyu neredeyse 5 haftalik(
Teşekkür ederimmMaşallah suphanallah cericim.Gözün aydın olsun inşallah.
Teşekkür ederim canimmCanım gözün Aydın :) ben de sürekli kanamalarla gidince 2 sn dinletip bırakıyor bak atıyor diyor
güzel haberler pamuk gibi yapıyor beni maşallah
Oh oh maşallah güzel haberler geliyor bir bir
Amin güzellik amin rabbim hepimize sağlıklı ve kolay gebelikler nasip etsin inşallah
Güzel düşünelim güzel olsun çiçek gibi geçsin günlerimiz
Kabızlık olduğunda oluyor benzer bir ağrı bende. Zorlanınca sızlıyorum komple :/ öyle bir şey mi canım ?
Ben geçen hafta gittiğimde 6 haftalikti 3mm diBoyutu cok küçük canim o yuzden kafaya taktim. 13mm olmasi gerekiyor uygulamaya göre benimki 6 hatta 5.3mm. Bayagi minnak kalmis. Gününe takilmadim aslinda boyu neredeyse 5 haftalik(
Şimdi görülmesi imkansız vajinal muayenede 4 haftalarda karından muayenede 5 haftalarda gözüküyor senin şuan 2-3 haftalık falan çok küçük dahaKızlar adetime 4 gün var değer 52 sizce kese ne zaman görülür şimdi görülür mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?