• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Ayy sus sus benim de öyle müneccim gibi gördüğüm bazı rüyalar çıkar özellikle olumsuz olanlar. Ama hayır şuan hamileyiz ve herseyin sorumlusu hormonlar. Bak mesela dün gece burda herkes ışınlanmak istediği zamanı söyledi. Birimiz doğum anına gitmek istedi birimiz bebeği eve getirdiği ana gitmek istedi. Ben rüyamda doğurup eve getirdim. Hep bilinçaltımız yapıyor bunları ve de hormonlar. Hamile kadının sezgisi olmaz iptal iptal iptal
Bilincaltim benim çöplük malesef ya, yillarin infertilite mucadelesi birikti icimde muhtemelen🤣 bugun esimi duydum toplantida konusuyordu, esim hamile bebek bekliyoruz da kontrole goturucem persembeye ertelesek uygun olur mu diyordu. Ben bir duygulan agla🤣🤣 hic baska birine soylerken duymamistim cok icerledim hala kabul etmek saka gibi geliyor. Ansizin evde ay ben hamileyim diye ciglik atmak istiyorum bazen 😁😁

Az önce çig köfte aşerdim sipariş verdim az bişey yedim (etsiz)
Çok mutluyum şuan 😀
Oh yarasin bak ayranla olsa simdi ne gomerim 🤣🤣 tuzlu tuzlu. Ya beni ondan korkuttular yiyemedim hep cekiyor canim bol nar eksili 😅😅

Topuzlu Topuzlu sayfanın başındaki listeye herkes eklendi mi? Haftası yakın olanlar birbirini ordan bulabilirler kolaylıkla aslında herkesin listeye eklenmesi için bir hatırlatma mı yapsak acaba nasıl yapabiliriz 😊 grup yavaş yavaş tamamlanıyor son gelenler artık sanırım dimi
Ben listeye eklenmek isterim ama benim sonuçlar değişik ilerliyor kesinlesince bende o listede olmak isterim🥰

Bilincaltim benim çöplük malesef ya, yillarin infertilite mucadelesi birikti icimde muhtemelen🤣 bugun esimi duydum toplantida konusuyordu, esim hamile bebek bekliyoruz da kontrole goturucem persembeye ertelesek uygun olur mu diyordu. Ben bir duygulan agla🤣🤣 hic baska birine soylerken duymamistim cok icerledim hala kabul etmek saka gibi geliyor. Ansizin evde ay ben hamileyim diye ciglik atmak istiyorum bazen 😁😁
Ahh ahhhh o kadar iyi anlıyorum ki seni. An geliyor insan hiçbir zaman anne olamayacağını düşünüyor. Ben duygularını çok bastıran bi insanım, ama patlama noktasına gelince hayatım tersine dönüyor. Bu gebeliğimden 1 ay önce birgün işten eve erken geldim bağıra bağıra ağladım, ben çok iyi anne olurdum bu acıyı hakedecek ne yaptım diye. Ama baksana simdi hamileyiz ve çok şükür yolunda ilerliyor hersey 😍🧿
Aslında yaşadığımız anksiyete krizleri kaybetme korkuları da çok normal. Temelinde neler yatıyor..
Şu 12 hafta bi geçse 🤪 ahahahhaahjajajahahah

Ahh ahhhh o kadar iyi anlıyorum ki seni. An geliyor insan hiçbir zaman anne olamayacağını düşünüyor. Ben duygularını çok bastıran bi insanım, ama patlama noktasına gelince hayatım tersine dönüyor. Bu gebeliğimden 1 ay önce birgün işten eve erken geldim bağıra bağıra ağladım, ben çok iyi anne olurdum bu acıyı hakedecek ne yaptım diye. Ama baksana simdi hamileyiz ve çok şükür yolunda ilerliyor hersey 😍🧿
Aslında yaşadığımız anksiyete krizleri kaybetme korkuları da çok normal. Temelinde neler yatıyor..
Vallahi aynen oyle, ben annem doktorum esim kim bana sakin ol artik diyorsa bir durun ben neler cektim diyorum🤣🤣 yani ben nasil denedigi ay gebe kalabilen bir kadini tam olarak anlayamazsam, onlar da bizi anlayamaz 🥹 ay zaten kimse de anlamasin bizi allah kimseyi bununla sinamasin allahtan en buyuk duamdir🙏🏼

Çok güzel anne olursun ve olacaksın🫶🏻

Hiç kız çocuğu hayal etmemiştim🥰 Erkek çocuklarına bayılıyorum ama kızım da olsa oğlum da olsa eşit sevinirim. Şu cinsiyet öğrendiğimiz zamanlara ışınlanalım ya kendiminkini geçtim sizinkileri de merak ediyorum artık😂♥️
Evet evlat evlattır sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil 🥰 valla bende merak ediyorum herkesi çok heyecanlı 🙈😍

Vallahi aynen oyle, ben annem doktorum esim kim bana sakin ol artik diyorsa bir durun ben neler cektim diyorum🤣🤣 yani ben nasil denedigi ay gebe kalabilen bir kadini tam olarak anlayamazsam, onlar da bizi anlayamaz 🥹 ay zaten kimse de anlamasin bizi allah kimseyi bununla sinamasin allahtan en buyuk duamdir🙏🏼
Aminnn Allah evlat isteyip düzgün yetiştirebilecek hiçkimseye bunu yaşatmasın çok zor. 🙏

Ahyy senin yerinde olsam ben de ikinciyi erkek isterdim ya ikisini de tatmak cok guzel olsa gerek🩷🤗 bunlari bir saglikla doguralim bir embriyom daha var dondurulmus halde, bakarsin onu da bir cesaret denerim ileride🙈
Ya inşallah canım en en önemlisi sağlıklı olmaları işin şakası tabi ki.🥰 canından can olucak kızı erkeği farketmez nasip olur inşallah canım 🙏🙏🥰🥰

Ya inşallah canım en en önemlisi sağlıklı olmaları işin şakası tabi ki.🥰 canından can olucak kızı erkeği farketmez nasip olur inşallah canım 🙏🙏🥰🥰
Vallahi oyle simdiden canimdan ote seviyorum gibi hissediyorum onu🙈 dogunca naparim diyorum sevincimden askimdan 🌸 yeter ki saglikli olsun hayirli evlat olsun guzel yetistirebilmek anne baba olarak bize kismet olsun ☺️

Back
X