• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah🙏🏻
Ben genelde uyanınca soyunup yeniden yatıyorum 😅 bi de tuvalete gitme sıklığı da arttı iyice tabi onlar da rahatsız ediyor olabilir.
Hafta ilerledikce Belirtiler artıyor tabi bakalım benimde bir perşembe gelse muane için

Selamlarr 10 sayfa konuşulmuş okuyamadım hepsini 😂 bende doktora gittim bugün herşey yolunda bebiş çok iyi 7+3 haftalık dedi kalp dinletmedi 12. Haftadan önce dinletmiyorum ben hastalara kalbi dedi radyolog arkadaşı demiş kalp atışını duymak için doppler ultrason çalıştırılıyor o da yaydığı işin bebeklere zarar veriyor daha sonra ee bu bebeğin kalp atışını duymuştuk daha sonraki haftalarda neden kalbi duruyor derdik dedi. Ben 5 yıldır dinletmiyorum ve erken bebek ölümlerinin kalp atışlarının ciddi oranda azaldığını gördüm dedi çoğu kadın doğum doktoru bilmiyor bunu dinletiyor çünkü bize ultrasonun bu etkileri anlatilmiyor bende duyduğumda yoktur öyle birşey dedim ve araştırdım dogruymus dedi. Hatta bazı hastalarım sikayet ediyor beni o kadar para veriyoruz kalp dinletmiyor diye ama ben dinletmiyorum gözle görüyoruz zaten sağlıklı olup olmadığını anlıyoruz 12. Haftada dinletirim dedi bende ustelemedim sonuçta adam kötülüğümüzü istemez 🥰 öyle yani büyümüşüz bayaa kalbi de pıt pıt atiyor😍😍

Kızlar bu aralar yazamadım:) nasıl durumlar , keyifler nasıl. Ne kadar oldu şimdi haftanız benim 7+2 inşallah 7+5 te kalp atışını duyacağım :) Hala benim gibi duymayan daha var mı

Selamlarr 10 sayfa konuşulmuş okuyamadım hepsini 😂 bende doktora gittim bugün herşey yolunda bebiş çok iyi 7+3 haftalık dedi kalp dinletmedi 12. Haftadan önce dinletmiyorum ben hastalara kalbi dedi radyolog arkadaşı demiş kalp atışını duymak için doppler ultrason çalıştırılıyor o da yaydığı işin bebeklere zarar veriyor daha sonra ee bu bebeğin kalp atışını duymuştuk daha sonraki haftalarda neden kalbi duruyor derdik dedi. Ben 5 yıldır dinletmiyorum ve erken bebek ölümlerinin kalp atışlarının ciddi oranda azaldığını gördüm dedi çoğu kadın doğum doktoru bilmiyor bunu dinletiyor çünkü bize ultrasonun bu etkileri anlatilmiyor bende duyduğumda yoktur öyle birşey dedim ve araştırdım dogruymus dedi. Hatta bazı hastalarım sikayet ediyor beni o kadar para veriyoruz kalp dinletmiyor diye ama ben dinletmiyorum gözle görüyoruz zaten sağlıklı olup olmadığını anlıyoruz 12. Haftada dinletirim dedi bende ustelemedim sonuçta adam kötülüğümüzü istemez 🥰 öyle yani büyümüşüz bayaa kalbi de pıt pıt atiyor😍😍

Ay çatlarım ben 12. Haftayı ya :) ben 10 gün zor durdum ya. O kalp atışını duymadan da rahat edemem ya :)

Hayırlı cumalar hepinize biz bugün kalp atışını duyduk bebeğimizin çok şükür, şu riskli haftalarda geçince derin bi oh çekcez hep birlikte😂
Bu mübarek günde en büyük duam kanaması olan arkadaşlarımın kanaması bi an önce dursun, hepimiz huzurlu, mutlu gebelikler yaşayıp vaktinde sağlıkla alalım kucaklarımıza 🙏🏻🙏🏻
Bu arada bir ay sonra çağırdı doktorum her şey çok iyi dedi başka bir şey söylemedi. O mu çok rahat ben mi pimpirikliyim bilemedim nasıl geçecek😅

Ay çatlarım ben 12. Haftayı ya :) ben 10 gün zor durdum ya. O kalp atışını duymadan da rahat edemem ya :)
Sağlıklı olduğunu gördüm ya kalbinin attığını da izledim zararliysa gerek yok Allah korusun geri donulemeyen sıkıntılar olmasın da sabrederim artık napcaz analık 😂😂🥰

Ben de sırf bu nedenle dinlemek istemedim istemiycem. 10 ya da 12 haftadan sonraya belki. Doktor kalp atışını görüyor o yeterli. Bebeğimiz minicik. O ses dalgaları damarlarına zarar verebilirmis. Daha önce tüp bebek doktorum 2 sn. Kadar dinletip bırakmıştı. Şimdi gebe takipte hiç istemedim

Sağlıklı olduğunu gördüm ya kalbinin attığını da izledim zararliysa gerek yok Allah korusun geri donulemeyen sıkıntılar olmasın da sabrederim artık napcaz analık 😂😂🥰
:)) Bende pazartesi gideceğim bakalim. Rahatlarım herhalde :)

Ben de sırf bu nedenle dinlemek istemedim istemiycem. 10 ya da 12 haftadan sonraya belki. Doktor kalp atışını görüyor o yeterli. Bebeğimiz minicik. O ses dalgaları damarlarına zarar verebilirmis. Daha önce tüp bebek doktorum 2 sn. Kadar dinletip bırakmıştı. Şimdi gebe takipte hiç istemedim
Aynen cogu bebeği bu yuzden kaybediyoruz dedi o yüzden dinletmiyorum ve ciddi oranda bebek ölümlerinin önüne geçtik dedi bende ustelemedim 12. Haftada duyarız dedim zaten dediğin gibi sağlıklı olup olmadığına bakıyor ve herşey yolunda 1 ay sonra gel dedi bana da
:)) Bende pazartesi gideceğim bakalim. Rahatlarım herhalde :)
Dinletirse rahatlarsın dinletmezse de paniğe gerek yok zaten görüyorsun ekranda minicik kalbin nasıl attığını 🥲🥲

Merhaba kızlar bende dokuzuncu haftadauim bugün biraz genital ağrım var bu haftalarda ağrısı olan var mı

Maşallah suphanallah cericim. :nazar: :KK200: Gözün aydın olsun inşallah.

Canım gözün Aydın :) ben de sürekli kanamalarla gidince 2 sn dinletip bırakıyor bak atıyor diyor 😂
güzel haberler pamuk gibi yapıyor beni maşallah 🧿
Hayırlı cumalar hepinize biz bugün kalp atışını duyduk bebeğimizin çok şükür, şu riskli haftalarda geçince derin bi oh çekcez hep birlikte😂
Bu mübarek günde en büyük duam kanaması olan arkadaşlarımın kanaması bi an önce dursun, hepimiz huzurlu, mutlu gebelikler yaşayıp vaktinde sağlıkla alalım kucaklarımıza 🙏🏻🙏🏻
Bu arada bir ay sonra çağırdı doktorum her şey çok iyi dedi başka bir şey söylemedi. O mu çok rahat ben mi pimpirikliyim bilemedim nasıl geçecek😅
Oh oh maşallah güzel haberler geliyor bir bir 🌸
Amin güzellik amin rabbim hepimize sağlıklı ve kolay gebelikler nasip etsin inşallah
Güzel düşünelim güzel olsun çiçek gibi geçsin günlerimiz 💖
Merhaba kızlar bende dokuzuncu haftadauim bugün biraz genital ağrım var bu haftalarda ağrısı olan var mı
Kabızlık olduğunda oluyor benzer bir ağrı bende. Zorlanınca sızlıyorum komple :/ öyle bir şey mi canım ?

Kızlar doktor muayenesine gidiyorum evden çıkmadan yine kahverengi akıntım başladı 3 4 hafta öncede olmuştu neden yine geldi acaba 😥

Canım sen niye üzülüyorsun 1 2 gün hiç birşey değil benim 7+4ken 6+4 cıktı yine bişey demedi doktor
Boyutu cok küçük canim o yuzden kafaya taktim. 13mm olmasi gerekiyor uygulamaya göre benimki 6 hatta 5.3mm. Bayagi minnak kalmis. Gününe takilmadim aslinda boyu neredeyse 5 haftalik :((

Boyutu cok küçük canim o yuzden kafaya taktim. 13mm olmasi gerekiyor uygulamaya göre benimki 6 hatta 5.3mm. Bayagi minnak kalmis. Gününe takilmadim aslinda boyu neredeyse 5 haftalik :KK43:(
Hiç üzülme bir haftada iki katına çıkıyor neredeyse 6. Haftalardan sonra. Benim öyle oldu bir haftada 7 mm den 15 mme . Bebeğin şimdi değil 2. 3. Trimesterde önemli diye biliyorum büyüklüğü gelişimi. Şimdi önemli olan onlar için kaliteli zemin hazırlamak. Yeme içmemiz hareketleriniz uykumuz. Çok stresli zamanlar evet ama rahatlamayı öğrenmemiz lazım.

Maşallah suphanallah cericim. :nazar: :KK200: Gözün aydın olsun inşallah.
Teşekkür ederimm🥰🥰 sen naptın yazdiysan okuyamadım mesajlari
Canım gözün Aydın :) ben de sürekli kanamalarla gidince 2 sn dinletip bırakıyor bak atıyor diyor 😂
güzel haberler pamuk gibi yapıyor beni maşallah 🧿

Oh oh maşallah güzel haberler geliyor bir bir 🌸
Amin güzellik amin rabbim hepimize sağlıklı ve kolay gebelikler nasip etsin inşallah
Güzel düşünelim güzel olsun çiçek gibi geçsin günlerimiz 💖

Kabızlık olduğunda oluyor benzer bir ağrı bende. Zorlanınca sızlıyorum komple :/ öyle bir şey mi canım ?
Teşekkür ederim canimm🥰 seninki içini rahatlatmak için açıyor sanırım benimki biraz keyif için oluyor o yüzden sanırım 😂
Boyutu cok küçük canim o yuzden kafaya taktim. 13mm olmasi gerekiyor uygulamaya göre benimki 6 hatta 5.3mm. Bayagi minnak kalmis. Gününe takilmadim aslinda boyu neredeyse 5 haftalik :KK43:(
Ben geçen hafta gittiğimde 6 haftalikti 3mm di
Küçük olsa doktor der zaten küçük bir sıkıntı var vs diye bana herşey yolunda dediği için takilmadim bugün gittim 7+3 TE 12 mm olmuş kafana takma o kadar
Kızlar adetime 4 gün var değer 52 sizce kese ne zaman görülür şimdi görülür mü
Şimdi görülmesi imkansız vajinal muayenede 4 haftalarda karından muayenede 5 haftalarda gözüküyor senin şuan 2-3 haftalık falan çok küçük daha 🥲

Back
X