• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
O zaman guzel bir soruyla geliyorum olurda mama gerrkirse hangi markayi kullanmayi dusunuyorsunuz icerik arastirmasi yaptinizmi arkadaslar
Ben hipp aldım her ihtimale karşı organik dediler öbür çocuklarımda gerek olmamıştı inşallah bunda da olmaz aptamili çok şekerli dediler ayy bende unutmuşum herşeyi kaç sene geçti aradan hiç düşünmüyodum ama nasip işte

Bize egitimde mama onceden almayin, bebegin gereksinimine gore cocuk doktoru hangisini alacaginizi soyler, ona gore alirsiniz dediler.
Devlette yok tabi öyle şeyler ama sanki özeller anlaşmalı eczanelerde devlet özel ikisinede takipliyim devlet elenetal yazdı vitamin için özel yok onu kullanma dedi başka bı marka yazdı hastanenin hemen yanındaki eczaneye girdim o markayı hatırlamıyorum onun standı var bende almadım elenatale devam ediyorum devletin yazdığına şimdi mamalarda da olurmu acaba diye düşünmüyor değilim etrafımdakiler hip al şeker oranı düşük memeyide bırakmaz ama Aptamil verirsen bırakıyor çok şekerli onu daha çok seviyo dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum

Daha yeni uyandım uyumuş kalmışım bı enerji geldi oturamadim nasıl yaptım bende anlamadım normalde tembellik yapardım bugün oturmak istemedim resmen
Bazen öyle oluyor da enerjiye göre yapınca da böyle oluyor iyisin o zaman şimdi

Ara ara iğne batar gibi oluyo ama iyiyim dayanilmayacak gibi bı ağrım yok şimdi Perşembe kontrolüm var bakalım nst de sancı cikacakmi
Artık ufak tefek sancılarımız çıkmaya başlayacak benim geçen bir tane 33 çıktı ama ben cihazı takip ediyordum o sıra hiç bişey hissetmedim doktor uzmanı aradı yatış vermek için zaten bebek hareket ederken sancı yükseliyor ister istemez

günaydın hayırlı kandiller kızlar sabah işe hazırlanıp mutfakta kahvaltı hazırlarken komşu duvara vurdu şok oldum aşırı öfkeli sinirliyim hırsımı alamadım görsem kadını tanımam ama. Bu hormonlar sanırım ekstra tepki vermemize neden oluyor kötü başladım sabaha :KK62:

günaydın hayırlı kandiller kızlar sabah işe hazırlanıp mutfakta kahvaltı hazırlarken komşu duvara vurdu şok oldum aşırı öfkeli sinirliyim hırsımı alamadım görsem kadını tanımam ama. Bu hormonlar sanırım ekstra tepki vermemize neden oluyor kötü başladım sabaha :KK62:
Delimi ne mutfak orası supurge acmadinya elbette hazırlık yapacaksın kalkış saati farklı herkesin

Artık ufak tefek sancılarımız çıkmaya başlayacak benim geçen bir tane 33 çıktı ama ben cihazı takip ediyordum o sıra hiç bişey hissetmedim doktor uzmanı aradı yatış vermek için zaten bebek hareket ederken sancı yükseliyor ister istemez
Benim bir ara 80 çıktı ya :D ben onu bile sıradan bir regl ağrısı gibi hissettim. 40 lar filan çok hafif hissediliyor. Sanırım düzenli olunca hissedilen şiddet de artıyor.

Şuan iyi gibiyim ayaklarım bile agriyo okadar yorulmuşum magnezyum içtim inşallah biraz daha kalsın 38 görelim
2-3 gündür çok gelen giden oldu bize benim de kasılmalarım biraz arttı. Dinlenince geçer inşallah. Az kaldı 37 yi görelim, 3 hafta sonra hazırız :) Benim progestan ciğer geliştirici filan yapılmıştı bu seferde geç gelirse diye korkmaya başladım :D

Günaydın kızlar. Gecelerden nefret eder oldum ya😃 Resmen bu gidişle travma oluşacak. Akşam olsun istemiyorum 🤭 Hepimize mutlu enerjik mis gibi bir gün diliyorum😘
Günaydın canım 😊 gerçekten geceler zorluyor. Mesanemde tepiniyor benim çocuum da. Şöyle hiç uyanmadan 7-8 saat uyuduğum günleri özledim. Senin ilk bebek değildi sanırım diğerinde de böyle miydi ?

Back
X