Gebelik+diye uygulama var orda bebişin boyutunuda gosteriyor cok guzel tavsiye ederim canimKollar bacaklar sallaniyordur bence. Bu sefwe uygulamada yuklemedim acaba boyutlari ne kadr.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik+diye uygulama var orda bebişin boyutunuda gosteriyor cok guzel tavsiye ederim canimKollar bacaklar sallaniyordur bence. Bu sefwe uygulamada yuklemedim acaba boyutlari ne kadr.
İnşallah canim eskiden annelerimiz cinsiyetini bilmeden hic hastaneye gitmeden dogurmuş biziAh ah hep bu internet yüzünden . Cahil olmak hiç birşey bilmeden gitmek en iyisi olurdu .sende sağlıklı güzel bir şekilde gör bebeğini inşallah canım bende
demekki bu gerginlik oluyor .
2li test veya fetal dna gibi testleri gebelde 12. Hafta ve 14. Hafta arası öneriyorlarMerhaba kizlar. Sizlere danismak istedigim birsey var. Suan 10.haftadayim. Yazilarinizi takip ediyorumda. 2 li testleri 12 yada 13.haftada yaptirmissiniz. Ben 11.haftada yaptirmayi dusunuyordum. Cok mu erken yaptirmis olurum acaba.
Ayy kiyamam sana ne kadar gciklar ya bide gebesin daha cok özenli olmalilar cok bencillerBende öyle yaptıp yarın ararlarsa da vericem cevaplarını ama hormonlar da coştuğu için baya ağladım ağırıma gitti
Benimde ara ara kayboluyor sonra tekrar geliyor hashasiyet olmamasi daha iyi bence cok aciyorBenim çok da abartı olmayan bir göğüs hassasiyetim vardı ama bir iki gündür baya baya azaldı,kayboldu denecek kadar. 11.haftada bunun olması normal mi sizce?
Benimde oluyor bazen unutup soluma yatiyorum uyku sersemliğiyle sabah uyandigimda solumda batma hissttim dokundum toplu bisey var gibiydi eşimde evet orda bi kaparti var gibi dedi bizim bebişler solda sanirimYaa kızlar az önce karnımda sol tarafta bir sertlik hissettim sanki böyle oraya bir top geldi içimden birden gibi uyuşukluk sonra geçti sonra 1 dakika sonra yeniden geldi ben de eşimin yanına koştum sen hissediyor musun dışarıdan diye o hissetmedi tam oturdum yine böyle sanki sol tarafımda bir top gibi sertlik oldu uyuşukluk hissettim sonra geçtibebiş olabilir mi ya sat’a göre 12+3 ultrasına göre 13.haftadayız biraz erken sanki bebiş değilse ne olabilir
![]()
Canım hangi şehirdesin ? İstanbulda normale göre ikili taramayı uygub yapan bir yer biliyorum orayı önercem ondan söyledim. O doktora gitme bir daha. Onların söylediği şeylerde doğru olmuyor bazen kişiselleştirip işi, korkutuyolar insanları iyi sonuçsa bileİkili tarama yaptırdınız mı kızlar. Bugün baya stres oldum çocuk bi türlü istenen pozisyona gelmedi. Çeken doktor ve asistanı da çok kötü davrandı. Eşim izin almıştı sabahtan akşama kadar sürer diye. Çekemediler yarın gel dedi eşim izin alamaz diyince baya tepkili bi şekilde eşinle gelmek zorunda değilsin kendin gel ev hanımısın heralde daha erken hafta gebelik bu ne var bunda gelemiycek falan bi yükseldi. Yani düşük riski atlattım hem hem de kimsem yok yaşadığım yerde yanımda bi destek olsun istemiştim ama o kadar kötü bi gündü ki üzülerek çıktım ordan. Sanki çocuğa ben tembihledim dönme diye. Yarın da gitmek istemiyorım tekrar o doktoru görmek istemiyorım. Bu devlete bağlı kurumlar niye böyle anlamış değilim
Valla kimisi fasulye gibi olursa kız diyor, kimisi fasulye gibi olursa erkek diyorKizlar ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini vajinalEki Görüntüle 3566140
Demekki bu teoride yanliş oluyor bu durumda erkekmiş 50'nin altinda cikmasi lazimdi o zamanÖyleymiş önemini bugün öğrendim .İnş düşer düşmezse inusiline başlayacağız dediler.
İnsaniyet meselesi malesef.Devletteki bazi doktorlar sağlık calisanlari da çok iyi oluyor Allah razı olsun.
Ben üşenmedim baktım eski dosyamaoğlumda free beta hcg değerim 108 cikmis
Teşekkür ederim ,amin inş![]()
Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla gelsin inşallahKizlaaaar cinsiyetimiz kızhemen size yazmak istedim şimdi çıktım doktordan
![]()
Ay herkes öğrenmeye başlamışBizde detaylı ultrasondan çıktık kızlar erkek cinsiyeti![]()
Evet ben de sizinle aynı kilodayım doktor ilk baktığında soldaydı ufaklık bir tuhaf oldum bugün de öyle oluncaBenimde oluyor bazen unutup soluma yatiyorum uyku sersemliğiyle sabah uyandigimda solumda batma hissttim dokundum toplu bisey var gibiydi eşimde evet orda bi kaparti var gibi dedi bizim bebişler solda sanirimZayifmisiniz ben 62kiloyum ondanmi hissettim bilmiyorum belki bebişin beslenme seyidir diye dusundum sonra
![]()
Çok tesekkur ediyrum ozaman 12.haftada yaptirayim ben.2li test veya fetal dna gibi testleri gebelde 12. Hafta ve 14. Hafta arası öneriyorlar
Bebek 11. Hafta ve 12. Hafta arasında 1 hafta olsada
Ciddi bir gelişim kat ettiğinden o bir hafta içinde, biraz daha büyümesi daha doğru sonuçlar vermesini sağlıyor
Artık vücudumuz ve beynimiz şu tedirginliği de bitirse keşke değil mi :)Benim de çok aşırıydı süt de geliyordu. Hassasiyet bitti gibi sıvı da azaldı çok. Vücudumuz adapte oluyor artık![]()
Kesinlikle ama tedirgin etmesi beni yoruyor artık :)Benimde ara ara kayboluyor sonra tekrar geliyor hashasiyet olmamasi daha iyi bence cok aciyor![]()
Ya ben elimi yastığın altına atarım o olmazda baş ucuma kuran koydum dua da ediyorum . Bıçağıda baş ucuma koysam ?Kızlar yastığınızın altına bıçak koyarak uyuyun ve uyumadan evvel Ayet-el Kürsi 3 ihlas 1 Fatiha okuyun o zaman rahat uyursunuz. Birde Rabbim bütün dişi ve erkek musibetlerin şerrinden sana sığınırım diye dua edin.
Az önce konuştuk annemle vallaha o diyorki hiç bilmezd bu korkuları 1/2 kere giderdim ultrasona oda anca cinsyete giderdik diyor . Ne korku ne başka birşey . Ne boş gebelik ne dış gebelik hiç birşey bilmemişlerİnşallah canim eskiden annelerimiz cinsiyetini bilmeden hic hastaneye gitmeden dogurmuş bizisimdi dusunuyormda biz çok şansliyiz bence
![]()
Evet ben de sizinle aynı kilodayım doktor ilk baktığında soldaydı ufaklık bir tuhaf oldum bugün de öyle olunca![]()
Ayy benim annem hamileligi boyunca doktor yuzu gormemis hatta kôydeki kadin ebe doğurtmus bizi dogunca ogrenmis kizi oldugunu eskiler sabirliymis bide işten gucten gidemiyorlarmiş bile hastneye şimdi hersey ayagimizin altindaAz önce konuştuk annemle vallaha o diyorki hiç bilmezd bu korkuları 1/2 kere giderdim ultrasona oda anca cinsyete giderdik diyor . Ne korku ne başka birşey . Ne boş gebelik ne dış gebelik hiç birşey bilmemişler
Bende belirtim olmayinca hemen biseymi oldu acaba diyorum annelik iç gudusu işte istemsizce endişeleniyoruzKesinlikle ama tedirgin etmesi beni yoruyor artık :)