2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım. Yüreğini ferah tut inşallah çok güzel sonuçlar olacaksın bebeğin sana sıkı sıkı sarılmıştır canım

Hanımlar bu haftalarda gece uykuya dalmakta güçlük, sık sık uyanmalar yaşayan var mı? Bu ara oluyordu dün gecenin üstüne bu gece yine 3 te uyanınca korktum şükür bir şey yok. Uyuyamadım 5 e kadar resmen

Kızlar merhaba bilgili aanne adaylarına bir şey sormak istiyorum sata göre 5+0 da kesemi gördük beta değerim 1192 doktor çok iyi dedi kese 3.1 mm dedi 7-10 gün arası gel kalp atışını duyalım dedi sizcede erken değil mi duyulur mu kalp atışı

Bana oluyor. Üç buçukta dörtte uyanıyorum altıya kadar falan uyuyamıyorum. Tam uyuycam geri işe gidiş saatim geliyo.

Kanamanın azalmasına cok sevindim siyaha dönmesi leke şekline geçmesi çok güzel.
Hastane çıkışı güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
Bugün doktor randevum var,insallah herşey yolundadır kalp atışını duyarım herkesin dualarını bekliyorum.Bu cuma gününde hepimizin yüzünü güldürecek güzel haberlerle gelirim inşallah
Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleri Ses kaydı al ses kaydı
Doktorun cihazı iyiyse 6+2 lerde duyarsınız kesin olsun 10 gün sonra gidin bence doktorunuzun da dediği gibi:)
Hayırlı uğurlu olsun aramıza hoş geldiniz :)
Bana oluyor. Üç buçukta dörtte uyanıyorum altıya kadar falan uyuyamıyorum. Tam uyuycam geri işe gidiş saatim geliyo.
Of aynısı İşte bende de. Bir de uykusuzken bile böyle oluyorum. İlk zamanlar yatar yatmaz uyuyordum

İnşallah canıım hepimiz şu günleri yerine güzel günleri bıraksıın

Aslında duyulur kalp sesi ama keseyi genelde beta 3000 civarındayken bakarlar doktorunuz biraz acele mi etmiş?
Ben bebeğimin kalp atışını 5+5te görmüştüm. Görülmez diye bişey yok.

Doktorumun cihazı iyi değil çıktı bile veremiyor devlet hastanesi ama 5+0 da vajibal yoldan keseyi gördü

Canım sen niye üzülüyorsun 1 2 gün hiç birşey değil benim 7+4ken 6+4 cıktı yine bişey demedi doktor

Bende öyle gün içindeki korkular dusunceler aksam uyutmuyor bence ıkı gundur cok uyanıyorum

Bende öyle gün içindeki korkular dusunceler aksam uyutmuyor bence ıkı gundur cok uyanıyorum
Canım Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah
Ben genelde uyanınca soyunup yeniden yatıyorum bi de tuvalete gitme sıklığı da arttı iyice tabi onlar da rahatsız ediyor olabilir.

Cihaz çok önemli. 7+6 da kese içinde bebeği göremedi benim doktorum bu yüzden
Vajinal bakalım dedi istemedim. 8. Haftada ne vajinali artık. Başka bir odada baktı. Bebiş o kadar net göründü ki. Hatta burada paylaşmaya çalıştım beceremedim . Boşuna canımız sıkılıyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…