2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bir şey sorucam bebişlerin haftası son adet tarihine göre mi ayarlanıyor yani ordan mı hesap etmeliyiz
Evet son adet tarihi ilk gün kabul edilir. Googlea gebelik hesaplayıcı yazıp herhangi bir siteden hesaplayabilirsiniz.

Kızlar benim kasıklarıma sürekli sancı saplanıyor. Dün gece ağrısıyla uyandım düşünün. Doktora söylemiştim doğal yerleşene kadar olacak demişti ama endişeleniyorum.
Rahim genişliyor yavaş yavaş. O yüzden normal bu sancılar. Can yakıcı olabiliyor bazen ve maalesef 9 ay boyunca ara ara gelecekler son aylarda braxton hicksler de başlayacak o ayrı.

Canım merhaba tebrik ederim 22 Marttan sonra gitmeni öneririm gidince tahlillerin de yapılır 2li test için de gün ayarlarsın o zaman 7 haftalık oluyor bebeğin kalp atışı duyulur Allahın izniyle
Sanirim o kadar bekleyemicez bu carsa baya gun aldik. En azindan keseyi gorelim dedik. daha onceden kimyasal gecirdigim icin. hayal kirikligimi anlatamam.

Rahim genişliyor yavaş yavaş. O yüzden normal bu sancılar. Can yakıcı olabiliyor bazen ve maalesef 9 ay boyunca ara ara gelecekler son aylarda braxton hicksler de başlayacak o ayrı.
Ay aynı benim doktor, o kadar rahat o kadar pozitif, artık bir şey olduğunda yazmıyorum ne diyeceğini bildiğimden.
Ama program şey diyordu, kasılmalar kramplar artabilirmiş bu haftalar.
Of hiç sorma. Beni manipüle etme diyip duruyor benimki de Bakalım bir kaç haftaya değiştiriyorum hastanemi. Daha genç bir doktor bulucam halimden anlasın diye.

İçim rahatladı canım çok teşekkürler

Of hiç sorma. Beni manipüle etme diyip duruyor benimki de Bakalım bir kaç haftaya değiştiriyorum hastanemi. Daha genç bir doktor bulucam halimden anlasın diye.

İçim rahatladı canım çok teşekkürler
Hii sizin enerjiniz de tutmamış demek ki ben çok seviyorum doktorumu, aşırı pozitifliği dışında çok memnunum. Değiştir tabii anlayışsız doktor ile bu zorlu süreç geçmez.

Boyutu cok küçük canim o yuzden kafaya taktim. 13mm olmasi gerekiyor uygulamaya göre benimki 6 hatta 5.3mm. Bayagi minnak kalmis. Gününe takilmadim aslinda boyu neredeyse 5 haftalik (
Senin boyun kaç ve kaç kilosun? Mesela ben çok minyon biriyim 156 boyum 48 kiloyla hamile kaldım zayıfım zaten daha anca 50 kilo oldum düşün..

Normal kadınlar hamile değilken 55 60 kiloyken ben 15 kilo alsam anca 65 oluyorum... şahsen zaten kendimden çok uzun boylu bi çocuk beklemiyorum belkide genetiktir bilmiyorum ıleriki zamanlarda ogreniriz

Hii sizin enerjiniz de tutmamış demek ki ben çok seviyorum doktorumu, aşırı pozitifliği dışında çok memnunum. Değiştir tabii anlayışsız doktor ile bu zorlu süreç geçmez.
Tüp bebek benim minnak. Doktorum da Bam güm biri seviyorum aslında ama şey diyo mesela 9.hafta bitmeden emin olamayız. Burda açmayayım bunu sizi de endişeye sokmayayım. 5+4 de duyduk mesela kalp atışını. Sen kendini normal doğuma hazırla dedi kestirdi attı. En yaşlı hastam sensin dedi pat diye. Bozuldum çok fena, anlayınca en genci sensin takılıyorum diyor. Şu kitabı oku gel diye ödev veriyor ya

Ben de zayifim beden kitle indeksim 17 filan. Normal sinirda degil yani. Ben 165im ama esim uzun belki ben iri olmadigim icin de öyledir bebekcigimiz. Sağlıklı olsunlar da insallah

Sanki biraz laubaliymiş bu daktır. Sonuçta çok önemli ve zor bir süreç, en sonunda kendini de bebeğini de onun ellerine bırakıp, emanet edeceksin minnoş, o yüzden güven de çok önemli, doktorunu değiştirmeyi düşündüysen bir şeyler eksik demektir. Ödev güldürdü ahahha

Ay benim doktorum da öyle bi daha gitmiycem değiştiriyorum. Keseyi görene kadar herşey olabilir dedi keseyi gördük, kalbi duyana kadar herşey olabilir diye diye olumsuz konuşuyor sürekli önümüzdeki hafta başka doktora başlıyorum inşallah

Ya ben sürekli altıma kaçırcak gibiyim wcye gitmekten usandım neden ki :/ okulda müdür sürekli wcden çıkarken görüyo utandım artık

Ay kesedaşım benim benim kese de böyle fasulye gibi

Ayy maşallah darısı başıma bende görürüm inşallah aynen canım sağ yardım inanılmaz acıdı

Merhaba kızlar bende dokuzuncu haftadauim bugün biraz genital ağrım var bu haftalarda ağrısı olan var mı
Ben bugün nöbetçiydim diye fazla ayakta kaldım sanki altı aylık gibi genital ağrım oldu rahim büyüdü baskı oluyor ister istemez

Bir de şu ultrason ölçümlerine açıklık getirmek istiyorum anneliğimin bana verdiği yetkiye dayanarak :) mesela 6+6 hesapladınız ultrason size 6+1 verdi o size diyor ki bu bebek 7 haftalık artı beş eksi altı ben net bilemem diyor takılmayın büyüdüğünde bpd si yani kafası iki hafta önde flsi iki hafta geriden geldiğinde dahi korkmayın koca kafalı bişe doğuruyonuz ben gibi :) doktora güvenin bi terslik olsa sizden mi saklayacak pat diye söylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…