2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tesekkur ederim canimm gorduk biraz bulanikimsi, cok cok net degildi ama yine de gorduk kimseye benzetemedim yaa nev-i sahsina munhasir bi cocuk 30. Haftada yine gidicem daha belirgin gormek icin
Bizde de uzaktan hafif bulanık bir foto var ama birine benzetmeye yetecek kadar değil. ama tatlış bir çocuk yerim onu

Korse aldınız mı yaaa şimdi sezeryan olursa mesela yine giyiyor muyuz korse acıtmaz mı nasıl olacak o iş

Yok ben daha almadim ama alicam. Instagramda Tugba Tunckaya diye biri var o mesela sezeryandan sonra korsesiz ayaga kalkamadim filan demisti sanirim sezeryandan sonrada gerekiyor

60 kilo civariyken mi hamile kalmıştın?
Canım sen o zaman dikkat et çok hızlı kilo alıyorum demiştin
58 kiloda hamile kalmıştım eczacının tartısına güvenemedim ben fazla tartıyor bence yarın anneme gidicem tekrar tartılayım bari

Bu haftalardan 8. Aya kadar hernhafta kilo alcaz kızlar 8. Ayda duruyo kilo alımı ya da yavaşlıyor bebek doğuma hazırlanıyor karın düşmeye başlıyor
Ben doğuma kadar kg almıştım, aksine en fazla kg aldığım haftalar son aylardı.
Tabi şöyle de bir durum var, doğumum kışa gelmişti (19 Ocak). Ve acayip kar kış vardı o sene . Son aylar hep evdeydik, yürüyüş, hareket kısıtlıydı.
Bu defa bahara geliyor, Inşallah izne de ayrılınca bol bol dışarı çıkarız . Belki bu defa o kadar almam diye ümit ediyorum, yoksa benim asıl korkum 8 ve 9. aylar

Kişiden kişiye de değişebiliyor canım olabilir

Hic bilmiyorum ama korsesiz ayaga kalkamadim filan dedigini hatirliyorum, postlarina bakmistim
Benim önceki doktorum korsenin sana hiç bir faydası yok orayı sıkıştırarak eritemezsin egzersizle olur ancak demişti bende almamıştım. Dün instagramda bir doktoru takip ediyorum o da aynı şeyi söyledi birinin sorusuna cevap olarak. Ama ben yine de bu seferki doktoruma sormak istiyorum. Hala bi umudum var belki öyle veririm çabuk diye. Zira benim bel oyuntum kalmıyor dümdüz bir hal aldım. Göbek desen her yer çatlak üstüne ne eklenecek bilmiyorum bir de ben çok çabuk verememiştim ilkinde. Umarım bu sefer yaşamam aynı şeyleri. Şimdiden 40 ım çıkıbca belki de çıkmadan yazlığa gideceğim ve ger sabah yürüyüş yapacağımın hayallerini kuruyorum

Detaylıya gitmeyen kaldı mı aramızda? Bi sıkıntı olmadan hepimiz atlattık umarım Bir sonraki randevularınız ne zaman? Yakın tarihte mi
13 ünde gidicem kendi doktoruma cnm, bu sefer ara az En son 30 aralıkta detaylıyı yaptırdığım doktora gitmiştim. İyi atlattık şükür, darısı henüz gitmeyenlere

Valla bende moral bozmak istemem ama kilo işi kişiden kişiye göre değişiyor. Ben özellikle son aylar çok kilo almıştım. Şimdi dikkatli gitmeye çalışıyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…