- 13 Nisan 2020
- 2.295
- 4.230
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #32.081
Ben de 23+2hahaha ben de aklıma geldikçe tartılıyorum, bi kere de bi öncekiyle aynı çıkmadı
ki özellikle sabah aç karnına, az kıyafetle vs tartılıyorum ki tutarlı olsun.. 19+5'teyim 5,5 kilo almışım
7-7.5 aldım canım boğazımı kıssam bile olmuyor her türlü alıyorum kısmadan alayım bariKaç kilo aldın canım
Bende deeeee yoksa basenlerim tekerlek gibi olacak yanlardanBende bende buyuk avantaj oluyor
Bizde de uzaktan hafif bulanık bir foto var ama birine benzetmeye yetecek kadar değil.Tesekkur ederim canimmgorduk biraz bulanikimsi, cok cok net degildi ama yine de gorduk kimseye benzetemedim yaa nev-i sahsina munhasir bi cocuk 30. Haftada yine gidicem daha belirgin gormek icin
Korse aldınız mı yaaa şimdi sezeryan olursa mesela yine giyiyor muyuz korse acıtmaz mı nasıl olacak o iş
58 kiloda hamile kalmıştım60 kilo civariyken mi hamile kalmıştın?
Canım sen o zaman dikkat et çok hızlı kilo alıyorum demiştin
Valla en iyisi stres yapmadan akışına bırakmak bence7-7.5 aldım canım boğazımı kıssam bile olmuyor her türlü alıyorum kısmadan alayım bari
Ayy o acıyla nasıl takılır kiYok ben daha almadim ama alicam. Instagramda Tugba Tunckaya diye biri var o mesela sezeryandan sonra korsesiz ayaga kalkamadim filan demisti sanirim sezeryandan sonrada gerekiyor
34 36 gibi canımYani 32.haftadan sonra mı yavaşlar canım?
Ben doğuma kadar kg almıştım, aksine en fazla kg aldığım haftalar son aylardı.Bu haftalardan 8. Aya kadar hernhafta kilo alcaz kızlar 8. Ayda duruyo kilo alımı ya da yavaşlıyor bebek doğuma hazırlanıyor karın düşmeye başlıyor
Hepsi cok tatlislarBizde de uzaktan hafif bulanık bir foto var ama birine benzetmeye yetecek kadar değil.ama tatlış bir çocuk yerim onu
Kişiden kişiye de değişebiliyor canım olabilirBen doğuma kadar kg almıştım, aksine en fazla kg aldığım haftalar son aylardı.
Tabi şöyle de bir durum var, doğumum kışa gelmişti (19 Ocak). Ve acayip kar kış vardı o sene . Son aylar hep evdeydik, yürüyüş, hareket kısıtlıydı.
Bu defa bahara geliyor, Inşallah izne de ayrılınca bol bol dışarı çıkarız . Belki bu defa o kadar almam diye ümit ediyorum, yoksa benim asıl korkum 8 ve 9. aylar
Ayy o acıyla nasıl takılır ki
Benim önceki doktorum korsenin sana hiç bir faydası yok orayı sıkıştırarak eritemezsin egzersizle olur ancak demişti bende almamıştım. Dün instagramda bir doktoru takip ediyorum o da aynı şeyi söyledi birinin sorusuna cevap olarak. Ama ben yine de bu seferki doktoruma sormak istiyorum. Hala bi umudum var belki öyle veririm çabuk diye. Zira benim bel oyuntum kalmıyor dümdüz bir hal aldım. Göbek desen her yer çatlak üstüne ne eklenecek bilmiyorumHic bilmiyorum ama korsesiz ayaga kalkamadim filan dedigini hatirliyorum, postlarina bakmistim
20sinde benim sonraki muayenem. Daha iki hafta varDetaylıya gitmeyen kaldı mı aramızda? Bi sıkıntı olmadan hepimiz atlattık umarımBir sonraki randevularınız ne zaman? Yakın tarihte mi
13 ünde gidicem kendi doktoruma cnm, bu sefer ara azDetaylıya gitmeyen kaldı mı aramızda? Bi sıkıntı olmadan hepimiz atlattık umarımBir sonraki randevularınız ne zaman? Yakın tarihte mi
Valla bende moral bozmak istemem ama kilo işi kişiden kişiye göre değişiyor. Ben özellikle son aylar çok kilo almıştım. Şimdi dikkatli gitmeye çalışıyorum o yüzden.Ben doğuma kadar kg almıştım, aksine en fazla kg aldığım haftalar son aylardı.
Tabi şöyle de bir durum var, doğumum kışa gelmişti (19 Ocak). Ve acayip kar kış vardı o sene . Son aylar hep evdeydik, yürüyüş, hareket kısıtlıydı.
Bu defa bahara geliyor, Inşallah izne de ayrılınca bol bol dışarı çıkarız . Belki bu defa o kadar almam diye ümit ediyorum, yoksa benim asıl korkum 8 ve 9. aylar
Detaylıya gitmeyen kaldı mı aramızda? Bi sıkıntı olmadan hepimiz atlattık umarımBir sonraki randevularınız ne zaman? Yakın tarihte mi