Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Hiç oyle şeylere hevesim yok ya bende bunda kilolu hamile kaldim ama ilkinde zayiftim onda da heveslenmedim hiç 1 yas dogum gunu cekimi yaptirmistim ama
ben de ilkinde daha zayiftim. Mevsim de yazdi cok guzel bir dis cekim yaptirmistim. Simdi de gorunce begeniyorum ama ozguvenim daha dusuk galiba. 🥹

Kızlar bel ağrısına sıcak havlu koymanın bir sakıncası var mı inanılmaz bi bel ağrım var sizler ne yapıyorsunuz ağrı olunca

Kizlar selam. İcinizde hamile cekimi yaptiran / yaptiracak olan var mi? İnstadan bakinca cok guzel gorunuyor ama ben kilolu hamile kaldim, hamilelikte fazla kilo almasam da panda gibiyim çirkin çıkarım diye korkuyorum.
Ben aralık başında 35-36. Hafta gibi yaptırmayı düşünüyorum. Fotoğrafçı arkadaşım beni olabildiğince zayıflatmasını isteyeceğim. 😂

Kızlar omega 3 takviye kullanıyor musınuz? 3. aydan sonra başladım ama bir şişe anca bitirdim yutamıyorum. 7. aydan beride reflü başladı yemekle beraberde yutsam ağzıma geri geliyor iyice tiksindim kırmızı et balıkda çok tüketemiyorum🥺 bugun ocean ın limonlu olanını aldım meyveyle karışık yuttum yine geri geldi başka şekilde kullanan var mı bunu ya😒

Kızlar omega 3 takviye kullanıyor musınuz? 3. aydan sonra başladım ama bir şişe anca bitirdim yutamıyorum. 7. aydan beride reflü başladı yemekle beraberde yutsam ağzıma geri geliyor iyice tiksindim kırmızı et balıkda çok tüketemiyorum🥺 bugun ocean ın limonlu olanını aldım meyveyle karışık yuttum yine geri geldi başka şekilde kullanan var mı bunu ya😒
Ben de kullanamadım. Demiri bile bir ara kullanamadığım için bırakmıştım 1 aydır yeni başladım denebilir. Ne içsem geri geliyor benim genel olarak ilac vitamin vs.

Bende Ocean aldım ama bi kaç tane tek kullanabildim. Gündüz kullanmam imkansız hep ağzıma geliyor balık yemişim gibi midemi bulandırıyor, bende gece yatmadan alıyorum

Benim multivitaminin içinde var ayrıca kullanmıyorum, o bile çok kötü kokuyor o yüzden yatarken yutuyorum

tinygirl tinygirl canım nasıl oldun, doktor ne dedi?
umarım herşey yolundadır🤲
Ben ve bebek iyi ama pazartesiye kadar uzadı şuanlıl benim taburculuk hali hatta belki dahada uzayanilirmiş
Çünkü bugun hastanede verdikleri ilacı kesince bi anda nstde sancı cıktı yuksek bi sancıydı ama ben ekstra biley hissetmedim
Düzensiz oluyo şuan sancım ilaç kesincede ama çok sert olunca doktor salmadı

Bugunkü kontrolde rahım ağzım 19 dan 25 e çıkmış çok şükür bakalım inşallah pazartesi evde tedaviye dönebilirim 🙏🏼

Ben ve bebek iyi ama pazartesiye kadar uzadı şuanlıl benim taburculuk hali hatta belki dahada uzayanilirmiş
Çünkü bugun hastanede verdikleri ilacı kesince bi anda nstde sancı cıktı yuksek bi sancıydı ama ben ekstra biley hissetmedim

Bugunkü kontrolde rahım ağzım 19 dan 25 e çıkmış çok şükür bakalım inşallah pazartesi evde tedaviye dönebilirim 🙏🏼
Yüksek dediğimde bu baya yüksek ve uzun süren bi sancıymıs doğuö yapanlar bilir
Ama bende hissiyatı yalancı kasılmadan farklı değildi karnım sertleşti nefesimi sıkıştı biraz o kadar

Eklentiler

• IMG_4583.png
    IMG_4583.png
    453,1 KB · Görüntüleme: 112
Benim önceki kullandığında öyleydi doktor başka verdi balık kokusu falanda yok prognom Max kullanıyorum şuan memnunum canim

Hiç oyle şeylere hevesim yok ya bende bunda kilolu hamile kaldim ama ilkinde zayiftim onda da heveslenmedim hiç 1 yas dogum gunu cekimi yaptirmistim ama
Ben de ekstra masraf olan hiçbir şeye heveslenmedim😁 onlara ayıracağım parayla çeyrek altın alıp oğluma koyuyorum, ilerde birikimi olur diye inşallah

İnşaAllah dönersiniz eve, korkma lütfen doktor kontrolünde olman çok güzel, eminim kesecekler sancıyı 🤲

Benimki benimle pazarlık yapıyor bir de. Bebek olacağını öğrendik hemen kız ismini koymuştuk biz. Erkek olur diye ben Alp ismini beğendim. Kağan Alp, Alp Ege, Ömer Alp öneriyorum. Alp Ege ve Kağan Alp kesinlikle begenmiyor. Diğer ismi oturaklı bir isim olsunmuş artık ne demekse oturaklı isim. Ömer Alp ismini de ben buldum önerdim eh işte diyor ama içine de sinmiyor tam. Bir türlü el sıkışamadık. Bana diyor ki bebeğin ismini sen koy ama sadece Alp olsun, ikinciye karışma, ben de bunu kabul etmiyorum.Halbuki Alp ismini beraber beğenmiştik. Yani sadece ben koymadım. Bir de dalga geçiyor Alp .... ya da .... Alp şeklinde yaptır sen her şeyi, ben sonradan eklerim diye 😃
Alp Eren nasıl

Kizlar selam. İcinizde hamile cekimi yaptiran / yaptiracak olan var mi? İnstadan bakinca cok guzel gorunuyor ama ben kilolu hamile kaldim, hamilelikte fazla kilo almasam da panda gibiyim çirkin çıkarım diye korkuyorum.
Valla bende tombişim , tüp bebek süreçleri yakın tarihte ard arda iki hamilelik falan çooook kilo aldım. 173 boyum 105 kiloyum şuan 🙈 ama hamilelik çekimi istiyordum yaptırdım. Bebek doğunca da yeni doğan çekimi yapacağız sonra seçtiğimiz fotolar üzerinde Photoshop yapacaklar. Kollarımı inceltmesini isteyeceğim fotoğrafçıdan 😅 bence istiyorsan yaptır güzel anı kalıyor. Bak benimkilerin Photoshop suz halini ekliyorum.
Analizde guzel seylerde soyluyordu ben direk negatiflere yöneldim bencil olabiliyorlar ve ağır kanlilar diyordu öylemi🤣
Yeğenimin adı Defne şuan 10 yaşında , hem bencil hem aşır kanlı 😂 gerçi yeni nesil tüm çocuklar bencil bence isimle alakası yok 😅
Ben multivitamin olarak pregnacare kullanıyorum onun içinde omega ve multivitamin olarak 2 ayrı kapsül var. Rahatsız etmiyor beni hiç. Resmini ekliyorum 🌸

Eklentiler

• IMG_1069.jpeg
    IMG_1069.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_1071.jpeg
    IMG_1071.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_1319.jpeg
    IMG_1319.jpeg
    84,9 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_1320.jpeg
    IMG_1320.jpeg