Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa punch kasnaklar çok güzel oluyor yapabiliyorsan çok güzel modeller var😍 Müslin de bence çok iyi fikir benim de beşiğim çok küçük ona göre çarşaf bulamadım. Uygun fiyata kumaş bulunca da aldım bakalım nasıl olacak. Ben hediyelik marteniçka düşünüyorum aslında😍😍 Bulgaristan göçmeniyiz biz her sene yapar arkadaşlarıma dağıtırdım zaten. Bu sene Uzayın hediyesi olsun dedim. Doktorum sezeryan olursa Şubatın son haftası olur dedi son kontrolde. Tarih çok uygun onu hediye vermek için😍
Senin sat ile aramızda bir gün var benim de sezeryan olursa muhtemelen öyle olucak anlamına geliyor olabilir yani Ayy hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor Hala inanamıyorum
Eveett, daha jelatini açılmamış 2. Elini buldum tabi delirmedim o parayı vercek jdjdjd 🤣
😀Çok iyi o zaman 👏🏻
Hediyelik hiç düşünmemiştim yaa 🫤

İsim belli gibi de hala önerilere açığım 😆 Kendi önerdiğim isme ben ikna olamıyorum jsjsjs
Ben hiç erkek ismi düşünmemiştim ya o yüzden erkek ismi konusunda kısırım😅 uzay da eşim birden söyledi ve tamam dedik çok kolay oldu kararımız 😅
Senin sat ile aramızda bir gün var benim de sezeryan olursa muhtemelen öyle olucak anlamına geliyor olabilir yani Ayy hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor Hala inanamıyorum

😀Çok iyi o zaman 👏🏻
Hediyelik hiç düşünmemiştim yaa 🫤
Ya muhtemelen aynı zamanlarda olur ikimizin de o zaman😍 ben de bazen inanamıyorum ya bazen aşka gelip seviyorum eşyalarını falan ama içini dolduracak biri gelecek fikri yabancı geliyor bazen de 😅

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-16-23-11-33-644_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-11-16-23-11-33-644_trendyol.com.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 16
Ben hiç erkek ismi düşünmemiştim ya o yüzden erkek ismi konusunda kısırım😅 uzay da eşim birden söyledi ve tamam dedik çok kolay oldu kararımız 😅

Ya muhtemelen aynı zamanlarda olur ikimizin de o zaman😍 ben de bazen inanamıyorum ya bazen aşka gelip seviyorum eşyalarını falan ama içini dolduracak biri gelecek fikri yabancı geliyor bazen de 😅
Kısır demeyeydin iyidi 😀😂

Bizim Devrim olacak gibi ama du bakalım 😅

Cidden batığız nevresim seti alez falan hiç almadım kocamda hiç ses etmiyor adam sürekli para veriyor kıyamam 😂😂
Şuan onlara bakıyorum.... Ben beşiği park yatak alacaktım dedim ona 5 vereceğime ikinci ellere baktım pierre cardinin sıfırı 15k olan Beşik(sonradan normal düz tek kişilik yatağa cevriliyo) adamin kızı hiç yatmamış bile sıfır gibi yatağı dahil 4.5k anlaştık. Hoşuma gitti aşırı agir ve sağlam da duruyor diye okeyledim. Ama kocaman fotiye aldanmayin jwbdjjedjjd bebişken sevmezse bile oda ayirinca illllla yatar diye düşünüyorum 😄 şimdi de buna uygun alez çarşaf zımbırtılarını araştırıyorum hdhdhdjdjjd

Eklentiler

• IMG_20241116_165919.jpg
    IMG_20241116_165919.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 13
Ben de herseyi kendim alıyordum sonra döndüm dedim ki bebek arabasını da sen al. Şimdi sırada park yatak ve kamera var. Kv diyor ki ocaktan sonra alıcam ben. Bişe kalmadı zaten alınacak sağol ya 😀
Ya biz acele ediyoz benim kv de acele etme ben alcam diyodu ben önden allahtan cok acele etmedim de beşiği o aldı hastahane çıkışı vs bir kaç şey daha. Bi bebek arabası var büyük alınacak, ona zaten hâlâ karar veremedim verirsem onu da birine kitlerim artık 😂😂😂

X