- 15 Ağustos 2019
- 438
- 1.265
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.201
Ohh güle güle kullansın kızçenİncia aldım daha uygundu içeriği de temizmiş ama stok yapmadım #reklamdegil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh güle güle kullansın kızçenİncia aldım daha uygundu içeriği de temizmiş ama stok yapmadım #reklamdegil
Teşekkür ederizz.Ohh güle güle kullansın kızçen
Ya uf ben hala karar veremediimmmmBen burun aspiratörü elektrik süpürgesi ile çalışan aldım. Herkes ondan memnun
Ben de öyle üçlü set aldım ilerleyen zaman da daha uygun doğal içerikliye geçerim dedimBen mustelanın setini indirimli denk getirdim indirimlerde ama stok yapmadım, şimdi alerji falan yapar çocukta nemelazım
Baktım elektriklileri de hep okudum yorumları videoları izledim nazal ı bile çok önermemişler ama elektrikli süpürge ile olanı çok önermişler aldım onu en iyisi o sanırım. Bir fenomenin soğuk vlogunda Hastanesi'nin incia yı önerdiğini dinledim ama kızda mustela almışYa uf ben hala karar veremediimmmm
Ben de öyle üçlü set aldım ilerleyen zaman da daha uygun doğal içerikliye geçerim dedim
Ay ben de almadım bu kadar snbdjsjdjd dalin indirimle 4 tane 900ml 250 ye aldım işte yeni onun dışında yenidoğan için kokusuz bişi daha alcam pişik kremleri vs hepsi daha duruyor djndjdjd BATTIKAy her şeyi bitirmişsinizzz ben kendime hiçbir şey almadım dahaa. bebek bakım yağı, nemlendirici pişik önleyici Krem ve pişik kremi ve yenidoğan şampuan ı önerisi alabilirim
Purseed var bi de ama hiç bakmadım fiyatına falan 5 ve 7 ay önce doğum yapan 2 arkadaşım var mustela dediler aldım zaten onlar ne derse onu alıyorum jdjdjdYa uf ben hala karar veremediimmmm
Ben de öyle üçlü set aldım ilerleyen zaman da daha uygun doğal içerikliye geçerim dedim
Kiz markasi görünmüyor ndndjdndjjddSelam, ben bunu aldım. Kaliteli duruyor. #reklamdeğil
Ya deneye yanıla hangisinin iyi geleceğini öğrencez artıkBaktım elektriklileri de hep okudum yorumları videoları izledim nazal ı bile çok önermemişler ama elektrikli süpürge ile olanı çok önermişler aldım onu en iyisi o sanırım. Bir fenomenin soğuk vlogunda Hastanesi'nin incia yı önerdiğini dinledim ama kızda mustela almış
Aynen tecrübelilerden destek alıyoruzPurseed var bi de ama hiç bakmadım fiyatına falan 5 ve 7 ay önce doğum yapan 2 arkadaşım var mustela dediler aldım zaten onlar ne derse onu alıyorum jdjdjd
Benim biraz kopyala yapıştır gibi oldu, çok da iyi oldu hahshYa deneye yanıla hangisinin iyi geleceğini öğrencez artık
Aynen tecrübelilerden destek alıyoruz
Cidden batığız nevresim seti alez falan hiç almadım kocamda hiç ses etmiyor adam sürekli para veriyor kıyamamAy ben de almadım bu kadar snbdjsjdjd dalin indirimle 4 tane 900ml 250 ye aldım işte yeni onun dışında yenidoğan için kokusuz bişi daha alcam pişik kremleri vs hepsi daha duruyor djndjdjd BATTIK
Her şeyi ben kendim alıyorum doğum ücreti ona kalcakCidden batığız nevresim seti alez falan hiç almadım kocamda hiç ses etmiyor adam sürekli para veriyor kıyamam
Doğum ücreti de benim bileziklerimden birine kalacak gibi duruyor Bekarken çalışıyordum insanın kendi parasını yemesi çok güzel. İstanbul a gelin gelince iş bulamadımHer şeyi ben kendim alıyorum doğum ücreti ona kalcak
Bence direk dolap daha kullanışlı olmaz mıSizce sifonyer mi alınmalı direkt dolap mı
Liste ben de yapmıştım bilgisayarda kaldı. Kasım indirimlerinde hepsini tamamladım ama sürekli eksik çıkıyor anlamadım sonu yok galibaBenim listem vaar, aldıkça üstünü çiziyorum Ama alışverişe biraz mola çünkü battık yani jdjdjd gerçi alınacak çok bişey de kalmadı
Hediyelik ne düşünüyorsun ben de bu aralar ona odaklandım birazSen bensin burun aspiratörü, serum fizyolojik, nevresim takımı, 1 lohusa takımı, bebitonun kapı süsü, hediyelikler vs kaldı
Ben herkes mustela dediği için onu aldım. Kendime kullanıyorum önce nemlendiricisini sevdim baya kokusu yok hiç öyle ama güzel nemlendiriyor ertesi gün bile yumuşacık oluyor karnımAy her şeyi bitirmişsinizzz ben kendime hiçbir şey almadım dahaa. bebek bakım yağı, nemlendirici pişik önleyici Krem ve pişik kremi ve yenidoğan şampuan ı önerisi alabilirim
Yaaa ben nevresim için de kumaş aldım bir tane makinem var evde dikişten anlayan bir kuzen de var onu çağırdım müslin battaniyeler kusmuk omuz örtüleri normal pamuk battaniyeler ve nevresimler hep makinede dikilecek. İmkanınız varsa sizin de böyle bir şeye öneririm yarı yarıya kar ettim bu işten.Cidden batığız nevresim seti alez falan hiç almadım kocamda hiç ses etmiyor adam sürekli para veriyor kıyamam
Ben geçen hafta çok bakmıştım ama şimdi Aralık ayını bekliyorum battım çünkü daha fazla birşey alamayacağım ama sen alırsan önerini beklerimNebulizator, hava nemlendiricisi vs ne aldınız?
etrafımda anlayan kimse yok ki maalesef bende anlamam hiç Olmazsa musteladan tekli vücut nemlendiricisi alayım çünkü aldığım incia sette bakım yağı var ama nemlendirici yokListe ben de yapmıştım bilgisayarda kaldı. Kasım indirimlerinde hepsini tamamladım ama sürekli eksik çıkıyor anlamadım sonu yok galiba
Hediyelik ne düşünüyorsun ben de bu aralar ona odaklandım biraz
Ben herkes mustela dediği için onu aldım. Kendime kullanıyorum önce nemlendiricisini sevdim baya kokusu yok hiç öyle ama güzel nemlendiriyor ertesi gün bile yumuşacık oluyor karnım
Yaaa ben nevresim için de kumaş aldım bir tane makinem var evde dikişten anlayan bir kuzen de var onu çağırdım müslin battaniyeler kusmuk omuz örtüleri normal pamuk battaniyeler ve nevresimler hep makinede dikilecek. İmkanınız varsa sizin de böyle bir şeye öneririm yarı yarıya kar ettim bu işten.
Ben de geçen sene işten ayrılmıştım on yıl çalıştım ayrılınca iş aramadım bir süre sonra meleğim geldi tazminatımın bir kısmını harcıyorum şuan ben de. Böyle kendin yapmak da güzel bir his kesinlikleDoğum ücreti de benim bileziklerimden birine kalacak gibi duruyor Bekarken çalışıyordum insanın kendi parasını yemesi çok güzel. İstanbul a gelin gelince iş bulamadım